Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

«ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ» ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

fraxtis_evrou

Χθες, αναρωτιόμασταν αν η πτώση περίπου 100 μέτρων από τον φράχτη του Έβρου, ήταν αποτέλεσμα της ορμητικότητας των νερών του ποταμού ή αν –ευκαιρίας δοθείσης από την κακοκαιρία- έβαλαν το χεράκι τους και οι συριζαίοι, για να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα. Αν κρίνουμε από τους πανηγυρισμούς του συριζαίου βουλευτή Διαμαντόπουλου (αυτουνού που έδινε «ραντεβού στα γουναράδικα»…), τείνουμε να πιστέψουμε το δεύτερο.
Έγραψε, λοιπόν, ο –κατά δήλωσή του- «αναρχικός» βολευτής του συνονθυλεύματος στον λογαριασμό του στο Facebook: «Η φύση είναι σοφή και ενίοτε εκδικείται. Ελπίζω να μην τρέξει κανένας να δηλώσει πως θα τον ξαναστήσει…»

DEUTSCHE WELLE: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΒΑΖΕΙ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ

Deutsche-Welle1
Γράφει ο Αντίοχος
Άρθρο για το καθεστώς πλήρους φορολογικής ασυλίας που απολαμβάνουν οι πλούσιοι –και ιδιαίτερα οι εφοπλιστές- στην μνημονιακή Ελλάδα, δημοσιεύεται στην γερμανική εφημερίδα Bild, αναφέροντας –μεταξύ των άλλων- και τα εξής: «Η νέα ελληνική κυβέρνηση θέλει να επιβαρύνει τους ευρωπαίους φορολογούμενους με έως και 160 δις ευρώ. Ωστόσο πολλοί πλούσιοι της χώρας δεν έχουν κληθεί ακόμη να βάλουν το χέρι στη τσέπη. Πρόκειται για τους έλληνες εφοπλιστές και τις οικογένειές τους, οι οποίοι έβγαζαν και συνεχίζουν να βγάζουν λεφτά με κρουαζιέρες και φορτηγά πλοία. Και δεν πληρώνουν σχεδόν καθόλου φόρους. Το άρθρο 107 του ελληνικού συντάγματος εγγυάται: τα κέρδη των εφοπλιστών (που πρόσφατα ανήλθαν στα 17 δις ευρώ), είναι αφορολόγητα. Όπως επίσης και τα κέρδη από την πώληση πλοίων. Ακόμη και τα ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία των εφοπλιστών δεν φορολογούνται. Μίνι φόροι προβλέπονται μόνον για τα φορτηγά πλοία (ανάλογα με τη χωρητικότητα του πλοίου)».

ΙΔΟΥ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ MR TSIPRA…

tsipras-giounker_0

Ο 40χρονος Α. Τσίπρας, περιγράφουν τα πρακτορεία ειδήσεων, με το ανοιχτό πουκάμισό του χωρίς γραβάτα να τον κάνει να ξεχωρίζει από τους περισσότερους άλλους ηγέτες που επισκέπτονται τις Βρυξέλλες, δεν έκανε κάποια δήλωση την ώρα που αντάλλασσε χειραψία με τον Γιούνκερ και τον ασπαζόταν.
Ο κατά μία 20ετία μεγαλύτερος του – και γάτα – πολιτικός του Λουξεμβούργου – μεγάλη μαφία ο Γιούνγκερ – ξέροντας τι κάνει, αφού παίρνοντας παραμάσχαλα τον Mr Tsipras από το χέρι τον ταπείνωνε στο έπακρο και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, τον πήρε χέρι – χέρι και στράτα – στρατούλα, και τον πήρε στα ενδότερα να … διαπραγματευτούν! Σκληρά…
Τι θα πουν δεν ξέρουμε αλλά από το ύφος και την στάση του σώματος, πιο σκληρά «διαπραγματευόμενος» πεθαίνεις ρε Τσίπρα! Να σε χαίρονται οι ψηφοφόροι σου…
Y.Γ. Δυστυχώς, η χώρα μας. κυβερνάται από τους αριβίστες και τους πρωταθλητές της κυβίσθησης του Σύριζα! Μετά τους κλέφτες της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ δηλαδή, ήρθαν οι ψεύτες των Τσιπροκαμμένων!
ΕΥΓΕ!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ 'ΔΙΣΤΟΜΙΤΩΝ'




 Κοβαλάμε την οργή και του λαθρομετανάστη' (δήλωση Αναρχικού στην κάμερα του Σταύρου Θεοδωράκη).
 

Απ' την πρώτη στιγμή της ενάρξεως λειτουργίας του 'αντιφασιστικού- αντιεξουσιαστικού πρεζοτεκέ' 'Δίστομο' στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος είχαμε προειδοποιήσει τους συναγωνιστές μας για τον χαρακτήρα του εγχειρήματος. Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και δεν πέσαμε στην παγίδα τους, κάτι που φυσικά οι εργοδότες τους θα εύχονταν να συμβεί.



Η 'προφητική' ανακοίνωση της Κεντρικής Διοικήσεως εδώ:maiandrioi.blogspot.com/2014/11/blog-post_28.html



Η επίθεση εναντίον της Τ.Ο Αθηνών της Χρυσής Αυγής έλαβε χώρα στις αρχές Ιανουαρίου. Απ' την πρώτη στιγμή επισημάναμε τι κρύβεται πίσω απ' την προσπάθεια ριζώματος των εισαγόμενων αντιφασιστών στην περιοχή. Η απόδειξη ήλθε απ' τις προσαγωγές-συλλήψεις που έγιναν λίγο μετά. Ανάμεσα στους επιτιθέμενους ήταν κι ο γνωστός 'αντιεξουσιαστής' Γεώργιος Καλαϊτζίδης. Το εν λόγω πρόσωπο, δεδομένης της εμπλοκής σε 'άμεσες δράσεις', είχε 'παραχωρήσει' συνέντευξη στο Mega, το 2007. Η συνέντευξη εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=HAZG86yEIKI



Ο Καλαϊτζίδης έγινε γνωστός εξαιτίας της φωτογραφίας που έκανε το γύρω του διαδικτύου το 2005. Στις 12/5/2005 περί τα 50 άτομα συγκρούστηκαν με διμοιρία των ΜΑΤ που σταθμεύει επί της Χαριλάου Τρικούπη. Την προηγούμενη ημέρα είχε λάβει χώρα επεισόδιο στο Πολυτεχνείο, με τον τραυματισμό πολίτη από ένοπλο συνοδό βουλευτή. Κατά τη συμπλοκή αφαιρέθηκαν 2 ασπίδες, 2 κράνη κι άλλα υλικά. Μετά το επεισόδιο 'άγνωστος' τηλεφώνησε στο MEGA και δήλωσε ότι η επίθεση έγινε για τον πυροβολισμό στο Πολυτεχνείο και την ευθύνη αναλαμβάνουν οι αναρχικοί. Ομοια επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 24/6/2005 σε διμοιρία των ΥΜΕΤ στην Πλατεία Κάνιγγος. Αφαιρέθηκαν κι εκεί μία ασπίδα και άλλα υλικά. Αγνωστος τηλεφώνησε στην 'Ελευθεροτυπία' και δήλωσε ότι την ευθύνη αναλαμβάνουν οι 'Μονάδες Ανατροπής Τάξης (ΜΑΤ)'. Στις 7/7/2005 συνελήφθη ο Καλαϊτζίδης, ενώ επέβαινε σε Ι.Χ. που οδηγούσε ο Πέτρος Καρασαρίνης, οι οποίοι απέρριπταν σε κάδους σακούλες σκουπιδιών που περιείχαν κομμάτια των απαλλοτριωμένων ασπίδων.

Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες στο Κέντρο της Αθήνας / Αφιερωμένες στους 3- 4 γέρους του μαχητικού Αντιφασισμού της ΟΡ.Μ.Α.

ΠΟΛΥ ΞΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ
ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ

Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου

Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου
Όλα άρχισαν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013 με την παράνομη σύλληψη του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, και των Συναγωνιστών Βουλευτών Χρήστου Παππά, Ιωάννη Λαγού, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νικόλαου Μίχου. Οι Συναγωνιστές συνελήφθησαν παρανόμως, με «νομικές ακροβασίες» και κατ’ εντολή των ξένων, όπως έχει παραδεχτεί ο διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Μητρόπουλος και οδηγήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες ενώπιον του ανακριτή, λίγες μέρες μετά.
Το αποτέλεσμα της ανακρίσεως ήταν ότι ενώ στην αρχή αφέθηκαν ελεύθεροι οι Συναγωνιστές, στη συνέχεια προφυλακίστηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς. Όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Σαμαράς σε συνέντευξη του στον Πρετεντέρη "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή... ".
Η γελοία δικαιολογία προκειμένου να αποφασιστεί η προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ήταν κάποιες κλήσεις που φέρεται να έγιναν μεταξύ δύο τηλεφώνων, ενός κατηγορούμενου και του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής, το οποίο αποδίδεται στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Όμως, όπως αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα, την ώρα που υποτίθεται ότι έγιναν αυτές οι κλήσεις, εντός του κτιρίου της Κεντρικής Διοικήσεως στην Λ. Μεσογείων βρισκόντουσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες διεξήγαγαν έρευνα και μπορούν να βεβαιώσουν ότι τις επίμαχες ώρες ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος δεν βρισκόταν εντός του κτηρίου.
Συγκεκριμένα: Τα 13 επίμαχα τηλεφωνήματα μεταξύ των Γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων και του Γεωργίου Πατέλη, τα οποία υποτίθεται ότι ενοχοποιούν τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, έλαβαν χώρα από τις 10:13 έως τις 12:37 της 18/9/2013. Όπως φαίνεται από το σχετικό έγγραφο, πρόκειται στην πλειοψηφία τους για κλήσεις ολίγων δευτερολέπτων ή αναπάντητες.

Pegida - Αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα “Εμπρός”: “Οι πολιτικοί πρέπει να ενισχύσουν τις ευρωπαϊκές οικογένειες”

Pegida - Αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα “Εμπρός”: “Οι πολιτικοί πρέπει να ενισχύσουν τις ευρωπαϊκές οικογένειες”
Τι συμβαίνει στην πλούσια Γερμανία τους τελευταίους μήνες; Χιλιάδες κόσμος απλός, έχει ξεσηκωθεί ενάντια στους ισλαμιστές με τεράστιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας. Ποιοι είναι τελικά αυτοί οι ΡΕGIDA; Τι θέλουν να πετύχουν σε ένα κράτος που έχει ποινικοποιήσει ακόμη και την σκέψη του να αγαπάς την πατρίδα σου;
Για να καταλάβουμε κάποια πράγματα, επικοινωνήσαμε με έναν από τους υπεύθυνους, τον Johannes Schuller, συντάκτη του περιοδικού Blau Narzisse, ενός ιντερνετικού περιοδικού των νεαρών φοιτητών που θα μπορούσαμε να τους εντάξουμε στην λεγόμενη Νέα Δεξιά της Γερμανίας.
Johannes, θα μπορούσες να μας εξηγήσεις πώς γεννήθηκε το κίνημα αυτό αλλά κυρίως τι είναι αυτό που θέλει;
Η ΡEGIDA ήταν στην αρχή ένα κίνημα πολύ μικρό. Μάλιστα σε μια εκδήλωση στην Δρέσδη ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης, δεν ήμασταν πάνω από 300 άτομα. Οι οργανωτές της, ένας από αυ­τούς και ο Lutz Bachmann, κάτοικος Δρέσδης, οι οποίοι δεν ανήκαν σε κανένα πολιτικό κόμμα, είχαν σαν στόχο από την αρχή την μη χρήση βίας στις εκδηλώσεις, όχι στην κατανάλωση αλκοόλ κατά την διάρκεια αυτών και  καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Επίσης απαγορευόταν η χρήση πολι­τικών συμβόλων, γι αυτό και όλοι κρατούσανε τις γερμανικές σημαί­ες.

Απαλλακτική η εισήγηση του Συμβουλίου Εφετών για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τα ΜΜΕ

Απαλλακτική η εισήγηση του Συμβουλίου Εφετών για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τα ΜΜΕ
Παρότι οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου δεν έχουν λάβει ακόμα το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, σύμφωνα με όλα τα ΜΜΕ η σχετική εισήγηση του αρμόδιου Εφέτη είναι απαλλακτική, δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση, όλοι οι βουλευτές μας είναι αθώοι και δεν πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας από την πρώτη στιγμή αυτής της παράνομης δίωξης απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα πως πρόκειται για μία πολιτική σκευωρία που μοναδικό στόχο είχε τη μείωση της εκλογικής μας δύναμης.
Η παράταση της κράτησης του Αρχηγού μας και εκλεγμένων βουλευτών αποτελεί εκτροπή και ευθύ χτύπημα στην Λαϊκή Κυριαρχία.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Βαρουφάκης: Μας τελείωσε η διαγραφή του χρέους - Θα βγάλουμε ομόλογα όπως η νουδούλα!

Βαρουφάκης: Μας τελείωσε η διαγραφή του χρέους - Θα βγάλουμε ομόλογα όπως η νουδούλα!
Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε κυβέρνηση ευαγγελιζόμενος την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Βεβαίως η θέση αυτή είχε… διανθιστεί με αντιφατικές δηλώσεις στελεχών του ροζ συνονθυλεύματος της αριστεράς, τα οποία από την μία μίλαγαν για διαγραφή και από την άλλη τόνιζαν ότι «δεν υπάρχει επαχθές χρέος».
Όπως σε όλα τα ζητήματα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσίασε μία θέση για κάποιο ζήτημα, ελπίζοντας να εισπράξει από την σύγχυση περί των πραγματικών του θέσεων, γεγονός που έγινε καθιστώντας τον κυβέρνηση. Όπως όλες οι κυβερνήσεις του κλεπτοκρατικού τόξου, έπρεπε να περάσουν οι εκλογές για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός τι ακριβώς ψήφισε.
Την αποστολή αυτή, του ξεκαθαρίσματος, ανέλαβε ο αρμόδιος υπουργός, Βαρουφάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε, με συνέντευξή του στους Financial Times, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν απαιτεί διαγραφή του παράνομου χρέους, αλλά ούτε καν «κούρεμά» τουΣτην πραγματικότητα, είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί στους ίδιους δρόμους με τη νουδούλα, εκδίδοντας ομόλογα και ελπίζοντας σε «πρωτογενή πλεονάσματα», ακόμα "κι αν χρειαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην εφαρμόσει όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις".

Νέα “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ”: Ο Χίτλερ συζούσε με νέγρα στη Λατινική Αμερική μέχρι το 1984 – Πέθανε 95 χρονών…

xitler

Θα μπορούσε ο ηλικιωμένος άντρας ο οποίος απεικονίζεται να χαμογελά αμέριμνος… στην παραπάνω φωτογραφία να είναι ο Αδόλφος Χίτλερ;
Ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε με μια σφαίρα την 30η Απριλίου 1945 στο καταφύγιό του στο Βερολίνο αλλά σε βαθιά γεράματα στην Λατινική Αμερική.
Η  Simoni Renee Guerreiro Dias ,έρχεται να ταράξει τα νερά των όσων γνωρίζαμε έως τώρα, με το  βιβλίο της που τιτλοφορείται: “Ο Χίτλερ στη Βραζιλία -Η ζωή και ο θάνατός του”. Σε αυτό η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Φύρερ απεβίωσε το 1985, σε ηλικία 95  ετών στη Λατινική Αμερική.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Το παράξενο ΒΙΝΤΕΟ από την ταφή του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου που δημιουργεί πολλά ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ!

8787

Σύμφωνα με την θρησκεία μας οι νεκροί θάβονται προς την ανατολή ώστε όταν έρθει η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ του Κυρίου μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ να αναστηθούμε εξ’ανατολάς.
Όπως ο ήλιος ανατέλλει έτσι και ο Κύριος…
Γιατί όμως συνέβη το παρακάτω;

Σφαλιάρα 2.500.000ευρώ στο…ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ του Σαμαρά – Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος πίσω από τη ΜΚΟ που κατάπιε το μυθικό ποσό για τη…”δημοκρατία στα Βαλκάνια” – “Υπεξαίρεση, απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος” ο “ΦΕΡΕΛΠΙΣ” γαλάζιος νέος!

papamimik-samaras2__article
πρώτη δημοσίευση Ιούλιου 2014
Το απίστευτο ποσόν των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ αναζητά τώρα το ΣΔΟΕ που φαίνεται πως ενθυλάκωσε μέσω ΜΚΟ που διαχειριζόταν
, ο αγαπημένος του Πρωθυπουργού, Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Σύμφωνα με την έρευνα που διενεργείται και αφορά τις χρηματοδοτήσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από το Υπουργείο Εξωτερικών, η συγκεκριμένη ΜΚΟ ελαβε το ποσόν αυτό για προγράμματα που υποτίθεται πως θα υλοποιούσε, προγράμματα ωστόσο που κατά την προσφιλή τακτική πολλών απατεώνων-διαχειριστών ανάλογων οργανώσεων, δεν υλοποιήθηκαν ποτέ…