Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ: ΤΟΝ “ΚΑΙΝΕ” ΟΙ ΔΥΟ ΟFF SHORE ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 1.65 ΕΚ ΕΥΡΩ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

karatzaferis3

Επιβαρυντικό για τον αρχηγό του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των ορκωτών λογιστών της Βουλής.
Η εταιρεία Catalina International που δέχθηκε τα τρία επίμαχα εμβάσματα ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από την εταιρεία εξοπλιστικών Κεστρέλ φαίνεται ότι ιδρύθηκε το 1992.
Τον Νοέμβριο του 2007 εμφανίζονται σε λογαριασμό της δύο εμβάσματα από την εταιρεία Premium Properties (της οποίας πραγματικός δικαιούχους είναι ο Αλέξανδρος Τσάτσος ιδιοκτήτης της Κεστρέλ) συνολικού ποσού 1.5 εκατ. ευρώ (ως εξόφληση μέρους του φερομένου δανείου).
Σύμφωνα με το καθεστωτικό Βήμα, τον Αύγουστο του 2008 εμφανίζεται ένα ακόμα έμβασμα 150.000 ευρώ από την εταιρεία MALWERN προς την Catalina Ιnternational με πραγματικούς και ισότιμους δικαιούχους τον Γ. Καρατζαφέρη κατά 50% και τον γιο του Ιωάννη Καρατζαφέρη κατά 50%.

EΠΕΙΓΟΝ!!!-ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ- Η “ΒΡΩΜΙΚΗ” ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ -ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ-ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ”(ΒΙΝΤΕΟ)

KYPROS-EPEISODIA1

Προπηλακισμοί επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω αλλά και μέσα στο κεντρικό κτήριο της Τράπεζας Κύπρου, όπου την ίδια ώρα που διεξάγεται η Γενική Συνέλευση της τράπεζας, κάτοχοι αξιογράφων πραγματοποιούν διαμαρτυρία, ζητώντας να αποζημιωθούν.
Κάποιοι κατάφεραν να εισέλθουν στο κτήριο σπάζοντας την είσοδο της καφετέριας. Στη συνέχεια ιδιωτικοί φρουροί σε συνεργασία με αστυνομικούς, κατάφεραν να αποτρέψουν τους διαμαρτυρόμενους να φτάσουν στην αίθουσα όπου διεξάγεται αυτή την ώρα η Γενική Συνέλευση για την εκλογή του νέου ΔΣ.
Οι κάτοχοι αξιογράφων απέκοψαν την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Τζων Κέννεντυ, στο ύψος της Κεντρικής Τράπεζας, κρατώντας πανό με σύνθημα «Απαιτούμε απόδοση δικαιοσύνης».
Ένας από τους διαμαρτυρόμενους εξέφρασε αγανάκτηση για το γεγονός ότι θα πρέπει να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να διεκδικήσει επιστροφή των χρημάτων του.

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΚ ΤΟΥ 1941 δείχνει το μέλλον του πλανήτη- Που τοποθετούν την Ελλάδα-Απέραντη αυτοκρατορία η Ρωσία-Απομονωμένη η Τουρκία χωρίς την Κωνσταντινούπολη

XARTIS2

Παγκόσμιος χάρτης που σχεδιάστηκε την περίοδο του 1941 και επιβεβαιώθηκε κατάτα χρόνια του “Ψυχρού Πολέμου”, κυριαρχεί σε συζητήσεις των λόμπι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και το τελευταίο διάστημα επαναπροβάλλεται από ύποπτα κέντρα “χάραξης” γεωπολιτικών επιδιώξεων. Ο χάρτης είναι αναλυτικός, περίεργα εμπεριστατωμένος και εξακολουθητικά προφητικός γεγονός που βάζει σε εξωφρενικές σκέψεις όχι μόνον τους συνωμοσιολόγους αλλά και τις πολιτικές ηγεσίες των πανίσχυρων του πλανήτη. Κάποιοι προσπαθούν να μας πουν ότι έτσι πιθανόν να είναι ο κόσμος τα επόμενα πενήντα χρόνια υπό την αυστηρή καθοδήγηση των κληρονόμων όσων των χάραξαν.
-Ο χάρτης με το κείμενο που ακολουθεί θα σας φέρει πάρα πολλούς συνειρμούς. Πολλοί από σάς ίσως και να τον βρουν ανατριχιαστικά προφητικό.
Περίληψη των χαρακτηριστικών του χάρτη

ΒΙΝΤΕΟ: Επιτέθηκε και…ταπείνωσε τον Άδωνι: “Μήπως αισθάνεσαι λίγο…μ@λ@κ@ς;;”

adonis

Απίστευτη τροπή πήρε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή  η συζήτηση… γύρω απ’ το θέμα που έχει προκύψει για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη και την παραπομπή του για τις off shore εταιρείες
Παρόντες στο στούντιο ήταν οι κ. Α. Γεωργιάδης και ο διευθυντής της εφημερίδας η Αυγή, Νίκος Φίλης.
Σε έντονη ύφος ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος και ο κ. Πλεύρης ήδη από το 2009 είχαν υποβάλει ερώτηση στη Βουλή ζητώντας τον έλεγχο των συμβάσεων για τα εξοπλιστικά τονίζοντας πως η σύμβαση είναι σε βάρος του Δημοσίου.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕ......ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ....ΔΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΘΕΣ!!!!!!!

 
                                                                            
 
  Στο άλσος του Ξενία, στον τοίχο που οι Γερμανοί καταχτητές εκτέλεσαν τους αγωνιστές του ΕΑΜ κατέθεσε το ΠΑΜΕ, απόψε το βράδυ,  στεφάνια τιμώντας την 41η επέτειο της εξέργερσης του Πολυτεχνείου 1973, για να αποφύγει τυχόν ακρότητες επειδή πολίτης  απο το μπαλκόνι του είχε στη διαπασόν άσματα της Χρυσής Αυγής.
 
 
Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Αργοστολίου και η πορεία 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 Στην οδό Ριζοσπαστών  στο μπαλκόνι ιδιωτικής οικίας υπήρχαν σημαίες της Χρυσής Αυγής ενώ απο τα ανοικτά παράθυρα ακουγόταν μουσική στο ζενίθ. Οι διαδηλωτές με συνθήματα προσπαθούσαν να καλύψουν τα Χρυσαυγίτικα τραγούδια που ακουγόνταν στη διαπασόν απο το μπαλκόνι..
(Στην επιστροφή ακούσαμε το άσμα " Να αγιάσει το χεράκι σου Ηλία Κασιδιάρη"..  )

 
 
 
 
 οι επικεφαλείς της πορείας αντιλαμβάνονται τα τραγούδια του μπαλκονιού και δυναμώνουν τα συνθήματα
 
 Ακούστε τα συνθήματα του ΠΑΜΕ και τα τραγούδια του...  μπαλκονιού!
 
  
 
  Αυτο το συμβαν στάθηκε αφορμη να αλλάξουν τα σχέδια των οργανωτών της πορείας. Για τα ησυχότερα αντί να καταθέσουν το στεφάνι στο άγαλμα των Ριζοσπαστών, κατευθύνθηκαν λίγο πιο πέρα στο μικρό Αλσος του ΞΕΝΙΑ εκεί που βρίσκεται ο τοίχος στον οποίο εκτελέστηκαν απο τους Γερμανούς αντάρτες του ΕΑΜ την πρωτομαγιά του 1944..
 

  Ηταν εντελώς σκοτάδι, κατάφεραμε όλοι να διασχίσουμε το άλσος με την βοήθεια του φωτισμού απο κινητά και απο τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων!
 
 
 
 
 
 
 
 

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-Το Απαγορευμένο ΒΙΝΤΕΟ (Αυτά που δεν θα σας πουν)

158

Δείτε το απαγορευμένο βιντεο

Απολαυστικός ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ τα “ΧΩΝΕΙ” για ΚΚΕ και Πολυτεχνείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

50

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ οι ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ μας!! Αυτό είναι το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ της ΤΡΟΙΚΑΣ και των ΤΡΑΠΕΖΩΝ για να μας “ΦΑΝΕ” τα ΛΕΦΤΑ!!!

vomva

Σατανικό σχέδιο της τρόικας και των ξένων τραπεζών για να μπλοκάρουν και στη συνέχεια να φάνε τα λεφτά που έχουν νόμιμα σε τράπεζες…
Αφού μας πήραν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο εσωτερικό, τώρα επιχειρούν να βάλουν χέρι και στις καταθέσεις, που έχουν εκατομμύρια Έλληνες, στο εξωτερικό, όπως αποκάλυψε χθες Κυριακάτικηεφημερίδα .
Αχόρταγοι οι τροϊκανοί, δε σταματάνε με τίποτα, συνεχίζοντας το πλιάτσικο, σε βάρος της χώρας και των πολιτών μας. Το νέο σατανικό σχέδιο, που σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι, αφορά τις καταθέσεις που έχουν στο εξωτερικό, μετανάστες, ναυτικοί, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, και έμποροι.
Με πρόσχημα, δήθεν, την… πάταξη της φοροδιαφυγής, υποχρεώνουν τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο, να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς των Ελλήνων καταθετών, για να ελέγξουν, υποτίθεται, αν τα σχετικά ποσά έχουν δηλωθεί και έχουν νόμιμα φορολογηθεί στην Ελλάδα.

ΣΟΚ στη ΡΟΔΟ: ΑΛΒΑΝΟΣ εργάτης ΒΙΑΣΕ νεαρή ΠΑΡΘΕΝΑ μέσα σε σχολείο!! Δεν σταματούσε ούτε όταν η κοπέλα άρχισε…να αιμοραγεί!!

viasmos-koritsi

Ο Αλβανός που κετηγορείται για βιασμό… εργάζονταν ως οικοδόμος και ως βοηθός επιχείρησης θαλασσίων σπορ στην περιοχή Aρχαγγέλου.
Επαναλαμβάνεται μετά την άσκηση έφεσης υπέρ του νόμου, από τον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, η δίκη με κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα, τον H. B. του S. μιας 23χρονης παρθένας, υπηκόου Ολλανδίας, που βρέθηκε στο νησί μας για διακοπές στα πλαίσια εκδρομής Xριστιανικής Eκκλησίας, στην οποία ανήκε.
Ο κατηγορούμενος είχε απαλλαγεί με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, την οποία έκρινε εσφαλμένη ο Εισαγγελέας Εφετών, διατάσσοντας την επανάληψη της δίκης, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, σύμφωνα με την “Δημοκρατική”.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΗΨΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ. ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ DOLCE VITA ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ-ΑΚΑΡΙΑΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ!ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΨΩΝΙΖΕ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 27ΧΡΟΝΗ ( ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr)ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

2

Νεώτερη ενημέρωση: Τα παιδαριώδη λάθη των απαγωγέων διευκόλυναν το έργο των Αρχών και έτσι κατάφεραν να…έχουν στα χέρια τους τον εγκέφαλο της αρπαγής και έναν εκ των συνεργών του.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με τη βοήθεια των πλάνων που πήραν από κάμερες ασφαλείας από το σημείο όπου οι απαγωγείς άρπαξαν την 27χρονη. Ετσι, κατάφεραν να εντοπίσουν τη διαδρομή που ακολούθησαν και οδηγήθηκαν στη Λούτσα όπου ήταν το κρησφύγετό τους. Ενα ακόμη στοιχεία που βοήθησε την έρευνα των αρχών ήταν το γεγονός ότι βρέθηκε DNA τους στα ρούχα της νεαρής.
Πάντως, πέραν των πλάνων που είχαν από κάμερες ασφαλείας για την πορεία του αυτοκινήτου, οι Αρχές εντόπισαν και υλικό από τη στιγμή που ένας εκ των απαγωγέων ψώνιζε ρούχα για την 27χρονη που είχαν απαγάγει. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από το εσωτερικό του καταστήματος παρουσιάσε τηλεοπτικός σταθμός. Από το δελτίο του ίδιου καναλιού μεταδόθηκε και ο διάλογος που είχε η 27χρονη φοιτήτρια με τον πατέρα της λίγο πριν την αφήσουν ελεύθερη: «Δευτέρα θα με αφήσουν μπαμπά, γιατί αύριο και μεθαύριο θα βρέχει πολύ. Όλα καλά μπαμπά, μην ανησυχείς, όλα καλά».. 

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” ΟΤΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ “ΚΟΠΑΝΗΣΕ” ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ”-”ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ”!

karatzaferis-giorgos

Το καθεστώς που υπηρετούσε εδώ και δύο δεκαετίες κατάλαβε τώρα ότι του ήταν ενοχλητικός ή μη απαραίτητος και τον έβγαλε στη “σέντρα” για τα “μαύρα”, τα “αδήλωτα”, τις “διαδρομές του χρήματος” αλλά και τα 6.000.000 ευρώ που οι “νταβατζήδες” αποκαλύπτουν και θα αποκαλύπτουν για τα υπέρογκα-όπως εμφανίζονται-περιουσιακά του στοιχεία. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πια σε δεινή θέση και οι πληροφορίες μας λένε ότι ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση με κινήσεις αντιπερισπασμού αλλά και προστασίας της τιμής και της υπόληψής του. Μία από τις κινήσεις που μαθαίνουμε από το παρασκήνιο φέρεται να είναι η φυγή του στο εξωτερικό ή αλλιώς ο “αυτοεξορισμός” του σε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης, πιθανόν στις Βρυξέλλες, εκεί που διατηρεί και πολυτελή κατοικία. Μιμούμενος-κατά το ίδιο σενάριο-τον Κωνσταντίνο Καραμανλή θα “αυτοεξοριστεί”(άγνωστο είναι εάν θα διαλέξει το ψευδώνυμο “Τριανταφυλλίδης” με το οποίο το΄σκασε για το Παρίσι την περίοδο της Χούντας ο Εθνάρχης)για να παραμείνει και να ησυχάσει εκτός Ελλάδος μέχρι να ηρεμήσουν ή να αγριέψουν κι άλλο τα πράγματα. Εάν ασκηθούν εναντίον του διώξεις, θα σκεφτεί πως θα τις αντιμετωπίσει. Είτε μέσω των δικηγόρων του είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία του ενώπιον εισαγγελικών ή ανακριτικών αρχών. Πάντως ο έμπειρος πρόεδρος του ΛΑΟΣ, φαίνεται ότι σαν “αλεπού” της πολιτικής που είναι, δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Αλλά θα αιφνιδιάσει για να γίνει ντόρος και να πετάξει αλλού την “μπάλα” αφού φιλικά του πρόσωπα λένε ότι δεν θα την πατήσει σαν τον φίλο του τον Άκη.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΟΠΛΑ Αθηνών (μέρος β΄): Εφάρμοζε την "οικογενειακή ευθύνη", σκότωνε ακόμα και παιδιά και είχε μία ιδιαίτερη "αδυναμία" στους τροτσκιστές



Το πιο σκληρό χαρακτηριστικό της ΟΠΛΑ ήταν σίγουρα η εφαρμογή της "οικογενειακής ευθύνης".
Διαβάζουμε απ΄το βιβλίο του Χανδρινού:


"Στις σκοτεινές πτυχές ανήκει και η εφαρμογή μιας άτυπης και χωρίς οίκτο "οικογενειακής ευθύνης" η οποία ανήγαγε σε θανάσιμο αδίκημα το συγγενικό δεσμό με "εχθρούς του λαού "ικανοποιώντας μια διάθεση εκδίκησης η οποία υπερέβαινε ηλικία ή φύλο"
σελ.74-5

Και δίνει συγκεκριμένα παραδείγματα:

"Η διαχωριστική γραμμή με τη Χ χαράχτηκε ανεπίστρεπτα με δύο δολοφονίες: Στις 30 Νοεμβρίου στην οδό Μομφεράτου τραυματίστηκε θανάσιμα από αγνώστους η 27χρονη Μαγδαληνή Χαρμπούρα, αδελφή του ανθυπασπιστή Χαρμπούρα, ενός από τα δραστήρια μέλη της οργάνωσης.Είναι το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό εφαρμογής μιας ιδιότυπης οικογενειακής ευθύνης."
σελ.102

"Γνωστότερη είναι η περίπτωση της οικογένειας του ευέλπιδος Νικόλαου Παπαγεωργίου, αρχηγού της Χ Παγκρατίου η οποία εξοντώθηκε ολοκληρωτικά. Εκτός από τον ίδιο (2.9.1944), εκτελέστηκαν ο αδελφός του Γιάννης (23.9.1944), η μητέρα του Βασιλική, οι αδελφές του Ελένη και Κατίνα κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών (8.12.1944) και ο τρίτος αδελφός του Αλέκος μετά τον πόλεμo."
σελ.74

Φωτογραφικό υλικό για τον ΕΔΕΣ και τους πρωταγωνιστές της οργάνωσης



Από αριστερά Κατιάνης, Μυριδάκης, Ζέρβας, Παπαδάκης, Πετιμεζάς.


Ναπολέων Ζέρβας, αρχηγός και ιδρυτής ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ.






Μιχάλης Μυριδάκης, υπασπιστής του Ζέρβα.


Κομηνός Πυρομάγλου, υπαρχηγός ΕΟΕΑ.


Σπύρος Κολονίκης - Καραμπίνας, Οπλαρχηγός με έδρα το Κλειδί Άρτας.

Εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση Ολική Αντίσταση: Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ



Ο Adolf Hitler είχε πει ότι ο Ιουδαϊσμός είναι μία Σατανική Δύναμη. Ο Σοβιετικός συγγραφέας, εβραϊκής καταγωγής, Llya Ehrenburg έγράψε: 'Σκοτώστε τους Γερμανούς, οπουδήποτε τους βρείτε! Κάθε Γερμανός είναι ένας εχθρός της ηθικής μας. Μην δείξετε έλεος στις γυναίκες, τα παιδιά, ή τους ηλικιωμένους! Σκοτώστε κάθε Γερμανό-εξοντώστε τους!'. Ο Εβραίος ακαδημαϊκός Α. Kulischer, έγραψε τον Οκτώβριο του 1937: 'Η Γερμανία αποτελεί έναν εχθρό του Ιουδαϊσμού και πρέπει να εξαλειφθεί με θανάσιμο μίσος. Ο στόχος του Ιουδαϊσμού σήμερα είναι: Η διεξαγωγή μίας ανελέητης εκστρατείας εναντίον όλων των γερμανόφωνων λαών κι η πλήρης καταστροφή του γερμανικού έθνους. Αξιώνουμε έναν ολοκληρωτικό εμπορικό αποκλεισμό, το πάγωμα της εισαγωγής πρώτων υλών, η επιβολή αντιποίνων προς κάθε Γερμανό, προς γυναίκες και παιδιά'. Αλλού αναφέρονται τα εξής: 'Η Γερμανία πρέπει να μετατραπεί σε μία πατρίδα ερειπίων, όπως συνέβη στην διάρκεια του τριαντακονταετούς πολέμου (1618–1648)'. Ο Hitler είχε τελικά δίκιο; Θα το αποφανθούν σίγουρα οι επόμενες γενιές που θα έχουν μία πολύ πιο κρυστάλλινη εικόνα της πραγματικότητας. Στην παρούσα φάση της ιστορία, συλλέγουμε παρατηρήσεις κι ερμηνεύουμε τα γεγονότα βάσει αυτών. Οι επόμενες γενιές θ' αποτιμήσουν τα δεδομένα των προηγούμενων γενεών σε συνδυασμό με γεγονότα παγκοσμιότητας που θα έχουν πάρει μορφή ιστορίας. Προς στιγμή, όπως φαίνεται, οι εξελίξεις μας έχουν ξεπεράσει. Γι' αυτό χρησιμοποιούμε την λέξη 'παρατηρήσεις'.

Ζήτω η Βόρεια Ήπειρος / Ζήτω το Μ.Α.Β.Η.



Α.Μ.Ε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ : Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ

germenis-giorgos__article__article__article


Άρθρο του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιου Γερμενή στην εφημερίδα “Στόχος
Έφηβος ήμουν όταν έγραψα σε κάποιους τοίχους των Αθηνών το συγκεκριμένο σύνθημα, παρέα με συνομηλίκους μου, που εκείνο τον καιρό δεν γνωρίζαμε καλά-καλά τα βαθύτερα νοήματα ενός τέτοιου συνθήματος. Θέλαμε όμως και εμείς να συμβάλλουμε από το δικό μας μετερίζι γράφοντας ένα σύνθημα σε έναν τοίχο, προσθέτοντας ένα ακόμη μικρό λιθαράκι σε αυτό που σήμερα αποκαλούμε εθνικιστικό κίνημα.
Φέτος έκλεισα 22 χρόνια στον πατριωτικό αγώνα. Κάποιοι από εκείνη την νεανική παρέα, παρέμειναν έως και σήμερα συναγωνιστές, άλλοι καταναλώθηκαν από τα αδυσώπητα γρανάζια της μικροαστικής ζωούλας τους. Άλλοι πάλι κρύφθηκαν πίσω από την δειλία τους και θέλησαν να αναλωθούν σε πισώπλατες  μαχαιριές, μεταμορφώθηκαν σε δοσίλογους και κυριεύτηκαν από μια  ευθυνοφοβία, απαλλάσσοντας τους εαυτούς τους από το «στίγμα των καταραμένων», όλα εκείνα τα σημάδια του Χρόνου που φέρουν πάνω στο κορμί τους. Πείθοντας παράλληλα τον εαυτό τους ότι ο πόλεμος χάθηκε, είπαν «ας αγκαλιαστούμε με τον πρόσκαιρο νικητή και ας θάψουμε ήσυχα τους Νεκρούς μας, μιας και μας δίδεται αυτό το προνόμιο από τους μεγαλόψυχους νικητές της Λατρείας του Μαμωνά». Εξάλλου, ποιο είναι το πρόβλημα, αφού κάθε χρόνο θα τους τιμούμε με λαμπρές ομιλίες, γεμάτες στόμφο και εντυπωσιακά στεφάνια!

ΟΙ ΣΠΑΓΚΟΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ

185A415700F3F24CBD63FA8BFAB2817C
Γράφει ο Αντίοχος
 Σε μια κίνηση που προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε η ηγεσία του. Μοίρασε σε καθέναν από τους βουλευτάδες του συνονθυλεύματος κουπόνια συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, με το κάθε κομμάτι να στοιχίζει ένα πενηντάρικο.
Αλλά, οι βουλευτάδες διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, ότι τα 50 ευρώπουλα είναι πολλά για να τα δώσουν οι συριζαίοι οπαδοί και τελικά, μετά από τις αντιδράσεις τους, τα κουπόνια επιστράφηκαν και θα αντικατασταθούν με άλλα των 2,5€ και 10€.
Επρόκειτο για γκάφα ολκής του mister Tsipra (που αποδεικνύει ότι το παιδί δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία…) ή μήπως για καλά υπολογισμένη κίνηση; Ισχύει το δεύτερο! Διότι, σε έρευνα που έγινε μεταξύ των συνέδρων στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, προέκυψε ότι ο μέσος συριζαίος έχει (φανερό) εισόδημα πάνω από 3 χιλιάρικα το μήνα (εφόσον κατά βάση είναι πρώην πρασινοφρουρός, διορισμένος σε προνομιακή θέση του δημοσίου και συνήθως παντρεμένος με κρατικοδίαιτη. Κι αν έχει μεγάλα παιδιά, είναι κι αυτά κρατικοδίαιτα…). Σ’ αυτούς τους χρυσοκάνθαρους απευθυνόταν η οικονομική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ, που το πενηντάρικο γι’ αυτούς είναι ότι είναι για μας τους φουκαράδες τα 50 λεπτά. Τα παίρνουν από παντού και διαμαρτύρονται κιόλας οι σπαγκοραμμένοι!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟΙ Ο Κ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΒΙΝΤΕΟ

mparmparousis-570

Κατέπεσε άλλο ένα κομμάτι της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής
Τελείωσε επιτέλους η παρωδία με τη δίκη των Συναγωνιστών από το Μεσολόγγι για τους περιβόητους «πάγκους», εις εκ των οποίων ήταν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Θυμίζουμε ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε πραγματοποιηθεί μία πρώτη συνεδρίαση προ μηνών και αναβλήθηκε πραξικοπηματικά, προκειμένου να βρεθούν νέοι μάρτυρες, ώστε να αντικαταστήσουν τους προηγούμενους.
Εν τέλει σήμερα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση και οι «νέοι μάρτυρες» που είχαν κληθεί ήταν παντελώς ανεπαρκείς, σε σημείο που ήταν άχρηστοι για τους κατήγορους. Επρόκειτο για ανθρώπους που κατέθεσαν βάσει του βίντεο και των υποθέσεων που έκαναν περί της υποθέσεως, αγνοώντας προφανώς ότι η γνώμη τους δεν έχει νομική αξία.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι μετά από πολύωρη ταλαιπωρία, η πρόταση του Εισαγγελέα και η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν πανηγυρικά αθωωτική, αφού κανείς δεν αναγνώρισε κανέναν και δεν μαρτυρήθηκε ουδεμία έκνομη πράξη.
Η συγκεκριμένη υπόθεση, που αποτελεί μέρος της περιβόητης δικογραφίας για την «εγκληματική οργάνωση», αποδεικνύει την σαθρότητα του κατηγορητηρίου εναντίον του Αρχηγού, των Βουλευτών και των Στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι βρίσκονται στην φυλακή «με εντολή Σαμαρά» και λόγω της δράσεως του γνωστού «περιβάλλοντος Μπάμπη».
Δηλώσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούση

Πορεία Κύπριων φοιτητών για την επέτειο του ψευδοκράτους-Αττίλα στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή

kyprioi-foitites-1

Κύπριοι φοιτητές που σπουδάζουν στην περιοχή της Θράκης θα κάνουν πορεία προς το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή στις 15/11/2014. Στην διαμαρτυρία που οργανώνεται με αφορμή την επέτειο του Αττίλα που έγινε στις 15/11/1983, αναμένεται να υπάρχουν συμμετοχές από Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή.
Η πορεία θα αρχίσει από την παλιά νομική σχολή του ΔΠΘ και θα τερματιστεί μπροστά στο τουρκικό προξενείο.
Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια πορεία στην Ξάνθη στις 13:00.
Την πορεία στηρίζουν υπογράφοντας το κείμενο της, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης, η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Ξάνθης, το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, η ΛΕΦΕΔ, ο σύλλογος Εβριτών, ο σύλλογος Ποντίων Ξάνθης, ο σύλλογος συνταξιούχων δημόσιων υπαλλήλων, και ο σύλλογος υπαξιωματικών Ξάνθης.
kyprioi-foitites-2
Σύμφωνα με πληροφορίες του tourkikanea , την πορεία αναμένεται να στηρίξουν και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Πετροπόλεμος μεταξύ Χρυσαυγιτών και Τούρκων στη Λευκωσία

epeisodia

Kατά τη διάρκεια των αντικατοχικών εκδηλώσεων για καταδίκη της επετείου του ψευδοκράτους στη Κύπρο,μικροεπεισόδια έλαβαν χώρα, μεταξύ μελών του ΕΛΑΜ (Παράρτημα της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο) με Τούρκων
Τα μέλη του ΕΛΑΜ που έκαναν δική τους εκδήλωση και δεν συμμετείχαν στις εκδηλώσεις των μαθητών και των φοιτητών «αντάλλαξαν» πέτρες στη περιοχή της «Πύλης Πάφου» στη Λευκωσία με Τούρκους που είχαν συγκεντρωθεί στο ίδιο σημείο πίσω από τα συρματοπλέγματα. Τα επεισόδια δεν είχαν μεγάλη έκταση και τερματίστηκαν χωρίς τραυματισμούς.
Τα μέλη του ΕΛΑΜ έκαψαν μπροστά στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας σημεία της Τουρκίας.

ΒΟΜΒΑ στην Ελληνική ΑΓΟΡΑ! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ εταιρεία πέρασε στα Χέρια ΡΩΣΩΝ!!! (ΦΩΤΟ)

85666666

Την περασμένη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου η Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. και ο πλειοψηφών μέτοχος της, S.I. Foods Ltd, υπέγραψαν συμφωνία με τον Γενικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων – Ένωση Αγροτών (πρώην ΕΑΣ Ιωαννίνων) για τη μεταβίβαση συνολικά 965.166 μετοχών στην Εταιρεία, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 23,77 %.
Μετά την ολοκλήρωση των ενεργειών, ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων – Ένωση Αγροτών θα παραμείνει μέτοχος της εταιρίας με ποσοστό 1%.
Οι συναλλαγές, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα επιτρέψουν στον Γενικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων – Ένωση Αγροτών την εξυγίανση του, ενώ παράλληλα, στην S.I. Foods δίνεται η δυνατότητα να αυξήσει το ιδιοκτησιακό της ποσοστό.

Μας κυβερνούν ΜΑΣΟΝΟΙ! Αμφιβάλεις; Ιδού η απόδειξη…. (βιντεο)

masonoi

Είναι δυνατόν να έχετε ακόμα αμφιβολίες πως μας κυβερνούν μασσόνοι; Είναι δυνατόν να μην γνωρίζετε πως διαλύουν την Πατρίδα μας; Είναι δυνατόν… να μην ξέρετε που μας οδηγούν;
Δείτε το βίντεο…. για να μην πείτε πως “δεν ήξερα… δεν γνώριζα… “.
Δείτε το και όταν ξαναπάτε στις κάλπες, θυμηθείτε το…

ΒΡΩΜΑΕΙ ΧΟΥΝΤΑ…

mat-giagia2

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Παραμονές της επετείου του Πολυτεχνείου και τα ΜΑΤ ξεδιπλώνουν και αναδεικνύουν όλες τις κρυφές χάρες αυτής της κυβέρνησης και όλες τις μύχιες επιθυμίες του ”πρωθυπουργού”, που ζήλεψε ”δόξαν λαμπρήν” του προ τεσσαρακονταετίας συναδέλφου του, Παπαδόπουλου!
Ο οποίος ”πρωθυπουργός” κάθε τρείς και λίγο βγαίνει και μας απειλεί ότι θα εξαντλήσει την τετραετία.
Ο ίδιος θα ήθελε βεβαίως να εξαντλήσει την επταετία, όπως ο προηγούμενος, ή ακόμα και όλον τον αιώνα αν βιολογικά θα ήταν ικανός.
Τί κι αν τρώει το ένα ”χαστούκι” μετά το άλλο.
Τί κι αν τον λοιδωρούν τα ξένα έντυπα μέσα ενημέρωσης.