Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ» ΣΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ Ο ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ «ΔΕΛΦΙΝΟΣ» ΤΗΣ ΝΔ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η SIEMENS – ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio128
Διαφθορά και διαπλοκή υπό την σκέπη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, στην περιοχή όπου στεγάζονται σήμερα τα γραφεία της Siemens, καταγγέλλει ο Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου, Αρχιτέκτονας και…εκπρόσωπος της Πανελλήνιας πολιτικής κίνησης «Αξιοπρέπεια», Δορύλαος Κλαπάκης στο makeleio.gr.
Όπως αναφέρει ο κύριος Κλαπάκης ο οποίος έχει ήδη μια δικαστική διαμάχη για το αυθαίρετο Mall στο Μαρούσι, «το κτίριο της Γιάννας Αγγελοπούλου όπου σήμερα στεγάζει τα γραφεία της Siemens (Blue Land),  όχι απλά κρίθηκε και μάλιστα πρόσφατα, «παράνομο» από το Συμβούλιο Επικρατείας αλλά με θράσος και χωρίς κανέναν σεβασμό προς τους πολίτες αλλά και το περιβάλλον, μπάζωσαν και τον εξωτερικό χώρο όπου βρίσκεται ένα ρέμα, προκειμένου αυτό να γίνει παρκινγκ για τους πελάτες και τους εργαζόμενους του Blue Land».
makeleio126
makeleio130
Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, αναφέρει ο κύριος Κλαπάκης στο makeleio, « το κτίριο της Αγγελοπούλου στο οποίο στεγάζονται αυτή τη στιγμή τα γραφεία της SIEMENS δεν ακολούθησε τους νόμιμους όρους και συνεπώς η άδειά του είναι αντισυνταγματική και παράνομη».
makeleio129
Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου έχει «επιτρέψει» ο χώρος γύρο από το παράνομο παρκινγκ να μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Κλαπάκης Δορύλαος : «Ο δήμαρχος δεν ασχολείται με τίποτα από όλα αυτά και ενώ είναι ενημερωμένος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει εμφανίσεις στην τηλεόραση.  Είναι άσχετος! Αντί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του Δήμου για να απομακρύνει τα μπαζώματα και τα παράνομα που υπάρχουν, αυτός χρησιμοποιεί τα χρήματα για να κάνει πανηγύρια και δημόσιες σχέσεις».
makeleio124 makeleio123 makeleio122 makeleio121
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μπορείτε να δείτε τον χώρο που έχει μετατραπεί σε παρκινγκ αυτοκινήτων. Θα μπορούσε να γίνει στην θέση του ένα πάρκο, το οποίο θα απολάμβαναν οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο.  Αντί αυτού όμως,  η οικογένεια Αγγελοπούλου,  εκμεταλλεύεται το κτίριο προς όφελός της και μάλιστα εις βάρος του Ελληνικού λαού. Η ειρωνεία της υπόθεσης βέβαια είναι ότι όταν ανακοινώθηκε η μετακόμιση των γραφείων της Siemens από την οδό Αρτέμιδος στο Μαρούσι, στο κτίριο της Γιάννας Αγγελοπούλου «Blue Land» στο οποίο στεγαζόταν η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και ο ραδιοφωνικός σταθμός City, συμπεριλάμβαναν μεταξύ των πλεονεκτημάτων του κτιρίου και αυτό της «πράσινης ανάπτυξης»!
makeleio131
makeleio120 makeleio127
«Κατεστραμμένες γειτονιές , οδοφράγματα , περιβαλλοντικές καταστροφές, κλειστά μαγαζιά και εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμοι μικροεπαγγελματίες και υπάλληλοι άνεργοι στο δρόμο με μοναδικό στόχο να κερδίζουν μεγαλοοικογένειες και μεγαλοεπιχειρηματίες εισπράττοντας τεράστια ενοίκια νοικιάζοντας παράνομους χώρους» αναφέρει μεταξύ άλλος ο κ. Κλαπάκης. Και ο υπέρλαμπρος δήμαρχος Αμαρουσίου τι κάνει για όλα αυτά; Σιωπά;
Ρεπορτάζ Μ.Κ

ΠΑΕΙ και το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»- Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΜΙΛIΑ Βενιζέλου στον ΟΗΕ που αποσιωπήθηκε από τους κολαούζους της ενημέρωσης!

μπ

Η Ελλάδα ενέδωσε στις ασφυκτικές πιέσεις της Μέρκελ
Ο Ευαγ. Βενιζέλος στον ΟΗΕ: Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν δύσκολες επιλογές
Πρότεινε σύνθετο προσδιορισμό για τα Σκόπια από το βήμα του ΟΗΕ
Δεν έχουν ανακοινώσει τίποτε στον ελληνικό λαό για τις συμφωνίες που κάνουν, αλλά ούτε και γι αυτές που πρόκειται να κάνουν (στα ελληνοτουρκικά που αφορούν από τη Θράκη έως το Καστελλόριζο)
Πάει και το όνομα της Μακεδονίας (μας), μετά την απαράδεκτη και εθνικά επιζήμια τοποθέτηση που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Ολομέλειας της 69ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών! Η βόμβα για τα εθνικά μας θέματα έπεσε την Παρασκευή το βράδυ, αλλά αποσιωπήθηκε από τη συντριπτική πλειονότητα των εγχώριων μέσων ενημέρωσης.

ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ- Η ISIS EINAI EΔΩ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΠΠΠΠΠΠ

Η Ελλάδα παντελώς ανοχείρωτη, έχει δεχθεί στο έδαφός της εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Ανάμεσα σε αυτούς έρχονται και πάνοπλοι και εκπαιδευμένοι τζιχαντιστές που καλούν σε επιστράτευση, εκπαιδεύουν, έτσι ώστε όταν δοθεί το σύνθημα να προκαλέσουν χάος.
Όσο εμείς ανεχόμαστε το γελοίο και αποτυχημένο… “success story” του Σαμαρά, η ανησυχία της Ευρώπης για τον μεταφερόμενο πόλεμο των τζιχαντιστών σε ευρωπαϊκό έδαφος είναι δεδομένη.
Το πρόβλημα είναι τόσο έντονο που σε περίπου δυο εβδομάδες, θα συναντηθούν οι υπουργοί Εσωτερικών των 28 στο Λουξεμβούργο στην προσπάθεια χάραξης μίας κοινής πολιτικής.
Οι ειδικοί σημειώνουν πως η γεωγραφική θέση της Ελλάδας ευνοεί τη διέλευση των τζιχαντιστών για να περάσουν στην ενδοχώρα της Ευρώπης. Τους τελευταίους μήνες έχουν παρατηρηθεί τέτοιες, σποραδικές επί του παρόντος, κινήσεις. Η Ελλάδα όμως βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση, να έχει Υπουργό Εξωτερικών, έναν ανίκανο και επικίνδυνο άνθρωπο. Και την ώρα που μυστικές υπηρεσίες ανησυχούν και οργανώνονται για να αντιμετωπίσουν τον τεράστιο αριθμό ευρωπαίων τζιχαντιστών που στρατολογούνται από το Ισλαμικό Κράτος, αριθμός που αυξάνεται διαρκώς και επικίνδυνα, ο πολύς και μέγας πασοκάρχης Ε. Βενιζέλος, επιμένει πως:
«Δεν έχουμε πρόβλημα με τζιχαντιστές στην Ελλάδα».
Όσο και να προσπαθεί να διαψεύσει όσα βλέπουμε με τα μάτια μας, και ακούμε με τα αυτιά μας καθημερινά, είναι ολοφάνερο:

ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΡΟΜΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ- ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤ-ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ- “ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ”(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΒΙΝΤΕΟ ΜΑKELEIO.GR) ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

51

NEΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αναστέλλεται για εύλογο χρονικό διάστημα η μετεγκατάσταση των Ρομά του καταυλισμού του Χαλανδρίου στο όρος Πατέρα στα Μέγαρα, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που είχαν ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης, σύμβουλοι του δήμου και αντιπροσωπεία των Ρομά με την αστυνομία.
Οι αστυνομικές δυνάμεις δεσμεύθηκαν να μην πραγματοποιήσουν επέμβαση στον καταυλισμό ενώ αύριο, με την συναίνεση των Ρομά που κατοικούν στο Νομισματοκοπείο και υπό την παρουσία του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης και του δημάρχου Χαλανδρίου, θα κατεδαφιστούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές του καταυλισμού.
Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη, η πολιτεία δεσμεύεται να βρει χώρο μετεγκατάστασης για τους Ρομά, που θα πληροί τις υγειονομικές προδιαγραφές και θα βρίσκεται κοντά σε δομές εκπαίδευσης.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αποχώρούν από τη Μεσογείων οι Ρομά, οι οποίοι επιστρέφουν στον καταυλισμό τους κοντά στο Νομισματοκοπείο, που τουλάχιστον για σήμερα φαίνεται πως δεν απειλείται με κατεδάφιση.
Οχήματα της πυροσβεστικής έσβησαν τις φωτιές, υδροφόρες καθάρισαν το οδόστρωμα και η κάθοδος της λεωφόρου δόθηκε στις 13:20 και πάλι στην κυκλοφορία.
Οι συζητήσεις των εμπλεκομένων για την απομάκρυνση των αθιγγάνων από την περιοχή συνεχίζονται, καθώς διάφορες πλευρές εκφράζουν αντιρρήσεις για το σχέδιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που προβλέπει τη μετεγκατάστασή τους στο όρος Πατέρα, στα Μέγαρα
Ωστόσο η κατάσταση είναι έκρυθμη καθώς οι ρομά είναι αποφασισμένοι για όλα…
Εξέγερση τσιγγάνων που αρνούνται να αποχωρήσουν από τον καταυλισμό του Χαλανδρίου…
12:41: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη, στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, σχετικά με τον καταυλισμό των Ρομά στο Χαλάνδρι, ωστόσο οι συζητήσεις των εμπλεκομένων με την απομάκρυνση των αθιγγάνων από την περιοχή συνεχίζονται, καθώς …όπως προέκυψε από τη σύσκεψη, φαίνεται να αναστέλλεται η λύση της μετεγκατάστασής τους στο όρος Πατέρας.
11:26 – Φωτιά έξω από παιδικό σταθμό: Έξω από τον παιδικό σταθμό της Τράπεζας της Ελλάδος άναψαν φωτιές οι Ρομά διαμαρτυρόμενοι για την κατεδάφιση του καταυλισμού τους. Ο παιδικός σταθμός βρίσκεται δίπλα τον καταυλισμό και πίσω από το σταθμό του μετρό στο Νομισματοκοπείο ενώ οι γονείς επισημαίνουν τον κίνδυνο για τα παιδιά καθώς η φωτιά άναψε μπροστά από την είσοδο του σταθμού.
11:15: Συνεχίζεται το “πολεμικό” σκηνικό με καμμένα λάστιχα και κάδους στην Μεσογείων, ενώ δόθηκε νεα διορία στους τσιγγάνους να απομακρυνθούν μέχρι τις 12:30.
10:30: Αυτή την ώρα απομακρύνονται κάποιοι κάδοι, αλλά παραμένει κλειστή η Μεσογείων στο ύψος του Νομισματοκοπείου. Επικρατεί διχογνωμία μεταξύ του γραμματέα της περιφέρειας κ. Αγγελάκα που επιμένει πως πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να κατεδαφιστούν τα 12 από τα 26 παραπήγματα. Αντίθετη άποψη έχει ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Ρούσσος, που λέει ότι δεν πρέπει να γίνει η επιχείρηση κατεδάφισης για να μην…οξυνθούν τα πνεύματα.
Μάλιστα ο τελευταίος δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό «Δεν είναι λύση να μεταφέρουν μαθητές και γέροντες που μένουν εδώ 40 χρόνια στην κορυφή του βουνού», είπε και ζήτησε να αποσυρθούν τα σχέδια για κατεδάφιση και να υπάρξει νέος διάλογος.
ο κ.Σίμος Ρούσσος με έγγραφό του προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής επισημαίνει ότι ο χώρος όπου καλούνται να εγκατασταθούν οι Ρομά «είναι παντελώς ακατάλληλος και ανέτοιμος για να υποδεχτεί τις οικογένειες των Ρομά Χαλανδρίου στα μέλη των οποίων περιλαμβάνονται και πολλά παιδιά και ηλικιωμένοι».
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, ο χώρος στα Μέγαρα βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων, επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες, δεν υπάρχουν σχολεία ή άλλες βασικές υποδομές.


roma5

o9:30: Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα. Κλειστή η Μεσογείων,οι τσιγγάνοι αρνούνται να αποχωρήσουν, την ώρα που λήγει η διορία του εισαγγελέα. Οι τσιγγάνοι έχουν επιστρατεύσει ακόμα και μικρά παιδιά στην είσοδο του καταυλισμού, προκειμένου να μην μπουν τα μηχανήματα κατεδάφισης.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Aντώνη, μου είπαν κάτι φίλοι ότι “με ψάχνεις”. Έλα άρρωστε φιλαράκο. Σε περιμένω…

samaras-agxoni2

Κάτι σαίνια της αγοράς, μου είπαν ότι με ψάχνουν.
Έχουν βάλει από κοντά ΣΔΟΕ και άλλες υπηρεσίες για να με κάνουν “κόσκινο”.
Όσο και να ψάξετε λαμόγια, πίσω σας θα με βρίσκετε.
Περιουσία μηδέν, καταθέσεις μηδέν, ακίνητα μηδέν, αυτοκίνητα μηδέν.
Είμαι ύποπτος έτσι;
Ελάτε. Σας περιμένω. Μόνον που εγώ δεν είμαι ούτε “Φράγκας” για να κάνω κωλοτούμπες ούτε μόνιμος στα στασίδια της Συγγρού.
Ελάτε. Και να μην ξεχάσετε να πείτε χαιρετίσματα στον βαθύτατα άρρωστο φίλο σας και αφέντη σας που παίρνει τα ψυχοφάρμακα με τη χούφτα και οδηγεί το καράβι στα βράχια.
Θολωμένος ο αφέντης. Τελειώνει. Και το άλμα θα κάνει πολύ θόρυβο πείτε του. Η πτώση θα είναι πολύ επώδυνη. Τη γλυτώνει, δεν τη γλυτώνει…

Σ.Χ

Ο ΚΩΝ/ΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΙΧ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α «ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΨΗΛΟ» ΑΓΟΡΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ»! ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

makeleio116

Στο σημείο όπου βρέθηκε το «παγιδευμένο» Ι.Χ αυτοκίνητο του πρώην υποψήφιου με την «Ελληνική Αυγή» για την Κηφισιά, Παναγιώτη Φραιδάκη, έφτασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης… Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μίλησε αποκλειστικά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για “στοχοποίηση μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής και αδιαφορία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλια για την προστασία τους”.
ionia1
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, το ύποπτο αντικείμενο το οποίο  βρέθηκε κολλημένο με ταινία στο Ι.Χ του κ. Φραιδάκη δεν ήταν εκρηκτικός μηχανισμός όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά GPS με δύο μπαταρίες (μηχάνημα εντοπισμού).

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕ “ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ” ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ “ΜΠΟΥΡΛΟΤΑ” ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α: “ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΨΑΜΕ”(ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)

emprismoi

Με ανάρτησή τους στον ιστότοπο indymedia, αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για επιθέσεις κατά στελεχών της Χ.Α μέσα στον Σεπτέμβριο.
Το κείμενο ανάληψης έχει ως εξής:
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα απ’το χρυσαυγίτικο σκουπίδι Ρουπακιά στο Κερατσίνι, ξετρυπώσαμε μερικά ανθρωποειδή-στελέχη του παρακρατικού μηχανισμού της Χ.Α. και πυρπολήσαμε τα προσωπικά τους οχήματα έξω απ’τα σπίτια τους, μεταμεσονύχτιες ώρες (“ξυπνώντας” έτσι και μεις μερικούς ναζί).
Πιο συγκεκριμένα, πυρπολήσαμε:

“Τους στρατιωτικούς τους χρειαζόμαστε”- Ένας αριστερός που έγραψε για τον Άρη Βελουχιώτη…λέει αληθειες!

444444

Ο Διονύσης Χαριτόπουλος, συγγραφέας και της βιογραφίας του Άρη Βελουχιώτη, έχει άποψη για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους ανθρώπους που τις στελεχώνουν. Το κείμενό του για όσους υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις ,γραμμένο πολλά χρόνια πίσω το ΄χουμε αρκετές φορές αναδημοσιεύσει. Κι είναι ένα κείμενο που όσοι δηλώνουν “αντιμιλιταριστές” θα πρέπει να διαβάσουν.
Ο συγγραφέας Χαριτόπουλος , που έχει δημοσίως πει ότι ψηφίζει ΚΚΕ έγραψε ένα νέο βιβλίο, με τίτλο “Πρόβες Πολέμου”. Είναι μια νουβέλα που ασχολείται με όσα έγιναν σε μονάδες του Έβρου ,μετά από το πραξικοπημα του 1967. Πρωταγωνιστής του βιβλίου ένας Έφεδρος Δόκιμος Αξιωματικός που δεν έχει κανένα “βύσμα” και τα πολιτικά του φρονήματα είναι “΄ύποπτα”.

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!


Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε.
Αυτή τη φορά η καταγγελία έχει σχέση με την ασφάλεια των παιδιών μας, ιδιαίτερα αυτών που πηγαίνουν στο 2ο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο που συστεγάζεται στον ίδιο χώρο.
Κατά τη διάρκεια των σεισμών στο νησί μας, στήθηκαν τα προκάτ κτίσματα που σίγουρα όμως είναι πιο ασφαλή.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από κομμάτι λεύκας το οποίο έπεσε μισό μέτρο από το κεφάλι μου την ώρα που τυχαία περνούσα από εκεί.
Αυτόπτες μάρτυρες υπήρχαν, είδαν το περιστατικό, όπως και εργάτες του Δήμου οι οποίοι οφείλω να παραδεχτώ έφτασαν άμεσα στο σημείο και οι οποίοι με διαβεβαίωσαν, ότι είναι κομμάτια ξύλων τα οποία δεν μάζεψαν αυτοί που τα έκοψαν και δεν ήταν εργάτες του Δήμου αλλά ιδιώτες.
Σκεφτείτε όμως το μέγεθος της επικινδυνότηας όταν περνούν καθημερινά εκατοντάδες παιδιά.
θα παρακαλούσα την παρέμβασή σας διότι όπως καταλαβαίνετε είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα αν δεν απομακρυνθούν άμεσα τα επικίνδυνα αυτά κομμάτια ξύλων, τα οποία αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια μας.
Τέλος θα παρακαλούσα να ελεγχθούν κατά πόσο ασφαλή είναι τα συγκεκριμένα δέντρα, τα οποία αποτελούνται κατά μεγάλο ποσοστό από νερό, όταν αυτά βρίσκονται πάνω από τις αίθουσες διδασκαλίας , όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Ελπίζω για τις άμεσες ενέργειές σας.

Μετά Τιμής

Χουρμούζης Χριστόφορος

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ! ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!




ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ Ε.Κ.Α.Β!









Μάρτυρες ενός τροχαίου ατυχήματος γίναμε πριν από λίγο!
Αυτοκίνητο το οποίο ξεπάρκαρε από παράνομη στάθμευση στην οδό ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΏΝ στο Αργοστόλι, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 17 χρόνο νεαρό!
Η καταγγελία δεν είναι αυτή, αλλά όταν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ δήλωσε ότι δεν υπάρχει ασθενοφόρο και το μοναδικό ήταν σε περιστατικό στο Ληξούρι.
Η απορία μας είναι η εξής...... Ολόκληρη Κεφαλονιά ακόμα σε τουριστική περίοδο, έχει μόνο ένα ασθενοφόρο?
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Ίδρυση Πυρήνα Α.Μ.Ε στην Κεφαλονιά

Ίδρυση Πυρήνα Α.Μ.Ε στην Κεφαλονιά
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε οι συμπατριώτες μας να γνωρίσουν την ίδρυση του Πυρήνα των Ανένταχτων Μαίανδρων Εθνικιστών.
Σκοπός του Πυρήνα μας είναι η προσφορά στον κόσμο του νησιού μας που τόσο ”ταλαιπωρήθηκε” ειδικά μετά τους καταστροφικούς σεισμούς αλλά και η Αντίσταση σε αυτούς που με τη συνεχή ανικανότητα μας”κυβερνούν” τόσα χρόνια, διαλύοντας θεσμούς, καταστρέφοντας οικογένειες, έχουν κατακλέψει τον Ελληνικό Λαό, έχουν οδηγήσει Έλληνες σε χιλιάδες αυτοκτονίες και τελικά ξεπουλούν την Πατρίδα μας.
Ο χώρος των γραφείων μας θα γίνει γνωστός με νέο δελτίο τύπου, αφού θα λειτουργούν εκεί τμήματα ξένων γλωσσών, μουσικής αλλά και βοήθεια των παιδιών μας στα σχολικά μαθήματα, μια και δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να πηρώνουν φροντιστήρια.
Όσων αφορά για το ποιοί είμαστε μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ http://maiandrioi.blogspot.gr/
Για τον Πυρήνα
Χουρμούζης Χριστόφορος
portoni.gr

Δράσεις στην Κεφαλονιά στην ''αντιφασιστική εκδήλωση'' για τον Φύσσα και δράση στο μνημείο της ''Εθνικής αντιστάσεως''






























Διακρίνουμε στο βάθος το μνημείο της ''Κόκκινης Εθνικής αντίστασης'' και στον δρόμο γραμμένα οι ΙΔΕΕΣ μας

Μετά την ανακοίνωση μας ότι συναγωνιστές μας Αυτόνομοι και μέλη της οργάνωσης των Α.Μ.Ε θα βρεθούν για να προστατέψουν και να ελέγχουν τα κρατικά αναρχικά /αντιφασιστικά σκουλήκια απο την ''αντιφασιστική εκδήλωση'' που είχαν προγραμματίσει έκαναν αυτό που κάνουν καλύτερα σώπασαν και δεν εμφανίστηκαν στην ίδια τους την εκδήλωση βλέπε εδώ(http://kefalonianews.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7/
Έτσι και εμείς κάναμε τις δικές μας δράσεις στο σημείο εκείνο. Ο λαός της Κεφαλονιάς υποφέρει ακόμα απο τις πληγές του καταστροφικού σεισμού, οικογένειες δεν έχουν να φάνε,είναι στο δρόμο, δεν θα επιτρέπαμε και να λεηλατηθεί απο τους γνωστούς κατσαπλιάδες, ακόμα συναγωνιστές επισκέφτηκαν το μνημείο της ''ΚΟΚΚΙΝΗΣ'' Εθνικής αντίστασης και άφησαν την δικιά τους υπογραφή



ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ .....

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ




Η παρακολούθηση για τις διωκτικές αρχές και το αναρχικό-τρομοκρατικό παρακράτος συνεπάγεται να ελέγχονται συστηματικά αλλά και τμηματικά οι δραστηριότητες μεμονωμένων προσώπων ή οργανωμένων πολιτικών ομάδων, χωρίς εσείς φυσικά να έχετε ενημερωθεί σχετικά. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες πακιστανικές οικογένειες, πόσω μάλλον στο ελλαδιστάν! Στην αντιπαρακολούθηση εντάσσεται οιαδήποτε τακτική χρησιμεύει στο να να γίνεται όσο το δυνατόν δυσκολότερος ο έλεγχος μέσω της παρακολούθησης. Ιδανική περίπτωση είναι το να αποφεύγετε οιαδήποτο τρακάρισμα με ανεπιθύμητα μπατσόκαβλα τυπάκια που την βλέπουν 'και καλά σας γαμάω'. Με λίγα λόγια βάζετε τα δυνατά σας και σπάτε τα νεύρα των μπάτσων μιας και στην Ελλάδα ως γνωστόν ξύνουν τ' αρχίδια τους σαν καλοί δημόσιοι υπάλληλοι που είναι και δεν έχουν καμία όρεξη να σας κυνηγούν νυχτιάτικα, αν και πάντα τρώνε σκόνη.

Συγκλονιστική ΟΜΙΛΙΑ: «Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, αλλά ο Ελληνισμός!» (ΒΙΝΤΕΟ)

63

Τρεις ξένοι ακαδημαϊκοί μας θυμίζουν όσα έχουμε ξεχάσει ή μάλλον καλύτερα όσο προσπαθούν κάποιοι να μας «αναγκάσουν» να ξεχάσουμε: To μεγαλείο του Ελληνισμού!
Σύμφωνα με τους Simone Le Baron (Γαλλίδα) καθηγήτρια γαλλικών, γλωσσολόγος, συγγραφέας, Arsam Momeni (Ιρανός) διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής, συγγραφέας και Sam Chekwas (Νιγηριανός) οδοντίατρος, εκδότης και συγγραφέας, η λύση στα προβλήματα μας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά ο Ελληνισμός!
Οι φιλέλληνες ακαδημαϊκοί καταγγέλλουν το σκοταδιστικό «πολυπολιτισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων» και τους «ανθέλληνες πολιτικούς» που επιδιώκουν να τον επιβάλλουν, δημιουργώντας «μία ράτσα χωρίς ρίζες και ιστορία για να σβήσουν την Ελλάδα», ενώ παράλληλα προσπαθούν να μας πείσουν να αγαπήσουμε τις ρίζες μας και να γίνουμε εφαλτήριο παγκόσμιας ανατροπής σε συνεργασία με τους απανταχού φιλέλληνες του πλανήτη.

ΣΟΚ: Καμαρώστε την φυλή που κυβερνά την Ευρώπη – Μετά την ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, “Θεμελιώδες δικαίωμα η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ” λένε οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!

germania-europe

Πιθανώς να επιτραπεί η αιμομιξία μεταξύ αδερφών στη Γερμανία, έπειτα από… πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η οποία υποστηρίζει ότι η υπάρχουσα νομοθεσία που την απαγορεύει αποτελεί απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.
«Ο νόμος δεν μπορεί από μόνος του να διατηρεί μια κοινωνική προκατάληψη», ανέφερε το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας, συμπληρώνοντας μάλιστα πως «το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας».

Ινδονησία: Νέος Νόμος για Μαστίγωμα των ομοφυλόφιλων και των Μοιχών!

καλ

Οι ποινές θα εκτελούνται δημόσια και έχουν κυρίως στόχο την ταπείνωση του παραβάτη – Πάντως είναι εξαγοράσιμες έναντι ενός κιλού καθαρού χρυσού ή 100 μηνών φυλάκισης
Η επαρχία Άτσεχ της Ινδονησίας, όπου εφαρμόζεται ο ισλαμικός νόμος (σαρία), ενέκρινε έναν νέο νόμο που προβλέπει την τιμωρία με 100 μαστιγώσεις όποιου συλλαμβάνεται να έχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις, να διαπράττει μοιχεία ή να έχει σεξουαλικές επαφές εκτός γάμου.
Το Άτσεχ είναι η μοναδική επαρχία της Ινδονησίας, της μεγαλύτερης μουσουλμανικής χώρας στον κόσμο, όπου εφαρμόζεται η σαρία και ήδη προβλέπεται αντίστοιχη ποινή για τους κατοίκους της που παίζουν τυχερά παιχνίδια και καταναλώνουν αλκοόλ.

ΠΡΕΠΕΙ να το ΔΕΙΤΕ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ: “Είμαι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ όπως ΟΛΟΙ οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ….Θα ΕΚΟΒΑ ΚΕΦΑΛΙΑ” !!! (βίντεο)

bosnia-tzixant

Δείτε τις συγκλονιστικές δηλώσεις του Νεαρού Μουσουλμάνου που ζει εδώ και 6 χρόνια στην Ελλάδα,…στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού ο νεαρός Μουσουλμάνος . Ο νεαρός δεν κρύβει το μίσος του για τους Αμερικανούς και είναι έτοιμος να “κόψει κεφάλια” όπως λέει μπροστά στην κάμερα.
Δείτε το βίντεο:

ΣΟΚ! ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ 19ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ. ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ. ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΣΚΟΤΩΜΕΝΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

kremasma

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ενημερώθηκε ήδη από χθες τη νύχτα ότι σε ξύλινο σπίτι στην περιοχή της Κερατέας εντοπίστηκε νεκρός 19χρονος νεαρός.
Οι εικόνες που έχουμε καταγράψει στο ρεπορτάζ, είναι συγκλονιστικές.
Το νεαρό παιδί κατά την αστυνομία φαίνεται ότι δεν άντεξε την κοινωνική πίεση, την αδιαφορία, τα αδιέξοδα και τη φτώχεια και έδωσε τραγικό τέλος.
TO ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τέλος έβαλε στην ζωή του ο 20 χρόνος Μιχάλης ο οποίος ηταν παιδι πολύτεκνης οικογένειας. Ο νεαρός ζούσε μόνος του στο ξύλινο σπιτάκι στο μαντρί που διατηρούσε η οικογένεια του! Την Παρασκευή στις πέντε κ μισή το απόγευμα η μητέρα του του πήγε σε μια σακούλα φαγητό, χτύπησε την πόρτα αλλα κανεις δεν απάντησε!
Δεν ηταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτο κ ετσι δεν ανησύχησε. Τέσσερις ωρες μετα όμως ο Μιχάλης δεν είχε δώσει ακομα σημεία ζωής. Η μητέρα του ξαναπήγε στο σπίτι κ τότε είδε το σκυλί του γιου της να γαβγίζει περίεργα κ να προσπαθεί να την οδηγήσει στο μαντρί που ηταν μόλις λίγα μέτρα μακριά. Εκει η μητέρα είδε τον γιο της κρεμασμένο! Ο Μιχάλης ηταν ένα παλικάρι δυο μέτρα! Ενας όμορφος νέος που όμως οπως λενε απο την γειτονιά αντιμετωπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ηταν έντονος, αψύς χαρακτήρας αλλα κανεις δεν φανταζόταν οτι θα έφτανε να βάλει τέλος στην ζωή του! Η οικογένεια που εχει αλλα τρία κορίτσια ζούσε μονο με το εισόδημα απο τα 25 πρόβατα που είχαν. Δεν υπήρχαν χρήματα για να  στείλουν το παιδι σε κάποιον  γιατρό(ώστε να αντιμετωπίσει τα κοινωνικά και τα ψυχικά αδιέξοδα) με αποτέλεσμα η κατάσταση του να επιδεινώνεται καθημερινά. Ο πατέρας του δούλευε περιστασιακά κ ως εποχικος πυροσβέστης για να προσφέρει ένα πιάτο φαί στην οικογένεια.
Μια Νέα Γενιά που θ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ!!!!!!!!


ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ''ΠΡΟΦΙΛ'' ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ!!! ΟΧΙ ''ΑΠΛΥΤΟΙ'' ΑΛΛΑ ΨΕΥΤΟΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!! 

ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ!!!!!!!!


ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΑΜΦΙΠΟΛΗ-Το ΜΥΣΤΙΚΟ μιας ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ- ΗΞΕΡΑΝ από πριν ΠΟΙΑΝΟΥ είναι ο ΤΑΦΟΣ- ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ Λαζαρίδου και Περιστέρη!

636363

ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ
Μέσα στο πεδίο των αντιμαχόμενων απόψεων των αρχαιολόγων και ιστορικών περί του ενοίκου του τύμβου Καστά και της χρονολόγησης αυτού, μία πληροφορία που έρχεται μέσω των δηλώσεων της κ. Περιστέρη την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, φαίνεται πως θα τροφοδοτήσει με καινούργια σενάρια την υπόθεση. Η πληροφορία που έδωσε η κ. Κατερίνα Περιστέρη φαίνεται πως κρύβει ένα μεγάλο μυστικό 30 χρόνων (!!!).
Και μπορεί να πέρασε «στα ψιλά» και απαρατήρητη από όλους, όχι όμως και από εμάς στοvisaltis.net που έχουμε εστιάσει την προσοχή μας εδώ και τρία με τέσσερα (3-4) περίπου χρόνια στο παρασκήνιο της ανασκαφής στην Αμφίπολης, όταν ουδείς σχεδόν τότε γνώριζε την κ. Περιστέρη και πολλοί από τους σημερινούς όψιμους «ειδήμονες» δεν γνώριζαν καλά-καλά ούτε που βρίσκεται η Αμφίπολη.

Ο πρόεδρος του Αλβανικού κοινοβουλίου ευχαριστεί τον Μπουτάρη γιατί στηρίζει τους Αλβανούς της Θεσσαλονίκης!

3000000000

Ο πρόεδρος του αλβανικού Κοινοβουλίου, Ιλίρ Μέτα, δέχθηκε σήμερα τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο συνεχάρη για τη δεύτερη θητεία του και εκτίμησε ως θετικό το ρόλο του, στη διαχείριση της παράκτιας ελληνικής πόλης, η οποία γενναιόδωρα υποστηρίζει τη σημαντική αλβανική κοινότητα στη Θεσσαλονίκη και τα περίχωρά της.
Ο Ιλίρ Μέτα, είπε ότι η αλβανική κοινότητα στην Ελλάδα και η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, αποτελούν μια σταθερή γέφυρα της ισχυρής παραδοσιακής φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Ο πρόεδρος του αλβανικού Κοινοβουλίου,σύμφωνα με διαδικτυακή εφημερίδα, συνεχάρη τον Μπουτάρη για τη συμφωνία αδελφοποίησης μεταξύ των πόλεων της Θεσσαλονίκης και του Δυρραχίου, σημειώνοντας ότι οι δύο αυτές σημαντικές πόλεις αποτελούν την πύλη των ξένων επενδύσεων σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων.

Σαν σήμερα έφυγε ο Ανιδιοτελής αγωνιστής του ’21 Νικηταράς ο Τουρκοφάγος.Φυλακίστηκε,τυφλώθηκε, έγινε ζητιάνος αλλά…αρνήθηκε τα λεφτά του Πρέσβη

nikitaras

Διαβάστε την διδακτική ιστορία του “Νικηταρά του Τουρκοφαγου” που δίδαξε τι σημαίνει να είσαι…Ελεύθερος Έλληνας !Ο Νικήτας Σταματελόπουλος ή Νικηταράς ή Τουρκοφάγος…γεννήθηκε το 1784 στη Νέδουσα (Μεγάλη Αναστάσοβα) ένα μικρό χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του Ταϋγέτου, 25 χλμ από την πόλη της Καλαμάτας και πέθανε πάμφτωχος στις 25 Σεπτεμβρίου 1849 στον Πειαραιά. Καταγόταν από το χωριό Τουρκολέκα, του δήμου Φαλαισίας της Μεγαλόπολης.
Ήταν ανηψιός του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Υπόγραφε και με το όνομα Τουρκολέκας ή Τουρκολακιώτης και μ΄ αυτό αναφέρεται σε μερικά δημοτικά τραγούδια. Τελικά όμως επικράτησε το επώνυμο Σταματελόπουλος από το βαπτιστικό όνομα του πατέρα του (Σταματέλος). Υπηρέτησε όπως και ο Κολοκοτρώνης στον αγγλικό στρατό, στα Επτάνησα. Ήταν ένας από τους σημαντικότερους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821.

ΠΩΣ περιγράφει η Χ.Α τις Συλλήψεις Βουλευτών και Αρχηγού: “Το πραξικόπημα της 28ης Σεπτεμβρίου από το βαθύ κράτος Σαμαρά” – Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

63

” Η πιο βρώμικη επιχείρηση παράνομης πολιτικής καταστολής στα χρονικά της μεταπολίτευσης
Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από την παράνομη επιχείρηση σύλληψης του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Βρέθηκα στον πυρήνα εκείνων των γεγονότων, ακολούθως συγκέντρωσα επαρκείς πληροφορίες και μπορώ πλέον να περιγράψω με λεπτομέρειες όλο το σκοτεινό παρασκήνιο της υπόθεσης. Πρόκειται για μία άθλια συμπαιγνία με έναν οργανωτικό και δύο εκτελεστικούς βραχίονες. Οργανωτές είναι φυσικά το περιβάλλον Σαμαρά και οι υπουργοί Δένδιας, Αθανασίου, Βορίδης και Μιχελάκης. Εκτελεστές ο Άρειος Πάγος και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δηλαδή η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία, που οι κεφαλές τους ελέγχονται απόλυτα από την διεφθαρμένη εξουσία του μνημονίου.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 8.000 ΤΟ ΜΗΝΑ: ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ Η ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΚΑΤΑ “ΜΑΤΣΑ” ΓΙΑ “ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!- ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ

giatagana

Η βουλευτής κα Χρυσούλα Γιαταγάνα με μια απίθανη κωλοτούμπα(ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕ ΑΡΑΓΕ;), ανακάλεσε τη μήνυση κατά Γεωργιάδη για τις απαράδεκτες

και τρομολαγνικές του δηλώσεις. Με ανακοίνωσή της εξηγεί γιατί δεν κατέθεσε τελικά μήνυση εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη για τις περίφημες δηλώσεις του για τις τράπεζες.
«Όπως δήλωσα και χθες, συνέταξα μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Γεωργιάδη για τις δημόσιες δηλώσεις του στις 23 και 24-9-2014, οι οποίες ήταν ικανές να προκαλέσουν και προκάλεσαν φόβο στους Έλληνες πολίτες για το εθνικό μας νόμισμα.
Λίγο πριν την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς μου, έλαβα γνώση των σημερινών δηλώσεων του κ. Γεωργιάδη με τις οποίες ανασκεύασε τις προηγούμενες δηλώσεις του.
Επειδή, με την μηνυτήρια αναφορά μου αυτή είχα σκοπό να αποδειχτεί ότι δεν κινδυνεύει το εθνικό νόμισμα σε περίπτωση αλλαγής της Κυβέρνησης και κατά τον τρόπο αυτό να αποφευχθεί η μαζική απόσυρση των καταθέσεων των πολιτών από τις τράπεζες, σκοπός ο οποίος επιτεύχθηκε μετά την ανασκευή των δηλώσεων του κ. Γεωργιάδη, για τον λόγο αυτό αποφάσισα να μην καταθέσω την μηνυτήρια αναφορά.