Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Χ Α Ο Σ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ! ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ “ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ” – ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ! ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ: “ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ!!”


polites-biktoria-2

Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου
Νωρίτερα από το προγραμματισμένο φεύγουν οι πρόσφυγες από την Πλατεία Βικτωρία. Στο σημείο βρέθηκε ο αρμόδιος υπουργός Γ. Μουζάλας ο οποίος ανέφερε ότι το υπουργείο προσπαθεί να αποφορτίσει περιοχές που έχουν συγκεντρωθεί μετανάστες.
Ήδη πάνω από 400 πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί σε εγκαταστάσεις του γηπέδου χόκεϊ στο Ελληνικό, ενώ αυτή την ώρα μεταφέρονται μετανάστες στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου. Περίπου χίλιοι μετανάστες μεταφέρονται σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου.
Στην περιοχή σημειώθηκε ένταση και άγρια επεισόδια μεταξύ κατοίκων, αστυνομίας και διαδηλωτών που διαδήλωσαν υπέρ των λαθρομεταναστών.
ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ” ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ:

“Τα καθάρματα …τα μουν*@ ..μιλάνε και από πάνω”! Κάτοικοι της πλατειάς Βικτωρίας πιάστηκαν σε χέρια με τους προστάτες των Λαθρομεταναστών!(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ makeleio.gr)


polites-biktoria-2
lathrometanastes (2) lathrometanastes (3) lathrometanastes

ΤΩΡΑ – Ένταση και επεισόδια μεταξύ κατοίκων πλ.Βικτωρίας και αλληλέγγυων: “ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ!” (φωτο & βίντεο-makeleio.gr)

Διαβάστε επίσης:

ΟΡΓΗ των κατοίκων Γαλάτσιου! “Οι λαθρομετανάστες καταστρέφουν το στολίδι μας…το άλσος Βεΐκου! ” (φωτο & βίντεο – makeleio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :