Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Γιάννης Λαγός: Μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης στα Μνημόνια η Χρυσή Αυγή



Κατά μέτωπο επίθεση κατά της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός στη συζήτηση στη Βουλή επί της προτάσεως της ελληνικής κυβέρνησης προς τους δανειστές.
Ο βουλευτής Β' Πειραιώς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, υπήρξε καταιγιστικός και χειμαρρώδης. Στηλίτευσε με δηκτικό τρόπο τους βουλευτές της συγκυβέρνησης, οι οποίοι αδυνατούν να δικαιολογήσουν το αίσχος που έφεραν προς ψήφιση στη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου τους δίνουν άφεση αμαρτιών. Ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά, ότι ο πρωθυπουργός γύρισε από τις Βρυξέλλες σαν «δαρμένος» και οι δήθεν αντιστασιακοί της κυβέρνησής του κάθονται τώρα με σκυμμένο από τη ντροπή κεφάλι!

Ο συναγωνιστής Γ. Λαγός επισήμανε ότι οι βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης θα ψηφίσουν κάτι στο οποίο δεν πιστεύουν, για να ικανοποιήσουν τις επιταγές των τοκογλύφων. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο, ο οποίος κλαίγοντας παρίστανε τον προστάτη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, ενώ τώρα θα ψηφίσει τις περικοπές στις δαπάνες όπως προβλέπει το Νέο Μνημόνιο.
Καταλήγοντας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σημείωσε με έμφαση ότι η συγκυβέρνηση βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της στο ξεπούλημα της Πατρίδας, προχωρώντας σε πραξικόπημα, μιας και άλλα αποφάσισε στο δημοψήφισμα ο Λαός και άλλα φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή.
Ο συναγωνιστής Γ. Λαγός κατέστησε σαφές και στον υψηλότερο τόνο ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη Εθνικής Αντίστασης στα Μνημόνια και στην υποταγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :