Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Εν μέσω… «ασφυκτικών πιέσεων» και συνοδεία “φουσκωτών”(ποιον ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΡΑΓΕ;) ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας πάνω σε καρέκλα! (ΒΙΝΤΕΟ makeleio.gr)

tsiprase34343

Εικόνες από άλλες εποχές παρουσίαζε το εκλογικό κέντρο στην Κυψέλη, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας
Πλήθος κόσμου, δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία και φωτορεπόρτερς από όλο τον κόσμο δημιούργησαν ασφυκτική πίεση στον κ. Τσίπρα, που έκανε αρκετή ώρα να καταφέρει να μπει στο τμήμα και να ψηφίσει αλλά και να βγει από αυτό
Στη δήλωσή του ανέφερε:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι ο κωδικός σου σε αυτή τη Λίστα; Άλλαξέ τον ΑΜΕΣΑ!!

5555

Είναι ο κωδικός σου σε αυτή τη λίστα; Άλλαξέ τον άμεσα!
Οι κωδικοί πρόσβασης που ορίζουμε στις υπηρεσίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στο διαδίκτυο είναι σημαντικό να είναι δύσκολοι και πολύπλοκοι, προκειμένου να είμαστε ασφαλείς και να μην είναι εφικτή η εύκολη παραβίαση των λογαριασμών μας.
To 2014 είδαμε ουκ ολίγα στοιχεία χρηστών online υπηρεσιών να διαρρέουν μετά από επιθέσεις χάκερ, όπως για παράδειγμα του iCloud της Apple, απ΄όπου διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες αρκετών celebrities.
Η εταιρία SplashData,σύμφωνα με το Newpost.gr, που κατασκευάζει λογισμικό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης έδωσε στη δημοσιότητα τους 25 πιο εύκολους και απλούς κωδικούς που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, συγκεντρώνοντας τα δεδομένα αυτά από τα στοιχεία χρηστών που διέρρευσαν το 2014.
Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, αν χρησιμοποιείτε κι εσείς σε online υπηρεσίες και εφαρμογές κωδικούς που περιλαμβάνονται στη λίστα που παραθέτουμε, θα πρέπει να τους αλλάξετε άμεσα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Γερόντι φιλάει το χερι του Βενιζέλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

geronti

Το χέρι του Ευάγγελου Βενιζέλου φίλησε ένας, προφανώς υποστηρικτής του, την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσερχόταν στο εκλογικό του κέντρο για να ψηφίσει. Ο κ. Βενιζέλος δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται..

Ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Νίκος Αντωνιάδης, “κράζει” δικαστές και εισαγγελείς για την δίκη με τον “αρχιφύλακα βασανιστή” βουλευτή

kasidiaris7

Απόφαση – σταθμός για την ασυδοσία και όχι την ελευθερία του Τύπου.
«Απόφαση-σταθμό για την ελευθερία του Τύπου» χαρακτήρισε η Εφημερίδα των Συντακτών την αχαρακτήριστη απόφαση της προέδρου πρωτοδικών κ. Χριστίνας Σαλάπα, προέδρου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (αδιανόητο η Δικονομία να επιτρέπει σε μία μόνο πρωτοδίκη να λαμβάνει μόνη της τόσο σοβαρές αποφάσεις – αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), με την οποία απήλλαξε τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Ψαρρά από τις κατηγορίες της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και της εξύβρισης (και τον εκδότη της Εφημερίδας των Συντακτών κ. Νικόλαο Βουλέλη για το πρώτο αδίκημα) που κατά το κατηγορητήριο διέπραξε κατά του κ. Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο εκπροσώπησα στη δίκη αυτή από τη θέση της πολιτικής αγωγής, κόντρα στην εισαγγελική πρόταση – καταπέλτη κατά των κατηγορουμένων του εισαγγελέα της έδρας κ. Κωνσταντίνου Μιχαλόπουλου. Κάποιοι, δε, έκαναν και ανίερο παραλληλισμό με την τραγωδία της Γαλλίας: Πρέπει, λοιπόν, να καταστεί εξαρχής σαφές ότι ο κ. Ψαρράς ούτε σκιτσογράφος είναι ούτε σάτυρα ασκεί (όπως οι αδικοχαμένοι δημοσιογράφοι στη Γαλλία) ούτε το επίδικο δημοσίευμα ήταν σατυρικό. Ο κ. Ψαρράς έλαβε στην κατοχή του ένα βίντεο με αυστηρά προσωπικές οικογενειακές στιγμές του κ. Κασιδιάρη, τα δύο αδέλφια του και έναν φίλο τους, στο οποίο έκαναν την πλάκα τους αναπαριστώντας ελληνική τανία-παρωδία της δεκαετίας του 1980, και με βάση αυτό το βίντεο, το οποίο ανέβασε στο διαδίκτυο, καθιστώντας το προσβάσιμο σε χιλιάδες επισκέπτες του διαδικτύου (από το οποίο το αναπαρήγαγαν εν συνεχεία και τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε., με ούτε ένα από αυτά όμως να λάβει στα σοβαρά το περιεχόμενό του και να γράψει αυτά που έγραψε ο κ. Ψαρράς και για τα οποία του ασκήθηκε ποινική δίωξη και

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός… Βρείτε τις ομοιότητες! (Βίντεο)

tsipras

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφορικά με την σχέση του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού.
Μετά από μια σύντομη έρευνα του logiosermis προέκυψε λοιπόν, ότι μερικά  ιστολόγια, είχαν δημοσιεύσει το θέμα το Μάϊο του 2013 ισχυριζόμενοι πως ο Παύλος Τσίπρας ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού.
Ποιο αναλυτικά όπως διαβάζουμε στο ιστολόγιο :
Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός  είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.
Η οικονομική άνεση του Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νυν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»!

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Όλοι στην μάχη του εκλογικού Αγώνα - Καμία ψήφος χαμένη!

Την ύστατη στιγμή - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!
Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους.
Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο της μνημονιακής χούντας για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας.
Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο "χαρτί" του καθεστώτος με μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.
ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.
Δηλώσεις συμμετοχών: 210 6985 121 (εσωτ. 301) - 6956 608 710
xa.ekloges@gmail.com
Παραλαμβάνετε διορισμούς από τις κατά τόπους τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής ή από τα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως.

Ηλίας Παναγιώταρος: Τρέμουν από την άνοδο της Χρυσής Αυγής - Δηλώσεις Στρατηγού Γ. Επιτήδειου

Δηλώσεις του Ηλία Παναγιώταρου και του Στρατηγού  Γεώργιου Επιτήδειου την ώρα που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και δεν βρισκόταν εκεί κανένα κανάλι. Γιατί άραγε;
Η προσπάθεια φίμωσης της φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζεται. Η πορεία του Λαϊκού συνδέσμου προς την Νίκη δεν ανακόπτεται ότι και να κάνουν.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα που ψήφισε δήλωσε"Από το πρωί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί δηλώνουν στα κανάλια ότι σήμερα πρέπει να ενισχυθεί η δημοκρατία, γιατί ο φόβος της ανόδου της Χρυσής Αυγής στην 3η θέση είναι μεγάλος. Αυτές είναι εκλογές βίας και νοθείας, γιατί στην ουσία έχει καταλυθεί η δημοκρατία, καθώς ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης βρίσκεται παράνομα στην φυλακή για τις Ιδέες του. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και βουλευτές μας σε κατ΄οίκον περιορισμό, όπως ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος, στους οποίους απαγορεύθηκε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.  Μετά από το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα, περιμένουμε την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπόλοιπων συναγωνιστών."

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στην ομογενειακή εφημερίδα “Εθνικός Κήρυξ”

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στην ομογενειακή εφημερίδα “Εθνικός Κήρυξ”
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε τηλεφωνικώς στον «Εθνικό Κήρυκα» μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή «θα βγει τρίτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου».
Δήλωσε ότι «αυτά τα οποία αντιμετωπίζουμε δεν συμβαίνουν ούτε σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής, ούτε σε τριτοκοσμικά κράτη, είναι αδύνατο να διεξάγουμε προεκλογική εκστρατεία. Είμαστε αποκλεισμένοι από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. Η μόνη συνέντευξη που κατάφερε να δώσει ο Αρχηγός του τρίτου κόμματος ο κ. Μιχαλολιάκος ήταν για ένα πεντάλεπτο σ’ ένα τηλεοπτικό σταθμό που εκπέμπει μόνο στην Αττική» και συμπλήρωσε πως «παρόλο ότι είμαστε τελείως αποκλεισμένοι από παντού θα είμαστε νικητές, θα είμαστε το τρίτο κόμμα της χώρας». Πρόσθεσε πως «γνωρίζω τις πραγματικές μετρήσεις, προτού τα αλλοιώσουν οι δημοσκοπικές εταιρείες οι οποίες παίρνουν εκατομμύρια από το μνημονιακό κράτος».
Όταν τον ρωτήσαμε «είσθε σίγουρος γι’ αυτά που λέτε; Αυτό είναι μεγάλη καταγγελία» τόνισε «μα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοια καταγγελία».