Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ… ΟΡΘΙΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ- ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ KAI O ΜΥΣΤΙΚΟΣ NAZIΣΤΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ- Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ “ΜΟΛΥΝΕΙ” ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

20333

“Ο ναζιστικός “υπόκοσμος” της Ευρώπης.
…Η “αρρώστια” της Γερμανίας απειλεί με “μόλυνση” ολόκληρη την Ευρώπη.
“Εσείς από ποιους κρύβεστε;”… Αυτή η μικρή φράση, θα μπορούσε να είναι τίτλος τηλεπαιχνιδιού, φτιαγμένου ειδικά, για να παιχτεί στη Γερμανία. Ποιο θα μπορούσε να είναι το “κόνσεπτ―σενάριο” ενός τέτοιου παιχνιδιού; Να πηγαίνουν οι παίκτες σε τυχαία σπίτια των προαστίων του Βερολίνου, του Μονάχου και της Φρανκφούρτης και αφού χτυπήσουν το κουδούνι, να κάνουν στους ενοίκους την παραπάνω ερώτηση
…”Εσείς από ποιους κρύβεστε”; Είστε καταδικασμένοι εγκληματίες ―αλλά ζείτε ελεύθεροι, έστω και κρυπτόμενοι― εξαιτίας της Siemens, της Bayer, των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, της γερμανικής ενοποίησης, του ντόπινγκ, της Στάζι κλπ.; Για τι ακριβώς κρύβεστε; Γιατί ακριβώς δεν θέλετε να μάθει ο κόσμος πού ζείτε; Για τι ακριβώς αποφεύγετε κάθε δημόσια εμφάνιση;
Μόνον στη Γερμανία μπορεί να παιχθεί αυτό το παιχνίδι, γιατί μόνον εκεί υπάρχει η βεβαιότητα ότι οι παίκτες του φανταστικού μας παιχνιδιού θα “πέσουν” γρήγορα και εύκολα πάνω σε κάποιον Γερμανό εγκληματία, ο οποίος πράγματι κρύβεται. Μόνον εντός του γερμανικού κράτους υπάρχει μια “μυστική” κοινωνία, η οποία ζει παράλληλα και εν αγνοία της κανονικής κοινωνίας. Μόνον στη Γερμανία υπάρχει τέτοια περίεργη κοινωνική “διαστρωμάτωση” με ισχυρό και τεράστιο “υπόστρωμα”. Κάτω από τον ίδιο ήλιο ζει μια φυσιολογική κοινωνία πολιτών —όμοιων με των υπολοίπων λαών— και μια κοινωνία εγκληματιών του υπόκοσμου …Του παρακρατικού και φασιστικού υπόκοσμου και όχι του ποινικού …Του υπόκοσμου, ο οποίος συνδέεται με βαριά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και όχι αυτά του κοινού ποινικού δικαίου.
Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι θέλουμε να πούμε, θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αφορμή γι’ αυτό το κείμενο στάθηκε το πρόσφατο και πολύ αξιόλογο ρεπορτάζ του Δανέζη. Ένα ρεπορτάζ-έρευνα για το ντόπινγκ στην Ανατολική Γερμανία και με τον τίτλο “14.25″. Εξαιτίας αυτού “θυμηθήκαμε” ένα σωρό ανάλογες περιπτώσεις …Περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι εγκλημάτησαν εις βάρος των ανθρώπων και με τις “ευλογίες” της γερμανικής Δικαιοσύνης ζουν ελεύθεροι — έστω και κρυπτόμενοι κάπου στη γερμανική επαρχία. Έναν τέτοιο άνθρωπο αναζητούσε ο Δανέζης …Τον Μάνφρεντ Χέπνερ …Τον καταδικασμένο αλλά ταυτόχρονα ελεύθερο εγκληματία αθλίατρο της πρώην Ανατολικής Γερμανίας …Έναν συνάδελφο του “Μέγκελε”, ο οποίος με τα ιατρικά του “πειράματα” οδήγησε συνανθρώπους μας στον θάνατο, την τρέλα ή ακόμα και στην αλλαγή φύλου.

…Ένα κτήνος, που ήταν υπεύθυνο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας …Ένα κτήνος, που όχι μόνον έσπρωξε μαζικά στον θάνατο νέους ανθρώπους, αλλά και “νόθευσε” το αθλητικό πνεύμα και άρα απείλησε ένα “επίτευγμα” αυτής της ανθρωπότητας …Ένα κτήνος, που δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από αυτό το οποίο έκαναν παλαιότερα κάποιοι εξίσου φασίστες ομοεθνείς του. Για να αποδείξει την “ανωτερότητα” της φυλής του ή της ιδεολογίας της φυλής του, έσπρωξε ανθρώπους εν αγνοία τους στον θάνατο ή τη φυσική τους καταστροφή ως όντα. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος εγκλημάτησε εις βάρος ανθρώπων, εξυπηρετώντας μια περίπου “χρόνια” ασθένεια του γερμανικού “είδους”, σήμερα ζει ελεύθερος και κρυπτόμενος, προκειμένου να αποφύγει την κρίση της κοινωνίας και βεβαίως την οργή των θυμάτων του.
Βλέποντας λοιπόν την εκπομπή και τα πλάνα των επαρχιακών δρόμων και των αναζητήσεων, “θυμηθήκαμε” ανάλογες εκπομπές, που έχουμε δει …Εκπομπές, για παράδειγμα, όπου για ανάλογους λόγους αναζητούνταν μέσα στη Γερμανία και πάλι κρυπτόμενοι Γερμανοί …Εκπομπές, όπου για ανάλογους λόγους αναζητούνταν από “περίεργους” δημοσιογράφους κάποιοι παλιοί “εργαζόμενοι” στα στρατόπεδα συγκέντρωσης …Εκπομπές, όπου για ανάλογους λόγους αναζητούνταν κάποιοι παλιοί “προϊστάμενοι” των μυστικών υπηρεσιών της Στάζι …Εκπομπές, όπου για ανάλογους λόγους αναζητούνταν κάποιοι παλιοί διαχειριστές των μυστικών “ταμείων” της Siemens. Η κάμερα, δηλαδή, μέσα από το αυτοκίνητο, που αναζητούσε μυστηριώδη και προπάντων μυστικά “σπίτια”, δεν μας ξένισε …Ίσα-ίσα, που μας φάνηκε πολύ “συμβατή” με τα όσα γνωρίζαμε για ανάλογες περιπτώσεις στη Γερμανία. Εάν δεν γνωρίζαμε ότι επρόκειτο περί νέας εκπομπής, θα ήμασταν σίγουροι ότι την έχουμε ξαναδεί.
Έχουμε συνηθίζει από διάφορα ρεπορτάζ,όπως διαβάζουμε στο eamb-ydrohoos.blogspot.com, που αφορούν τη Γερμανία, να βλέπουμε ν’ αναζητούνται μυστικά σπίτια …Να καταδιώκονται από δημοσιογράφους Γερμανοί πολίτες με σκυφτά τα κεφάλια, οι οποίοι αρνούνται την ταυτότητά τους …Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε δίπλα σε σπίτια ανύποπτων Γερμανών πολιτών να κατοικούν διαβόητοι Γερμανοί εγκληματίες …Εγκληματίες επώνυμοι, των οποίων όμως την ταυτότητα αγνοούν οι γείτονές τους. Αυτά τα ρεπορτάζ αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι τα διαφορετικά “υποστρώματα” των δύο γερμανικών κοινωνιών, ενώ “ακουμπάνε” μεταξύ τους, δεν έχουν επαφή. Μιλάμε για τεράστια “στρώματα” και εκτεταμένες επαφές. Γιατί όμως αυτό το φαινόμενο συμβαίνει σε αυτήν την έκταση μόνον στη Γερμανία; Γιατί δεν συμβαίνει στη Γαλλία ή την Ιταλία ή την Ελλάδα για παράδειγμα;
Κατ’ αρχήν συμβαίνει στη Γερμανία, γιατί υπάρχει ένα ικανό σε μέγεθος ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να συνθέσει τέτοιο υπόστρωμα. Λόγω του παλαιότερου —αλλά και του πρόσφατου— εγκληματικού παρελθόντος της Γερμανίας, υπάρχει ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο εγκλημάτησε μαζικά και έπρεπε να τιμωρηθεί …και δεν τιμωρήθηκε …και ως εκ τούτου κρύβεται …Ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο έχει αναπτύξει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και αναγκάζει ολόκληρη την κοινωνία να φέρεται με ενοχή, είτε αυτή αισθάνεται συνένοχη είτε όχι …Ένα ανθρώπινο δυναμικό εγκληματιών, το οποίο παλαιότερα συνδεόταν με τα εγκλήματα των Ναζί, ενώ αργότερα συνδεόταν με τις δραστηριότητες του σταλινικού καθεστώτος της Ανατολικής Γερμανίας …Ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο στο άμεσο μέλλον μπορεί να κρύβεται για τις δραστηριότητες της Siemens ή της MAN.
