Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ… ΚΟΥΓΚΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ



Γράφει ο Αντίοχος

Το… Κούγκι ξαναθυμήθηκε μετά από καιρό (και μερικές ημέρες μετά από δήλωσή του, ότι είναι«πατριωτικό καθήκον» η ψήφιση της νέας μνημονιακής συμφωνίας…), ο υπουργοπάνος Καμμένος. Έτσι, από τον Βόλο που βρέθηκε, είπε τα εξής… εκρηκτικά:

«Ο ελληνικός λαός δημοκρατικά εκφράστηκε στις 25 Ιανουαρίου κι έδωσε εντολή στην κυβέρνηση αυτή, στον ΣΥΡΙΖΑ και στους Ανεξάρτητους Έλληνες να προχωρήσουμε σε κάποιες διαπραγματεύσεις μέχρι ενός σημείου που αντέχει. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό. Εάν θέλουν να το κάνουνε Κούγκι, θα το κάνουνε εκείνοι οι οποίοι δεν θα δεχτούν μία πρόταση η οποία φτάνει στο όριο της λαϊκής εντολής. Θα το κάνουνε οι ίδιοι δηλαδή οι δανειστές».

Πως ξαναθυμήθηκε το Κούγκι ο υπουργοπάνος; Είναι προφανές, ότι οι Τσιπροκαμμένοι –σε συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους- στήνουν ψεύτικο σκηνικό ρήξης, πριν από τη μεγάλη κωλοτούμπα! Όσο, λοιπόν, περισσότερο ακούτε για Κούγκια, να ετοιμάζεστε για… Μνημόνιο!

(ΥΓ): Κάνε όσες περισσότερες ελληνολεβέντικες δηλώσεις προλαβαίνεις, υπουργοπάνε, καθώς σιμώνει η ώρα που θα κάνεις το… «πατριωτικό καθήκον» σου! Γιατί μόλις θα ψηφίσεις το νέο Μνημόνιο, όπου εμφανίζεσαι θα φεύγεις τρέχοντας, όπως τότε στο Κερατσίνι, που σε πήρανε στο κυνήγι οι τωρινοί φίλοι σου οι αριστεριστές και βάσταγες το… παντελόνι σου, να μη σου φύγει. Μόνο που αυτή τη φορά, θα τρέχεις μαζί με τους φίλους σου τους αριστεριστές, για να ξεφύγετε από την οργή του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :