Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΙΜΑΛΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ........... "Στα αρχίδια μου αν αυτοκτόνησαν"!

Υποψήφιος της ΝΔ, βρίζει αυτούς που αυτοκτονούν!!
Φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα. 

Την ώρα που λόγω κρίσης άνθρωποι απελπισμένοι βάζουν τέλος στην ζωή τους, πολιτευτής της ΝΔ γράφει στο fb «Στα αρχίδια μου αν αυτοκτόνησαν»!

Την οργή του κόσμου προκάλεσε η απάντηση του πολιτευτή της Ν.Δ στην Πάτρα Γιάννη...

Δριμάλα σε σχόλιο πολίτη.
Συγκεκριμένα γράφει ο Μάριος Α.:

"Ο Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της ΟΝΝΕΔ & της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανένας ζωντανος» μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στα εισερχόμενά μου:

Ο Κομμουνισμός δολοφόνησε τον ελληνισμό του Πόντου!

Γιατί δεν σκάβουμε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί για να δούμε αν πράγματι θανατώθηκαν τόσα εκατομμύρια Εβραίοι;











ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΕΑΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ… ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ

SAMARAS korea president
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:
Στη Νότια Κορέα ο Πρωθυπουργός παραιτήθηκε για το ναυάγιο που στοίχισε ανθρώπινες ζωές. Ακόμη και αν δεν ήταν αυτός στο πηδάλιο του πλοίου, ανέλαβε την ευθύνη!!
Εδώ ο Πρωθυπουργός των 7.000 αυτοκτονιών, των πολλών χιλιάδων ανέργων νέων και εργαζομένων κοντά στη σύνταξη, των ανασφάλιστων, της διαλυμένης μεσαίας τάξης, έχει το θράσος να μας λέει ότι βγήκαμε στις αγορές…. οι αριθμοί ευημερούν. Οι άνθρωποι κ. Σαμαρά όμως δεν ευημερούν απλά πιστεύουν μόνο στο Θεό για την επαύριο, παρακαλώντας να μην χάσουν την δουλειά τους και το σπίτι τους, ή ελπίζοντας σε ένα μεροκάματο οι άνεργοι. Που; Στην πιο πλούσια χώρα της γης!

ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.
Στην Ιερή Πατρίδα τού Φωτός και τού Πολιτισμού, έχουμε ανάγκη από βαθιές τομές και επαναστατικές αλλαγές. Όχι όμως αυτές τις βάρβαρες τομές και τις ξένες αλλαγές που μάς φέρνουν τόσα χρόνια και σήμερα πιο σκληρά οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες. Αυτές οι αλλαγές που βάζουμε μπροστά ξεκινούν από το εσωτερικό ένδυμα τής ψυχής και κορυφώνονται στον εξωτερικό θώρακα τής Ελληνικής Φυλής. 
Συντρίψατε το κράτος τού εχθρού. Αυτή είναι η υπέρτατη Εντολή που μάς δίδουν ο Θεός και οι Τρανοί μας Πρόγονοι. Σκορπίστε τα σύννεφα τής κατοχικής σκοτεινιάς τής απιστίας και σπάστε τις αλυσίδες τού μισελληνισμού. Αυτή είναι η αληθινή Φωνή τού Ελληνισμού. Εμείς έχουμε να δώσουμε λόγο μονάχα στον Δημιουργό και στους Ήρωες και στους Αγίους που μάς κληρονόμησαν την Ελλάδα μας. Κι έχουμε να δώσουμε έδαφος ακέραιο για λόγους και πράξεις ελληνικές στα παιδιά μας

ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ

michela
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Εξεμάνη ο κύριος Τσίπρας όταν πληροφορήθηκε, ότι το αίτημά του για συζήτηση στην Βουλή προ ημερησίας διατάξεως για τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου θα διεξαχθή μετά τις ευρωεκλογές.
Και είναι απόλυτα φυσιολογικό, να έρθει εκτός εαυτού, γιατί σε αυτή την συζήτηση σχεδίαζε και στήριζε μεγάλο μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας.
Και ας μην αναθαρρήσει κάποιος, θεωρώντας ότι ο αγαπητός Αλέξης ήθελε βάσει αυτών των αποκαλύψεων να καταγγείλει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά για εκτροπή του πολιτεύματος, για παράβαση του συντάγματος, για παρεμβολή στο έργο της δικαιοσύνης και για κατάλυση των δημοκρατικών αρχών. Ούτε να θεωρηθεί ότι επιθυμούσε να κατηγορήσει την κυβέρνηση, ότι χρησιμοποιεί άθλιες μεθόδους και στημένες για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας σκευωρίες, εις βάρος ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Ευκλείδης - Ο «πατέρας» της Γεωμετρίας (Α’ Μέρος)

Ο Ευκλείδης ήταν αρχαίος Έλληνας μαθηματικός, ο οποίος έζησε, δίδαξε και απεβίωσε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Η γέννηση του τοποθετείται περί το 325 π.Χ. και ο θάνατος του το 265 π.Χ, ενώ ο τόπος καταγωγής του παραμένει άγνωστος. Σύμφωνα με τον Πρόκλο, φαίνεται να έζησε περίπου κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Πτολεμαίου Α’. Θεωρείται ο «πατέρας της Γεωμετρίας» και ίδρυσε την περίφημη Μαθηματική Σχολή της Αλεξάνδρειας, παραμένοντας εκεί μέχρι το τέλος της ζωής του. Ωστόσο, αναφορικά με τη ζωή και την γενικότερη δράση του οι πληροφορίες που έχουμε είναι απειροελάχιστες, εκτός από κάποια βιογραφικά στοιχεία που εμπεριέχονται στο έργο του ίδιου, αλλά και σε τρίτων.
Φημιζόταν για τον δίκαιο και έντιμο χαρακτήρα του, την ευγένεια και την υπομονετικότητα του, αλλά και τον

Defencenet: Έτοιμοι να αναλάβουν οι δελφίνοι μετά την επερχόμενη κατάρρευση Σαμαρά

Defencenet: Έτοιμοι να αναλάβουν οι δελφίνοι μετά την επερχόμενη κατάρρευση Σαμαρά
Η ενημερωτική ιστοσελίδα Defencenet.gr δημοσίευσε ανάλυση για την επόμενη μέρα στην ψοφοδεξιά μετά την ολοκληρωτική κατάρρευση Σαμαρά. 19 και σήμερα...
Ζήτημα διαδοχής για τον Α. Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ θα θέσει αυτομάτως τυχόν υποχώρηση των ποσοστών του κόμματος στις ευρωεκλογές κάτω από το 20%. Αυτό αφήνουν να εννοηθεί κορυφαία στελέχη του κόμματος με την Ν. Μπακογιάννη να εξωτερικεύει την σκέψη… της, καθώς επίσης και άλλα κορυφαία στελέχη να κοιτούν στραβά προς της Συγγρού κατηγορώντας την ότι διέλυσε τον κομματικό μηχανισμό τοποθετώντας ένα ακατάλληλο στέλεχος στη θέση του γενικού γραμματέα, τον Α. Παπαμιμίκο.

Να μην μιλά η τουρκοπροσκυνημένη ψοφοδεξιά για την Θράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην συζήτηση για το σχέδιο νόμου για τις τράπεζες αναφέρθηκε αρχικά στον ψεύτη εκπρόσωπο της ΝΔ, Βορίδη που τόλμησε να μιλήσει για τα εθνικά συμφέροντα στην Θράκη.
Επιπλέον, πριν 20 χρόνια ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη με το πρόσχημα του Μακεδονικού, ενώ τώρα έρχεται να παρουσιάσει ως επιτυχία την διπλή ονομασία στο ψευδοκράτος των Σκοπίων. Τι έχουν να πουν τώρα οι νεοδημοκράτες "Μακεδονομάχοι";

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ; “ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;”, “ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ… ΤΗΝ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ;”, “ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ; Ο ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ…

samarasepisto

“Τι έχει το συρτάρι του Πρωθυπουργού;”, μας ενημερώνει ο “έγκυρος” Βηματοδότης του Ψυχάρη, γεμάτος υπονοούμενα…
“Φαρυγγίτιδα ταλαιπωρεί εδώ και δέκα ημέρες τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα. Την Παρασκευή, όταν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για την πορεία των τριών θεμάτων με τα οποία ασχολείται, δηλαδή το δημόσιο χρέος, το λαθρεμπόριο καυσίμων και τις ιδιωτικοποιήσεις, ο κ. Σαμαράς πρόσεξε κάτι στη φωνή του κ. Στουρνάρα. Τον ρώτησε τι έχει και ο υπουργός Οικονομικών του είπε: «Με ταλαιπωρεί φαρυγγίτιδα». Τι νομίζετε ότι έκανε ο κ. Σαμαράς; Του είπε: «Κάτσε σε μια καρέκλα και περίμενε». Ανοιξε το συρτάρι του

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ! ΨΕΥΤΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ (ΟΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜAKELEIO.GR)

kortzidis_good2

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης από το θάνατο του 13χρονου αγοριού και τον βαρύ τραυματισμό της 9χρονης αδελφής του στο Λούνα Πάρκ του θανάτου στο Ελληνικό, παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης αυτής.
Για το χθεσινό τραγικό γεγονός συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί υπάλληλοι – δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές και ένας ιταλός, υπεύθυνος της λειτουργίας – ενώ σήμερα το πρωί συνελήφθη και ο Έλληνας πληρεξούσιος της επιχείρησης, η οποία έχει έδρα την Παλλήνη και ανήκει σε Βούλγαρο, μόνιμο κάτοικο Βουλγαρίας.

ΝΕΑ “ΒΟΜΒΑ- ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ GATE” ΑΠΟ ΤΗ Χ.Α ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΙ ΤΗ ΝΔ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡ.ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ “ΚΑΡΦΩΝΕΙ” ΤΟΝ Π.ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΑΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ- “ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;”

xr.pappas7__article

Η δημοσίευση της ανοικτής επιστολής του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής κου Χρήστου Παππά προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργό των Εξωτερικών κο Κωνσταντίνο Τσιάρα, από την εφημερίδα “Εμπρός”, δημιουργεί νέους κλυδωνισμούς στους κόλπους της Ν.Δ.
Η ανοικτή επιστολή Παππά έρχεται να επιβεβαιώσει απόλυτα τα λεγόμενα Μπαλτάκου πως ήσαν και άλλοι σε διατεταγμένη αποστολή επαφών με την Χρυσή Αυγή, αναφέρει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΒΙΝΤΕΟ για γερά νεύρα! Πιθανόν και για ταινία θρίλερ! Δείτε το…

sss

Βίντεο πιθανόν για ταινία θρίλερ! Σαμαράς- Μητσοτάκης μαζί σε βίντεο. Στην άκρη και ο…μακαρίτης!

Θρασύτατο πραξικόπημα η απαγόρευση καθόδου της Χρυσής Αυγής...


Εάν ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές η Ελλάδα θα οδηγηθεί βίαια σε πρόωρες εκλογές.

Παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών θα ήταν θρασύτατο πραξικόπημα...η απαγόρευση καθόδου της Χρυσής Αυγής...


Αν ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές......η Ελλάδα θα οδηγηθεί βίαια σε πρόωρες εκλογές και σε επικίνδυνη αποσταθεροποίηση. 


Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι 7-8 ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Άρειος Πάγος ίσως να απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές. 

Έχουν ήδη γραφεί τέτοια αναφορές σε μερίδια του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.

Αν ο Άρειος Πάγος λάβει μια τέτοια απόφαση ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές θα πρόκειται για ξεκάθαρη πολιτική απόφαση και θα αποδείξει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη αλλά αποτελεί θίασο θεάτρου σκιών και παραλόγου.

Θα χάσει κάθε αξιοπιστία και θα αποδείξει ότι εκτελεστική εξουσία και δικαιοσύνη δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία αλλά ένα και ταυτό εξέλιξη προφανώς επικίνδυνη για την δημοκρατία.

Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα και όπως κάθε συνδυασμός έχει δικαίωμα να κριθεί από τον λαό. 

Η δικαιοσύνη δεν είναι ο ανώτερος κριτής στην δημοκρατία αλλά ο λαός. 

Η κρίση του λαού είναι ανώτερη της δικαιοσύνης. 

Η δικαιοσύνη στηρίζεται στην υποκειμενική κρίση των δικαστών αλλά οι εκλογές είναι η απόφαση του λαού. 

Η κάθε εξουσία δικαστική ή εκτελεστική είναι κατώτερη της ετυμηγορίας του λαού..... 

Στις εκλογές δημοτικές και ευρωεκλογές θα κρίνει ο λαός αν η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο δημοκρατικό κόμμα ή εγκληματική οργάνωση. 

Αν ο λαός δώσει διψήφιο ποσοστό στην Χρυσή Αυγή και σίγουρα ποσοστό υψηλότερο των βουλευτικών εκλογών του 2012 τότε η Χρυσή Αυγή έχει όχι μόνο την νομιμοποίηση αλλά το ηθικό, νομικό και συνταγματικό δικαίωμα να απαιτήσει την αποφυλάκιση της ηγεσίας. 

Αν ο λαός στείλει στο πυρ των εξώτερον την Χρυσή Αυγή, τότε ο λαός θα έχει χαρακτηρίσει το κόμμα αυτό εγκληματική οργάνωση και ως τέτοιο θα πρέπει να δικαστεί. 

Άρα λοιπόν δεν έχει καμία συνταγματική δικαιοδοσία ο Άρειος Πάγος και κανένα δικαστήριο να αποφασίσει αν η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα άπαξ και δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου.

Ο Άρειος Πάγος δεν έχει καμία συνταγματική, ηθική και νομική δικαιοδοσία. 

Ο λαός υπερβαίνει τους νόμους και τις εξουσίες. 

Ο λαός επιβάλει και εξ’ ονόματος του λαού κυβέρνηση και δικαιοσύνη λειτουργούν. 

Αν όμως αντί της λογικής κυριαρχήσει η πολιτική διαπλοκή και η Χρυσή Αυγή τεθεί εκτός εκλογών, θα πρόκειται για πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. 

Η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές με βίαιο τρόπο και προφανώς η κυβέρνηση θα έχει καταρρεύσει.

Επειδή ουδείς επιθυμεί την αποσταθεροποίηση η Χρυσή Αυγή θα κατέλθει στις εκλογές ως νόμιμο πολιτικό κόμμα. 

www.bankingnews.gr



Η ΜΙΣΗ Ν.Δ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ
Υπουργοί, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και πολιτικά πρόσωπα είχαν κληθεί από τον δισεκατομμυριούχο μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, σε «μυστικό δείπνο» στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Ο «Μυστικός Δείπνος» διοργανώθηκε στην Αθήνα από τον Στέλιο Ζαββό, στενό συνεργάτη του 84χρονου Ουγγροαμερικανού δισεκατομμυριούχου μεγαλοεπενδυτή, Τζορτζ Σόρος, την περασμένη Πέμπτη στις 8.30 μ.μ., στο Ballroom, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».
Αυτοί συμμετείχαν στο τραπέζι

ΠΩΩΩΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ... ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΘΑΒΑΝ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ...!!!


Συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη η αποκάλυψη των δύο Πακιστανών κανίβαλων.
 
Οι δύο κανίβαλοι είχαν καταδικαστεί ξανά στο Πακιστάν διότι είχαν ανασύρει πάνω από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο ... και τα είχαν φάει και όταν συνελήφθησαν έτρωγαν το κεφάλι ενός τρίχρονου αγοριού!

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ: ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

images_nypl_org
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, απέστειλε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας, με αφορμή τα όσα θρασύτατα υποστηρίζουν τώρα κάποιοι εβραιοσιωνιστές, ότι τάχα δεν εσταύρωσαν αυτοί τον Χριστό. Χωρίς πολλά λόγια, παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο. Αφού, όμως, υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση που ίσχυε αυτή τη στιγμή ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός» νόμος, ο θαρραλέος Μητροπολίτης θα εδιώκετο (για… εχθροπάθεια), τα δε ιστολόγια που θα δημοσίευαν το κείμενό του θα εδιώκοντο επίσης, για… διασπορά ρατσιστικού μίσους…
Ιδού:
Του Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμία

Αδελφοί χριστιανοί, Χριστός Ανέστη!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΚΕ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης.
Ακόμα και Τούρκοι έχουν αρχίσει και ανησυχούν από την συνεχιζόμενη κακοποίηση και καταστροφή σημαντικών βυζαντινών μνημείων της Κωνσταντινούπολης που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την μορφή επιδημίας, χωρίς φυσικά, (αυτό έλλειπε), καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς στα μεγάλα αυτά πολιτιστικά ατοπήματα της σύγχρονης Τουρκίας. Έτσι σύμφωνα με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευα της τουρκικής εφημερίδας, Taraf,τα ιστορικά ανάκτορα των Βλαχερνών, ή καλλίτερα ότι έχει απομείνει από το μεγαλοπρεπές αυτό βυζαντινό κτιριακό συγκρότημα, κατεδαφίζεται για να ανεγερθεί στη θέση του ένας μουσουλμανικός τεκές με την ονομασία, Emir Buhari Tekkesi. Τα υπολείμματα των σημαντικών αυτών ανακτόρων είχαν γίνει στόχος εδώ και δεκαετίες των διαφόρων αυθαίρετων κτισμάτων Τούρκων επυλίδων

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ! ΕΣΥ ΠΟΤΕ;

ekloges-kalpes-4-660_4
photo2
ΔΕΙΤΕ τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ! ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΙΟΥ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, 11:00

protomagia6__article

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή διοργανώνει την Πέμπτη 1 Μαΐου στις 11:00 ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών για την Εθνικιστική Πρωτομαγιά.
Δουλειά στον Έλληνα και την Ελληνίδα! Έξω οι ξένοι τοκογλύφοι και οι προδότες του μνημονίου!

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΚΕ!

xasis-pneymatiko_kentro
Το πρώτο ερώτημα που θέτουν όλοι προς τους συριζαίους –όταν λένε ότι θα κυβερνήσουν την Ελλάδα- είναι το «που θα βρείτε τα λεφτά για να κάνετε κοινωνική πολιτική». Και το δεύτερο (λαμβάνοντας υπόψιν ότι είναι το κόμμα των «συμπαραστατών» και των «αλληλέγγυων»…) είναι το: «πως θα καταπολεμήσετε την εγκληματικότητα».
Με χθεσινό δημοσίευμά της, η επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος (left.gr), απαντά και στα δύο κρίσιμα ερωτήματα. Ιδού η απάντηση στην περιέργεια:
«Η Κάνναβη μειώνει την εγκληματικότητα και γεμίζει τα κρατικά ταμεία

Η πολιτική αρετή του Χρυσαυγίτη

Η πολιτική αρετή του Χρυσαυγίτη
Η έννοια και η εφαρμογή της πολιτικής διαμέσου των χρόνων υπέστη τις μεγαλύτερες και πιο βάναυσες αλλαγές σε σχέση με οτιδήποτε άλλο οικοδόμησε ο ελληνικός πολιτισμός. Η χώρα η οποία έδωσε τα φώτα της για να λάμψει η οικουμένη, παρά το γεγονός ότι γέννησε ένα πλήθος πολιτικών συστημάτων (ολιγαρχία, δημοκρατία, τυραννίδα κ.τ.λ) γέννησε επίσης και μεγάλους φιλοσόφους. Έτσι, κατά τον Πλάτωνα, το ιδανικό πολίτευμα θα πρέπει να άρχεται από τους άξιους στο πνεύμα και όχι στα αγαθά, κάτι το οποίο έχει εξαλειφθεί στην χώρα μας τα τελευταία τουλάχιστον 40 έτη.

Α. Βγόντζας, πρώην νομικός ΠΑΣΟΚ: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την Χρυσή Αυγή από τις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στον realfm 97,8, για το αν έχουν δικαίωμα υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής, αλλά και του ευρωσυνδυασμού «Εθνική Αυγή», να συμμετάσχουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, ενόψει της απόφασης που αναμένεται στις 3 και 11 Μαΐου αντίστοιχα, από τον «Άρειο Πάγο» (δηλαδή από τους Σαμαροβενιζέλους…),έδωσε ο γνωστός δικηγόρος (και ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο…), Αντώνης Βγόντζας.
Όπως είπε, για να στερηθεί κανείς του δικαιώματός του να ψηφίζει και να ψηφίζεται (αυτό που λέμε «τα πολιτικά δικαιώματα»), δεν φτάνουν οι αποφάσεις των ανακριτριών που έχουν προσωρινό χαρακτήρα, αλλά απαιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση του ποινικού δικαστηρίου.
Επίσης, ο γνωστός δικηγόρος, είπε πως τυχόν απαγόρευση της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, συνιστά συνταγματικό πραξικόπημα.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΥΤΟΣ είναι ο “ΣΩΤΗΡΑΣ” Παπανδρέου! Δείτε το γενεολογικό δέντρο του, για να καταλάβετε πόσο Έλληνας είναι και τι εννοεί όταν λέει Εθνικό συμφέρον!!!

p1

Κατ’ αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο:
Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση.
Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος

“ΤΟΥΡΚΟΥΣ” ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ “ΕΥΛΟΓΗΣΕ” Ο ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

pseftom

Με περισσή υπερηφάνεια (σαν «γύφτικο σκεπάρνι»), ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αμέτ Μετέ,

γνωστός για την τουρκολατρεία του και ελεγχόμενος για ποικιλότροπες δράσεις κατά της εσωτερικής ασφάλειας της Ελλάδας, δημοσίευσε φωτογραφίες του με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους τόσο του υποψήφιου περιφερειάρχη (της Νέας Δημοκρατίας) κ. Παυλίδη, όσο και με τον συνδυασμό του έτερου υποψήφιου περιφερειάρχη (του ΠΑΣΟΚ) κ.

ΟΙ ''ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΕΣ''.....ΑΓΑΘΩΝ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ


elas-lyste.blogspot.jpg

Εδώ και μέρες, έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα τραγούδι του ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη με τίτλο «Οι σωφρονιστές» και εξιστορεί τα πάθη του Αλβανού βαρυποινίτη Καρέλι που σκότωσε και σκοτώθηκε στις φυλακές.

Ο καλλιτέχνης, έγινε ευρύτερα γνωστός απ’ την συμμετοχή του στην Eurovision με το συγκρότημα Koza Mostra αλλά και συγκεκριμένα στους Βορειοηπειρώτες απ’ την συναυλία του στους Αγίους Σαράντα στην προεκλογική εκδήλωση του ΚΕΑΔ.

Το τραγούδι προβλήθηκε απ’ όλα τα Αλβανικά ΜΜΕ και έχει φτάσει περίπου τις 48.000 προβολές, όπως είναι λογικό και επόμενο έχει γεμίσει υβριστικά σχόλια Αλβανών.

Οι στοίχοι του τραγουδιού δεν αναφέρουν το έγκλημα του Καρέλι αλλά μόνο τα όσα ο ίδιος τράβηξε, ακριβώς δηλαδή αυτό που εξυπηρετεί την λογική των Αλβανών. Σίγουρα είναι έγκλημα αυτό το οποίο έγινε στις φυλακές ως αντίποινα αλλά και ο ίδιος πριν δολοφονηθεί ήταν στην θέση των “σωφρονιστικών” αφού αντίστοιχα δολοφόνησε τον άτυχο υπάλληλο.

Σε αντίθεση με την στάση της Αλβανικής κυβέρνησης και των αλβανικών ΜΜΕ, σε αντίστοιχες περιπτώσεις που κατά καιρούς έχουν συμβεί στην χώρα τους, η Ελληνική πολιτεία και τα ΜΜΕ έχουν καυτηριάσει την πράξη αυτή και όπως όλα δείχνουν οι εμπλεκόμενοι σωφρονιστικοί θα τιμωρηθούν. Εάν όμως θυμηθούμε την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στην Χιμάρα, τα ΜΜΕ και η δικαιοσύνη έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ατύχημα ενώ ακόμη και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει αν ο δολοφόνους του εκτίει την ποινή του ή αν γυροφέρνει την Ευρώπη.




ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ – ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ!



Γράφει ο Αντίοχος.

Όμως, υπάρχει και κάτι τελευταίο, στο οποίο πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Ήδη, κυκλοφορούν έντονες φήμες, ότι ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ θα επιχειρήσει να κάνει νοθεία στις ευρωεκλογές! Θα μου πείτε, του λείπει ο μηχανισμός. Κάνετε λάθος! Υπάρχει παρακράτος, υπάρχουν τα κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά! Οι κουκουέδες και οι αριστεριστές της ΑΝΤΑΡCIA! 

ΑΙΣΧΟΣ η ΚΟΠΠΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!




Ο επαγγελματίας “αντιρατσιστής” Τσίπρας τραμπούκισε όλους τους λαθρομετανάστες από την γειτονιά του - ΒΙΝΤΕΟ !!



Συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα του προέδρου του Σύριζα, Τσίπρα διαλύει τους αντιρατσιστικούς μύθους που διαφημίζει και προωθεί η ροζ Αριστερά, για να προβάλλει τον «ανθρωπιστικό» της χαρακτήρα.

Ο καταγγέλων δήλωσε πως στη γειτονιά όπου κατοικεί ο Τσίπρας, οι αλλοεθνείς εκτοπίστηκαν μέσα σε λίγες μόνο μέρες, ούτως ώστε ο πρόεδρος του Σύριζα και υπέρμαχος των λαθροεισβολέων να νιώθει ασφαλής!

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ στο οποίο ανήκει η ΝΔ βάφτισε τους Σκοπιανούς ... "Μακεδόνες"!!!

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ, με μήνυμά του εξέφρασε την υποστήριξη του ΕΛΚ προς το κόμμα VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υποψήφιο του κόμματος αυτού στις προεδρικές εκλογές Γκιόργκι Ιβάνοφ, ενόψει των διπλών εκλογών στην ΠΓΔΜ, στις 27 Απριλίου ονοματίζοντας τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και τα μέλη του κόμματος ως "Μακεδόνες"!!! 
Υπενθυμίζεται ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ ανήκουν οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει, προφανώς για να μην "κακοκαρδίσει" τα "προϊστάμενα κλιμάκια" των Βρυξελλών και του Στρασβούργου!

Χέρι - χέρι κράτος και παρακράτος κατά της Χρυσής Αυγής - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Χέρι - χέρι κράτος και παρακράτος κατά της Χρυσής Αυγής - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Στα ψιλά των φυλλάδων της διαφθοράς και των καναλιών της σαπίλας και των τουρκοσήριαλ πέρασε η συντονισμένη επίθεση το Σάββατο και την Κυριακή κατά της Χρυσής Αυγής από τα σκουπίδια του μαρξιστικού υπονόμου, τα οποία έδρασαν με τις ευλογίες και την απόλυτη ανοχή του κράτους της χούντας του Μνημονίου.
Αντισυγκέντρωση στο χωριό Σταμάτα από αλήτες μαρξιστές, επίθεση εναντίον του γραφείου του υποψηφίου Δημάρχου της «Ελληνικής Αυγής» στην Γλυφάδα κ. Βοργιά, επίθεση με πέτρες εναντίον γραφείων της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα, τόσο στα κεντρικά, όπως και σε τοπικά όπως αυτό των Βορείων Προαστίων.

Πρόεδρος Ευρωεπιμελητηρίου: “Ο Σαμαράς με παρακάλεσε να μεσολαβήσω στην Μέρκελ” BINTEO

Πρόεδρος Ευρωεπιμελητηρίου: “Ο Σαμαράς με παρακάλεσε να μεσολαβήσω στην Μέρκελ” BINTEO
Άλλη μία φρικιαστική καταγγελία για την ξενοδουλεία του Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση των υποτακτικών της Μέρκελ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο πάνελ της συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος βρέθηκε ο πρόεδρος του Ευρωεπιμελητηρίου, Βέμπερ, για να μιλήσει για τα ζητήματα σχετικά με τα επιμελητήρια.
Στην ομιλία του ο κ. Βέμπερ είπε φρικιαστικά πράγματα για τον πρωθυπουργό της χώρας, αποδεικνύοντας ότι αυτός είναι μαριονέτα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βέμπερ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 99η επέτειο από την Γενοκτονία των Αρμενίων - Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 99η επέτειο από την Γενοκτονία των Αρμενίων - Φωτορεπορτάζ
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος και Ελένη Ζαρούλια και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", Γιάννης Λύρης παρευρέθηκαν χθες στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση μνήμης για την 99η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία.
Οι συναγωνιστές βουλευτές παρόλο που προσκλήθηκαν από τους διοργανωτές να καθίσουν μαζί με τους "επισήμους", δεν καταδέχτηκαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση μαζί με τον Λαό, όπως κάνουν πάντοτε οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΡΕΤΑΛΙΑ” ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΚΟΝΟΜΑΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΨΗΔΕΣ(ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

velouhiotis-lamia-pateras-simiti

φωτο: Ο μπαμπάς του Σημίτη εκ δεξιών του Άρη Βελουχιώτη την ώρα που αυτός έβγαζε το γνωστό του λόγο στη Λαμία.. Από τραπεζίτης αρχικομμουνιστής! Ο Άρης αποκεφαλίστηκε, ο Γεώργιος μεγαλούργησε οικονομικά και ο υιός του διέλυσε τη χώρα

«Λαδάδες», σπιούνοι, συνεργάτες των Ες-Ες,

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟN ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟN ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ! ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Γ. ΣΓΟΥΡΟΣ – ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ-XAΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


kortzidis-tsipras2

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το παιχνίδι δύο ανήλικων αδελφών σε λούνα παρκ στην περιοχή του Ελληνικού το μεσημέρι της Κυριακής.
park1
Παρά την κακοκαιρία, το λούνα παρκ λειτουργούσε κανονικά.Ο δυνατός αέρας παρέσυρε τις τεράστιες μπάλες ,μέσα στις οποίες μπαίνουν τα παιδιά και διασκεδάζουν επιπλέοντας στο νερό, με αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια να χτυπήσουν πάνω σε τοίχο.

Εμείς και οι “άλλοι”

lemontzisΤου Νικόλαου Λεμοντζή
Υποψήφιου Περιφερειάρχη με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ
Τρίτη βράδυ και γυρνάω από την εργασία μου. Λίγα λεπτά ακόμη και θα φτάσω στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, να δω τους συναγωνιστές και φίλους μου. Οδηγώ και παρατηρώ τις εικόνες του οπτικού μου πεδίου. Κάθε πόλη, κάθε γειτονιά, βρίσκεται στο ρυθμό των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Εκατομμύρια ευρώ έχουν δαπανηθεί από τα μεταπολιτευτικά λαμόγια σε προεκλογικό υλικό, αφίσες, αυτοκόλλητα, αεροπανό, συνεργεία αλλοδαπών που ρυπαίνουν τον τόπο διανέμοντας φυλλάδια με υποσχέσεις, λόγια, φρούδες ελπίδες.

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ “ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ” ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ-ΜΕ “ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Η Χ.Α-ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ “ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ” ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ “ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ”(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

xa-kasidiaris-mixaloliakos

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου απέστειλαν κλήσεις στους βουλευτές της Χ.Α
Ν.Κούζηλο, Δ.Κουκούτση, Ε.Ζαρούλια και Μ. Αρβανίτη των οποίων είχε ήδη αρθεί η ασυλία τους από τη Βουλή. Η συγκυβέρνηση και οι Σαμαράς-Βενιζέλος παίζουν τα “ρέστα” τους παραμονή εκλογών.
Κυριολεκτικά Φωτιά στο δικαστικό ρεπορταζ. Αιφνίδιες εξελίξεις. Θέλουν να τους κλείσουν φυλακή παραμονή εκλογών. Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο Σαμαράς κατ’εντολήν του ξένου παράγοντα θεωρεί ότι αποτελεί στρατηγικό όπλο στα χέρια του να πάνε φυλακή πριν απο τις 18 Μαίου οι 5 βουλευτές της Χ.Α, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει κλήση και στον Ηλία Κασιδιάρη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από δικαστικές πηγές, το εσωτερικών υποθέσεων ψάχνει το “βαθύ λαρύγγι” της ΕΛ.ΑΣ για την πολύκροτη υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Τα πράγματα είναι ρευστά και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.
Μετά από τις εξελίξεις, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας το ρεπορταζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ τις μέρες του Πάσχα στο οποίο γράφαμε αναλυτικά:
“Σύμφωνα με πληροφορίες το αργότερο μέχρι την Τρίτη οι δύο Εφέτες Ειδικές Ανακρίτριες,  που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής,  Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, αναμένεται να στείλουν την πρώτη κλήση σε απολογία για τον Ηλία Κασιδιάρη, εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, για το αδίκημα της διακεκριμένης κατοχής όπλων και εκρηκτικών, υπόθεση για την οποία έχει αρθεί η ασυλία του βουλευτή. Επίσης κλήσεις αναμένεται να πάρουν και οι βουλευτές Ελένη Ζαρούλια, Αρβανίτης Μιχάλης και Νίκος Κούζηλος, εκ των οποίων έχει ήδη αρθεί η ασυλία τους για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Βασικά από ότι φαίνεται οι δύο ανακρίτριες σύμφωνα και με την επιστολή που έστειλαν την περασμένη εβδομάδα στην οποία ζητούσαν από τους βουλευτές του Κοινοβουλίου να μάθουν για ποιον λόγο καθυστερούν οι άρσεις ασυλίας των υπολοίπων βουλευτών, ανάμεσά τους και του Η. Παναγιώταρου, φαίνεται πως στοχεύουν στην προφυλάκιση του Η. Κασιδιάρη, πριν από τις εκλογές του Μαΐου.
Στην πραγματικότητα φαίνεται να παίζεται ένα παιχνίδι με τον χρόνο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μέχρι την Τρίτη να έχουν αποστείλει την κλήση στον Η. Κασιδιάρη. Μάλιστα παρόλο που στα δικαστήρια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ψυχή και που η Βουλή θα παραμείνει κλειστεί μέχρι την μεθεπόμενη εβδομάδα, οι δύο ανακρίτριες φαίνεται να δουλεύουν πυρετωδώς, σαν να έχουν πάρει προσωπικά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Το ερώτημα είναι το εξής: Η Χρυσή Αυγή θα βγάλει τον Άσσο από το μανίκι, ρίχνοντας στο τραπέζι το δεύτερο βίντεο που θα τα τινάξει όλα στον αέρα, ή θα επιλέξει σιωπηρά να πάει σαν το πρόβατο στην σφαγή;
Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για «πολεμική» ατμόσφαιρα, η οποία αναμένεται να φέρει πολλές εξελίξεις τις ερχόμενες ημέρες”.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ την ερχόμενη Τετάρτη συγκαλείται η Ολομέλεια της Βουλής για να αποφασίσει για την άρση ασυλίας της υπόλοιπης μη προφυλακισμένης ομάδος της Χ.Α.
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
Άμεση ήταν η απάντηση της Χ.Α για την σύγκλιση Ολομέλειας ενώ αναμένεται απάντηση και για την κλήση σε απολογία. Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Δεν τολμούν να φέρουν στη βουλή τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους υπόλοιπους έγκλειστους βουλευτές μας, για τους οποίους οι διεφθαρμένοι του εφετείου έχουν ανακαλύψει νέες φαιδρές και ανυπόστατες κατηγορίες.
Η παράνομη κυβέρνηση του μνημονίου, η αντισυνταγματική βουλή των 294 και οι επίορκοι δικαστές-ενεργούμενα του Σαμαρά έχουν γίνει ένα! Πήγε περίπατο η διάκριση των εξουσιών και καταλύθηκε το Σύνταγμα.
Η βουλή την επόμενη Τετάρτη 30 Απριλίου καλείται να αποφασίσει για την άρση ασυλίας των βουλευτών μας Αντώνη Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Κώστα Μπαρμπαρούση.
Αυτό έπραξε ο νεοδημοκράτης πρόεδρος της Βουλής Μεϊμαράκης που έσπευσε να πραγματοποιήσει τις εντολές των εγκάθετων ανακριτριών. Ούτε λέξη φυσικά για τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές και τον Αρχηγό μας.
Τρέμουν τα μνημονιακά κατακάθια, γιατί αν ο ελληνικός λαός τους δει έστω και για μία στιγμή στη βουλή, η εικόνα αυτή θα σημάνει και το πολιτικό τέλος της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.
Ο τρόμος τους είναι τόσο μεγάλος, που συζητούν ακόμη και τη λήψη απόφασης, χωρίς καν την απολογία τους. Τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται μόνο σε τριτοκοσμικές μπανανίες και στο ελλαδιστάν-μπομπολιστάν των νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων.
Ο πανικός θα γίνεται περισσότερο εμφανής όσο παιρνούν οι μέρες και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, που θα σημάνουν και το οριστικό τέλος της απάτης, της διαφθοράς και της προδοσίας τους.
Υ.Γ.: Θα έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξουν στην συγκεκριμένη ψηφοφορία οι βουλευτές της δήθεν αντιπολίτευσης.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ δεν υπάρχει για τους διωκώμενους βουλευτές, οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου έχουν ταράξει συθέμελα το σαθρό Σύστημα, νέες αποκαλύψεις αναμένονται και βέβαια οι εκλογές έρχονται και όλοι τους τρέμουν την λαϊκή κατακραυγή