Αυτό το “κρυφτό” μέσα στη γερμανική κοινωνία δεν υπήρξε ποτέ προκλητικό γι’ αυτήν, γιατί στην πραγματικότητα δεν την “προκαλούσε”. Ο τρόπος, με τον οποίον λειτουργεί αυτή η κοινωνία, κάνει το “κρυφτό” αυτό ανεκτό. Γιατί; Γιατί η γερμανική κοινωνία είναι μια κοινωνία εξοικειωμένη εδώ και αιώνες στα “μυστικά” και “ψέματα”. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας συνδέεται και με τη θρησκεία της. Η κοινωνία της, παρ’ ότι χριστιανική, έχει τις ιδιομορφίες της. Ως γνωστό η χριστιανική κοινωνία δεν λειτουργεί πάντα με τον ίδιο τρόπο. Η λειτουργία της εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το δόγμα …Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτό, το οποίο επιδιώκει το δόγμα.
Στο Καθολικό ή το Ορθόδοξο δόγμα η κοινωνία λειτουργεί με πιο συλλογικά χαρακτηριστικά. Προτεραιότητα αυτών των κοινωνιών είναι το “εμείς” και σε αυτό υποτάσσεται το “εγώ” …Μια προτεραιότητα, η οποία βασίζεται στις ανάγκες μιας κεντρικής εξουσίας, η οποία έχει λόγους να υποτάσσει το “εγώ”, που την αμφισβητεί, στο “εμείς”, που ελέγχει και άρα στη δική της εξουσία. Σε αυτές τις κοινωνίες, είτε για καλό είτε για κακό, ενδιαφέρεται ο ένας πιστός να μάθει για τον άλλο. Αυτό είναι καί καλό καί κακό. Άλλες φορές λειτουργεί θετικά για την κοινωνία και άλλες φορές αρνητικά. Καλό είναι όταν οδηγεί στην αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη και κακό είναι όταν οδηγεί στο κουτσομπολιό, την κριτική και την επέμβαση στις ζωές των άλλων.
Στην προτεσταντική κοινωνία αυτή η συλλογική λειτουργία δεν επιδιώκεται πάντα. Η ίδια η Εκκλησία —ως μηχανισμός— έχει υποβαθμισμένο ρόλο και άρα το ίδιο συμβαίνει και με τις δραστηριότητές της. Στην κοινωνία αυτήν το “εμείς” υποχωρεί πίσω από την υποτιθέμενη διασφάλιση των δικαιωμάτων του “εγώ” …Άλλωστε από την αμφισβήτηση του “εγώ” του Λούθηρου δημιουργήθηκε και το ίδιο το δόγμα. Από αυτήν την ανάγκη της προστασίας του “εγώ” του πιστού από τις παρεμβάσεις της Εκκλησίας ξεκίνησε το ίδιο το δόγμα του Λουθηρανισμού. Γι’ αυτόν τον λόγο το ατομικό “εγώ” “θωρακίζεται” πίσω από “μαντρότοιχους” και παραμένει άγνωστο ακόμα και για το στενό του περιβάλλον …Συγκατοικεί με αυτό, αλλά δεν είναι γνωστό σε αυτό. “My home is my Castle”… λένε οι προτεστάντες …και το εννοούνε. Ως εκ τούτου η κοινωνία τους δεν είναι ένα θωρακισμένο και ενιαίο “κάστρο”, όπως συμβαίνει με τα άλλα δόγματα, αλλά ένα χαλαρό σύνολο πολλών τέτοιων ανεξάρτητων “κάστρων”.
…”Κάστρα” απλών ανθρώπων απόλυτα κενά και αθώα, που όμως συνθέτουν ένα περιβάλλον, το οποίο είναι φιλόξενο και για “κάστρα” που κρύβουν “σκελετούς” …”Σκελετούς”, των οποίων οι εγκληματίες κάτοχοι δεν είναι ορατοί στην κοινωνία. Το προστατευμένο “εγώ” του προτεστάντη πολίτη το εκμεταλλεύεται —και επωφελείται από αυτό— και ο εγκληματίας. Προστατεύεται το “εγώ” από τις αδιακρισίες και έτσι σώζεται και ο εγκληματίας. Ως εκ τούτου, αν κάποιος θέλει να “κρυφτεί”, μπορεί να το κάνει εύκολα στις κοινωνίες αυτές. Αυτός, ο οποίος έχει λόγους να κρυφτεί, μπορεί να το κάνει εύκολα στις προτεσταντικές κοινωνίες, γιατί θα το κάνει δίπλα σε ανθρώπους, οι οποίοι, εξαιτίας της ιδιοσυγκρασίας τους, κρύβονται, χωρίς να έχουν ιδιαίτερους λόγους που το κάνουν.
Αυτά σ’ ό,τι αφορά τη θρησκευτική “ιδιοσυχνότητα” της προτεσταντικής κοινωνίας της Γερμανίας. Από εκεί και πέρα το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό κάποιοι το εκμεταλλεύονται — και κυρίως το γερμανικό κράτος. Το γερμανικό κράτος εκμεταλλεύεται αυτήν την “ιδιαιτερότητα”, προκειμένου να υπόσχεται ασφάλεια και ατιμωρησία ακόμα και σε εγκληματίες, οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετήσουν τις “ανάγκες” του …Τις “ειδικές” ανάγκες του, για τις οποίες έχει καταδικαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Η Γερμανία μέσα στον χρόνο έχει αποδείξει ότι είναι αυστηρή μόνον με τους κοινούς εγκληματίες. Απέναντι στους κοινωνικούς εγκληματίες είναι ιδιαιτέρως ελαστική …αν όχι “φιλόξενη”.
Αν κλέψεις ένα καρβέλι ψωμί, θα σε “ταλαιπωρήσει” απίστευτα η γερμανική Δικαιοσύνη. Αν σκοτώσεις έναν άνθρωπο, θα πας φυλακή για όλη σου τη ζωή στη Γερμανία. Αν όμως “σκοτώσεις” έναν ολόκληρο λαό ή σακατέψεις μια κοινωνική τάξη, προσφέροντας κέρδη στο γερμανικό σύστημα, θα “αξιολογηθείς” διαφορετικά …Θα “αξιολογηθείς” με βάση το κέρδος που απέφερε στη Γερμανία η πράξη σου αυτή. Όσο πιο μεγάλο το κέρδος, τόσο πιο μεγάλη η “μυωπία” αυτών, οι οποίοι αναζητούν τις ευθύνες σου. Αν από τα πειράματά σου επωφελήθηκε η γερμανική φαρμακοβιομηχανία, η “μυωπία” αυξάνεται. Αν από τις διαφθορές σου επεκτάθηκαν τα γερμανικά συμφέροντα στο εξωτερικό, η “μυωπία” μπορεί να προχωρήσει σε “τύφλωση”.
Η Γερμανία έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο πως δεν έχει καμία ηθική αναστολή να αποδεχθεί σαν “κέρδος” το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει ακόμα και μέσα από την πιο μεγάλη εγκληματική πράξη. Λειτουργώντας υποκριτικά, ακόμα και όταν φαίνεται ότι “καταδικάζει” τους εγκληματίες, στην πραγματικότητα τους προστατεύει και τους φιλοξενεί …Ακόμα κι αυτούς, οι οποίοι εγκλημάτησαν εις βάρος του ίδιου του γερμανικού λαού …Ευδιάκριτο κέρδος να υπάρχει και από εκεί και πέρα δεν τους νοιάζει. Με αυτό το σκεπτικό “καταδίκασαν” αλλά ποτέ δεν τιμώρησαν μεγάλο πλήθος από Ναζί εγκληματίες. Κάποιους από αυτούς, οι οποίοι εγκληματούσαν με ένα πιστόλι στους δρόμους, η γερμανική Δικαιοσύνη απλά τους απέκρυψε, ενώ κάποιους άλλους —πολύ χειρότερους— τους ανέδειξε σαν κοινωνικά πρότυπα της μεταπολεμικής περιόδου. Όσοι εγκληματούσαν με ενέσεις, νυστέρια ή κατσαβίδια και μοιρογνωμόνια, ήταν “ευπρόσδεκτοι” …”Χρήσιμοι” και “ευπρόσδεκτοι”.
Το μεγάλο “πλυντήριο”.


Δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων —και μεταξύ αυτών και εκατομμύρια Γερμανοί πολίτες— εξοντώθηκαν εξαιτίας των Ναζί στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πέντε εκατομμύρια νεκροί ήταν μόνον οι Γερμανοί στρατιώτες. Εγκληματίες ξεπάτωσαν τον “ανθό” της νεολαίας μιας ολόκληρης ηπείρου …Και όμως, γι’ αυτό το πρωτοφανές στην ανθρώπινη ιστορία “λουτρό” αίματος θεωρήθηκαν υπεύθυνοι και τιμωρήθηκαν καμιά εικοσαριά άτομα. Δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων “εξατμίστηκαν” στην κυριολεξία εξαιτίας του γερμανικού μεγαλοϊδεατισμού και για το ανείπωτο αυτό έγκλημα τιμωρήθηκαν με θάνατο δέκα άτομα …Δέκα άτομα …και μάλιστα από δικαστήριο με διεθνή σύνθεση. Όλοι οι υπόλοιποι οι εγκληματίες, οι οποίοι παραδόθηκαν στη γερμανική Δικαιοσύνη, παρ’ όλο που ήταν υπεύθυνοι για εκατομμύρια θανάτων Γερμανών πολιτών, είτε προστατεύτηκαν είτε “αξιοποιήθηκαν” στη “δημοκρατική” Γερμανία της μεταπολεμικής εποχής.
Τα γερμανικά δικαστήρια τους προστάτευσαν, “συνεχίζοντας” στην πραγματικότητα τον πόλεμο όχι μόνον εις βάρος της ανθρωπότητας, αλλά και εις βάρος της γερμανικής κοινωνίας. Γιατί; Γιατί αυτοί, οι οποίοι προστατεύτηκαν από τα εγκλήματά τους, στη συνέχεια λειτούργησαν συλλογικά και όχι μόνον επιβίωσαν, αλλά και επιβλήθηκαν στη γερμανική κοινωνία της μεταπολεμικής εποχής. Αυτοί, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών Γερμανών —και για την απόλυτη ισοπέδωση της Γερμανίας—, όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, αλλά “αξιοποιήθηκαν” με τον καλύτερο τρόπο …Τα θύματα θα εξακολουθούσαν να δουλεύουν στις φάμπρικες του πόνου και του αίματος, για να εισπράξουν οι εγκληματίες τα κέρδη από το γερμανικό “θαύμα”.
Η απόδειξη αυτού του οποίου λέμε είναι πολύ απλή. Απαιτεί μια απλή σύγκριση γνωστών μεγεθών, για να αποκαλυφθεί η τραγικότητα της κατάστασης. Χιλιάδες εκτελέσεις συνεργατών των Ναζί έγιναν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης και η Γερμανία δεν εκτέλεσε τους ίδιους τους Ναζί. Εκτελέστηκαν οι συνεργάτες των δολοφόνων και όχι οι ίδιοι οι δολοφόνοι. Εξαιτίας αυτής της γερμανικής “πλύσης” εγκληματιών δημιουργήθηκαν οι διάφοροι μεταπολεμικοί μύθοι …Μύθοι, οι οποίοι προστάτευαν τη Γερμανία από τις πρακτικές της. Για να μην σχολιάζει η παγκόσμια κοινωνία τη γερμανική αθλιότητα, κατασκευάστηκε ο μύθος της μαζικής “φυγής” ναζιστών στη Λατινική Αμερική …Έφυγαν τόσοι όσοι χρειάζονταν, ώστε να δημιουργηθούν ψευδείς εντυπώσεις και να “ξεφορτωθεί” η Γερμανία το “βάρος” της υποχρέωσης ν’ αναζητά τους εγκληματίες της μέσα στις γειτονιές της.

…Απλά πράγματα …Μια απλή “μέθοδος των τριών” είναι. Όταν στη μικρή Ολλανδία φυλακίστηκαν ως συνεργάτες των Ναζί 33.819, πόσοι Ναζί θα έπρεπε να φυλακιστούν στη Γερμανία; Πόσοι θα έπρεπε να διαφύγουν στη Λατινική Αμερική, για να δικαιολογηθούν οι ελάχιστες φυλακίσεις στη Γερμανία; Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας ή μέλος σιωνιστικών οργανώσεων που καταδίωκαν Ναζί. Αν στην Ολλανδία φυλακίστηκαν 33.819, στη Γερμανία, λόγω πληθυσμού και υπαιτιότητας, αναλογικά θα έπρεπε να φυλακιστούν τουλάχιστον 150.000. Αν αυτοί διέφευγαν στη Λατινική Αμερική μαζί με τις οικογένειές τους, θα γνωρίζαμε ένα “κύμα” εποικισμού και μετανάστευσης σαν αυτό των Άγγλων εποίκων στη Βόρεια Αμερική. Γίνονται αυτά τα πράγματα; …Όχι βέβαια. Όλα μαζί τα επιβατικά πλοία της εποχής να ναυλώνονταν από τους βιαστικούς Ναζί φυγάδες, δεν θα αρκούσαν γι’ αυτόν τον “φόρτο”. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για μύθο, στον οποίο είχαν συμφωνήσει “θύτες” και “θύματα”.
Όμως, αν αυτή η προστασία αφορά τους εγκληματίες του στρατιωτικού δεδομένου, τα χειρότερα έγιναν με τους εγκληματίες του βιομηχανικού δεδομένου. Αυτοί δεν είχαν ανάγκη ούτε καν τη δικαιολογία τους από τη γερμανική Δικαιοσύνη. Αυτοί τα κατάφεραν ακόμα πιο εύκολα, γιατί η γερμανική Δικαιοσύνη αποδείχθηκε ότι στην περίπτωσή τους εκτός από άχρηστη είναι και ρατσιστική. Τους πλούσιους και τους ισχυρούς ποτέ δεν τους αγγίζει. Δεν θεωρεί καν υποχρέωσή της να τους δικαιολογήσει. Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι ανεξαιρέτως οι βιομήχανοι της ναζιστικής εποχής, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί, έγιναν οι βιομήχανοι της “δημοκρατικής” και “ανταγωνιστικής” Γερμανίας. Αποκαταστάθηκαν πλήρως οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος απόρρητα έγγραφα του τύπου Red House Report, για να βρει την “τύχη” των βιομηχάνων, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ …Των βιομηχάνων, οι οποίοι για τα κέρδη τους αντλούσαν εργατικό δυναμικό από τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
…Οι άνθρωποι είναι απίθανοι. Δεν καταδέχθηκαν καν να κρυφτούν. Ούτε καν τα ονόματα των εταιρειών τους δεν άλλαξαν. Εταιρείες όπως η Siemens, IG Farben, Daimler Benz, Volkswagen, Krupp ή Messerschmitt όχι απλά δεν διαλύθηκαν, αλλά χρηματοδοτήθηκαν εκ νέου, για να συνεχίσουν να υπάρχουν. Οι ιδιοκτήτες τους όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, αλλά ανταμείφθηκαν με προνομιακά δάνεια και επιδοτήσεις. Γιατί να τιμωρηθούν οι βιομήχανοι;… θα έλεγε ο ανυποψίαστος αναγνώστης …Αναγκάστηκαν οι “κακομοίρηδες” από τους Ναζί φασίστες να συνεργαστούν …Έτσι δεν είναι; …Όχι βέβαια. Στην πραγματικότητα αυτοί στήριξαν τους φασίστες να ανέλθουν στην εξουσία. Αυτοί εκμεταλλεύτηκαν τους φασίστες, για να επωφεληθούν από τον φασισμό τους …Για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους με τους “τζάμπα” εργάτες, όπως θα έλεγε η φράου Μέρκελ …Για να μεγαλώσουν τις αγορές τους μέσω των νέων αναγκών του γερμανικού στρατού και βέβαια μέσω των νέων κατακτήσεων.
Όλα αυτά είναι εγκλήματα …Εγκλήματα, τα οποία έχουν καταλογιστεί στους υπευθύνους ως τέτοια. Μεταξύ των Ναζί εγκληματιών, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ήταν ο Friedrich Flick της Daimler-Benz. Ο Flick ήταν από τους πλέον φανατικούς οπαδούς τού ναζιστικού κόμματος …Φανατικούς και γενναιόδωρους, αν σκεφτεί κάποιος ότι χάρισε στο κόμμα το απίστευτο ποσό των 7 εκατομμυρίων μάρκων. Πίστευε στην ιδεολογία… θα έλεγε κάποιος …Είναι έγκλημα αυτό; Έγκλημα δεν είναι αυτό. Έγκλημα είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν υπεύθυνος για 48000 νεκρούς από τα στρατόπεδα εργασίας. Έγκλημα είναι το ότι 48000 άνθρωποι εργάστηκαν υποχρεωτικά —και κάτω από απάνθρωπες συνθήκες— μέχρι θανάτου, για να πλουτίσει ένα κτήνος.
Εγκληματία δεν τον λέμε εμείς. Κρίθηκε ως εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας στη Δίκη της Νυρεμβέργης. Τιμωρήθηκε ποτέ; …Βεβαίως. Μέσα σε λίγα χρόνια έγινε ο πιο πλούσιος άνθρωπος της Γερμανίας και ο πέμπτος πλουσιότερος του κόσμου. Προφανώς έπιασαν “τόπο” οι δωρεές του στους φασίστες και ο κόπος των χιλιάδων νεκρών της τζάμπα καταναγκαστικής εργασίας.
Τα ίδια έγιναν με όλους τους Γερμανούς, οι οποίοι στήριξαν τον Χίτλερ, για να μεγαλώσουν τα δικά τους κέρδη και όχι βέβαια επειδή “πίστευαν” στην ιδεολογία των τρελών. Ο Gustav Krupp —πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων του Ράιχ και θαυμαστής του Φύρερ— χαρακτηρίστηκε υπερ-Ναζί και μέσω του κληροδοτήματος Γερμανών βιομηχάνων συγκέντρωνε χρήματα για τον Α. Χίτλερ.
44
Ο Gustav Krupp, ήταν ο προμηθευτής των τανκ Panzer, πυροβόλων, πυρομαχικών, αντιαρματικών, αντιαεροπορικών και των υποβρυχίων του Γ΄ Ράιχ από το 1933. Παρά του ότι του απαγγέλθηκαν κατηγορίες ως εγκληματία πολέμου, δεν δικάστηκε ποτέ.
45
Ο υιός Alfried Krupp, μέλος των SS, ποτέ δεν αποκήρυξε την πίστη του στον Χίτλερ. Κατάσχεσε όλες τις βιομηχανίες των κατακτημένων χωρών, χρησιμοποίησε τους αιχμαλώτους, τους κομμουνιστές και τους Εβραίους ως εργάτες στις επιχειρήσεις του. Για όλα αυτά καταδικάστηκε ως εγκληματίας πολέμου και η περιουσία του κατασχέθηκε. Ωστόσο, πήρε αμνηστία και του επεστράφη το μεγαλύτερο μέρος της αυτοκρατορίας του. Από το 1953 και μετά, με μυστικές συμφωνίες και πωλήσεις όπλων, η εταιρεία Krupp κατέστη κολοσσός, ενώ από το 1997 συγχωνεύτηκε με την Thyssen στη γνωστή μας Thyssen Krupp Stahl AG
 …Για να γνωρίζει ο αναγνώστης ότι δεν είναι και τόσο “τιμητικό” ή “ένδοξο” να ονομάζεις τους Γερμανούς ποδοσφαιριστές “πάντσερ” …Όπως επίσης να γνωρίζει ποια είναι η εταιρεία, η οποία σήμερα διέφθειρε Έλληνες εγκληματίες πολιτικούς και φτάσαμε στο ΔΝΤ …Να καταλάβει ποια είναι η “ηθική” υπερδύναμη, που σήμερα κατηγορεί την Ελλάδα για “ανηθικότητα”.
Σημασία έχει —για να συνεχίσουμε την ανάλυσή μας— ότι αυτό το “φιλτράρισμα” ήταν η δουλειά των γερμανικών δικαστηρίων μεταπολεμικά. Αυτά τα δικαστήρια μοίραζαν νομιμότητα όπου μπορούσαν και απλή ατιμωρησία όπου δεν μπορούσαν να προσφέρουν νομιμότητα …Αυτά ήταν που αποκαθιστούσαν την “τιμή” και την “υπόληψη” των εγκληματιών της ναζιστικής εποχής …Αυτά ήταν που προστάτευαν τους βιομηχάνους από τις μηνύσεις των εξοργισμένων θυμάτων τους, τα οποία αφελώς νόμιζαν ότι θα “αποκατασταθούν” από τη Δημοκρατία …Αυτά τρομοκρατούσαν στην κυριολεξία την κοινωνία, κάθε φορά που αυτή στρεφόταν εναντίον των εγκληματιών της “επιστήμης”, βλέποντάς τους να κάνουν εκ νέου ακαδημαϊκές καριέρες. Τα γερμανικά δικαστήρια, αντί να τιμωρήσουν τους εγκληματίες, τρομοκρατούσαν τα θύματά τους.
…Όλοι μαζί στο κόλπο. Μαζί με τους βιομηχάνους προστατεύτηκαν και οι “επιστήμονες” του ναζιστικού καθεστώτος …Όλοι μαζί μπήκαν στην “κολυμπήθρα του Σιλωάμ” και έγιναν το επιχειρηματικό ή το επιστημονικό δυναμικό της μεταπολεμικής Γερμανίας. Όσοι δεν ήταν δυνατόν να αξιοποιηθούν, είτε ως “επιχειρηματίες” είτε ως “επιστήμονες”, γιατί ήταν απλοί εγκληματίες, δικάστηκαν και καταδικάστηκαν τόσο όσο χρειαζόταν, ώστε να μην φυλακιστούν και να ζήσουν ελεύθεροι — έστω και κρυπτόμενοι. Αυτή είναι η τευτονική Δικαιοσύνη και —όπως θα δούμε σε άλλο σημείο— αυτή έγινε και η “αχίλλειος πτέρνα” της γερμανικής φυλής. Η Δικαιοσύνη, η οποία φτιάχτηκε, για να υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα των Γερμανών, έγινε η αιτία, για να υποταχθεί ο γερμανικός λαός σε ξένους κατακτητές.
Όμως, αυτές οι εγκληματικές “συνήθειες” του γερμανικού κράτους δεν αφορούν μόνον το παρελθόν …Αφορούν και πολύ νεότερα χρόνια …Πάρα πολύ νεότερα χρόνια. Για παράδειγμα, κατέρρευσε το σταλινικό καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας και κανένας δεν τιμωρήθηκε. Ένα καθεστώς με δεκάδες χιλιάδες δολοφονίες πολιτών δεν δικάστηκε ποτέ και βεβαίως δεν καταδικάστηκε. Ένα καθεστώς, για το οποίο υπήρχε η πολυτέλεια —μέσω των αρχείων της Σταζι— να τιμωρηθεί παραδειγματικά και δίκαια, όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε, αλλά προστατεύτηκε. Γιατί; …Γιατί ήταν “χρήσιμο” για τη Γερμανία που το έκρινε …Γιατί θα παρέδιδε τη μισή Γερμανία “δώρο” στους Γερμανούς “κριτές”. Οι πάντες προστατεύτηκαν και όσοι δεν “αξιοποιήθηκαν” μπήκαν και πάλι στην εν κρυπτώ ζωή …Το κέρδος της Γερμανίας πάνω από όλα.
Ο Σόιμπλε, όταν “ζούσε” όρθιος …και πέρα από τις δυνατότητές του.

1600
Ο πολιτικός, που, λόγω θέσης, γνωρίζει καλύτερα από όλους τα “άπλυτα” των ηγετών της Ευρώπης.

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος ζει με τις κατάρες εκατομμυρίων ανθρώπων. Εάν δεν είχαν συλλάβει επ’ αυτοφώρω τον παρ’ ολίγον δολοφόνο του, θα ήταν αδύνατον να τον εντοπίσουν με τους συμβατικούς τρόπους. Θα ήταν σαν έργο της Αγκάθα Κρίστι, όπου εκατομμύρια τέτοιων ανθρώπων θα είχαν λόγο και κίνητρο να τον σκοτώσουν. Γιατί; Γιατί ο άνθρωπος είναι κτήνος. Γιατί ο άνθρωπος αυτός όλους αυτούς τους κατέστρεψε. Γιατί προσπάθησε να φέρει κέρδος στη Γερμανία εις βάρος τους. Στη θέση του εκτελεστή Ντίτερ Κάουφμαν θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από τα πάμπολλα θύματά του …Θα μπορούσε να είναι ένας Γερμανός αθλητής, του οποίου η υγεία καταστράφηκε εξαιτίας του …Θα μπορούσε να είναι ένας Ανατολικογερμανός εργαζόμενος, ο οποίος σήμερα είναι ένας άνεργος αλκοολικός εξαιτίας του …Θα μπορούσε να είναι ένας Έλληνας συνταξιούχος, ο οποίος σήμερα στην κυριολεξία πεινάει εξαιτίας του.
Ενώ για τον κοινό άνθρωπο μια σωματική αναπηρία είναι το άκρο άωτο της ατυχίας, για τον άθλιο Σόιμπλε αυτή η αναπηρία ήταν η “τύχη” του …Είναι τυχερός, που ακόμα ζει ανάμεσά μας …Είναι τυχερός που ζει ακόμα κάτω από τον Ήλιο και δεν βρίσκεται μέσα στο χώμα …Είναι τυχερός, που ζει ανάμεσα σε τόσα εκατομμύρια θυμάτων, πολλά εκ των οποίων αυτοκτόνησαν, μη αντέχοντας τη δυστυχία που αυτός τους “φόρτωσε”. Ενώ, ως θνητοί άνθρωποι, σεβόμαστε την αναπηρία και αγαπάμε τους ατυχείς συνανθρώπους μας, στην περίπτωση του Σόιμπλε δεν συμβαίνει αυτό …Persona non grata για την ίδια τη ζωή είναι. Την αναπηρία του τη θεωρούμε ελάχιστο τίμημα, για να εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας ένα τέτοιο τρομερό κτήνος.
Είναι από τους λίγους σοβαρά ανάπηρους, που, αν αφεθεί απροστάτευτος, θα βρεθεί άνθρωπος να του στερήσει ακόμα κι αυτήν τη “ζωή” που ζει. Ούτε αυτήν τη δυστυχία δεν είναι διατεθειμένοι κάποιοι άνθρωποι να του “χαρίσουν”. Τη δυστυχία τού να είναι ψυχικά, σωματικά, πνευματικά και σεξουαλικά ανάπηρος …Ένα ανθρώπινο “κουφάρι”, που η μόνη του χαρά είναι να σκορπά τη δυστυχία στους υγιείς ανθρώπους …Ένα κτήνος, το οποίο με ευχαρίστηση σκορπά τη δυστυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη …Ένας από τους χειρότερους ανθρώπους, που περπάτησαν, σύρθηκαν ή κύλησαν πάνω στην ευρωπαϊκή γη …Celebrity στην Κόλαση δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να γίνει.
Μέχρι τότε η ζωή θα του κάνει “πλάκα” …Ανελέητη “πλάκα”. όπως μόνον σε αυτόν αξίζει. Μέχρι τότε θα είναι ο ηγέτης, που σε όλες τις ομαδικές φωτογραφίες είναι μόνος του …Ο ηγέτης, που ακόμα και στις πιο μεγάλες του “στιγμές” θα φωτογραφίζεται με τους κώλους των υπολοίπων. Έτσι θέλησε η μοίρα να τον τιμωρήσει, δίνοντας του την “αθανασία” που του ταιριάζει. Για τους ανθρωπολόγους του μέλλοντος —και όχι μόνον— το κεφάλι του Σόιμπλε θα είναι το απόλυτο “μέτρο” των ευρωπαϊκών κώλων του τελευταίου αιώνα …”Πάχυνες “χρυσή” μου σου λέω !! …αφού είδα περσινές φωτογραφίες του Σόιμπλε !!”.”

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :