Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕ......ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΘΕΣ!!!!!!!

 
                                                                            
 
  Στο άλσος του Ξενία, στον τοίχο που οι Γερμανοί καταχτητές εκτέλεσαν τους αγωνιστές του ΕΑΜ κατέθεσε το ΠΑΜΕ, απόψε το βράδυ,  στεφάνια τιμώντας την 41η επέτειο της εξέργερσης του Πολυτεχνείου 1973, για να αποφύγει τυχόν ακρότητες επειδή πολίτης  απο το μπαλκόνι του είχε στη διαπασόν άσματα της Χρυσής Αυγής.
 
 
Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Αργοστολίου και η πορεία 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 Στην οδό Ριζοσπαστών  στο μπαλκόνι ιδιωτικής οικίας υπήρχαν σημαίες της Χρυσής Αυγής ενώ απο τα ανοικτά παράθυρα ακουγόταν μουσική στο ζενίθ. Οι διαδηλωτές με συνθήματα προσπαθούσαν να καλύψουν τα Χρυσαυγίτικα τραγούδια που ακουγόνταν στη διαπασόν απο το μπαλκόνι..
(Στην επιστροφή ακούσαμε το άσμα " Να αγιάσει το χεράκι σου Ηλία Κασιδιάρη"..  )

 
 
 
 
 οι επικεφαλείς της πορείας αντιλαμβάνονται τα τραγούδια του μπαλκονιού και δυναμώνουν τα συνθήματα
 
 Ακούστε τα συνθήματα του ΠΑΜΕ και τα τραγούδια του...  μπαλκονιού!
 
  
 
  Αυτο το συμβαν στάθηκε αφορμη να αλλάξουν τα σχέδια των οργανωτών της πορείας. Για τα ησυχότερα αντί να καταθέσουν το στεφάνι στο άγαλμα των Ριζοσπαστών, κατευθύνθηκαν λίγο πιο πέρα στο μικρό Αλσος του ΞΕΝΙΑ εκεί που βρίσκεται ο τοίχος στον οποίο εκτελέστηκαν απο τους Γερμανούς αντάρτες του ΕΑΜ την πρωτομαγιά του 1944..
 

  Ηταν εντελώς σκοτάδι, κατάφεραμε όλοι να διασχίσουμε το άλσος με την βοήθεια του φωτισμού απο κινητά και απο τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων!
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :