Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙ «ΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ… ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ



Αν κάποιος άσχετος ή κάποιος αλλοδαπός που δεν ξέρει την ελληνική πολιτική πραγματικότητα διάβαζε τα δημοσιεύματα του τύπου και τις ανακοινώσεις των κομμάτων για τη φραστική επίθεση στον Βαρουφάκη, σίγουρα θα έμενε με την εντύπωση πως την έκαναν οι… «φασίστες». Θα αναφέρω ενδεικτικά λίγα παραδείγματα:

«Φασιστική, χουλιγκανική και απεχθής η επίθεση στον Βαρουφάκη», διαλάλησε η φυλλάδα του Big Boss.

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΑΟΖ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ… ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;



Γράφει ο Αντίοχος

Παρά τις διθυραμβικές προβλέψεις των… εθνικοφρόνων τελάληδων της τσιπροκαμμενικής συγκυβέρνησης, ο Τσίπρας τους την έκανε γυριστή μετά την τριμερή διάσκεψη Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου στην Λευκωσία.

Όπως είπε, η συγκυβέρνησή του θα κάνει ανακήρυξη ΑΟΖ, διευκρινίζοντας όμως, ότι αυτό θα γίνει εκεί όπου δεν απαιτείται η συνεννόηση και η συνεργασία τρίτων χωρών. Και βέβαια, ως τρίτη χώρα εννοούσε την Τουρκία. Ιδού η δήλωσή του, όπως τη μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ: «Να υπογραμμίσω το πόσο σημαντικό είναι ότι η τριμερή μας συνεργασία βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο, στο Δίκαιο της Θάλασσας και εξ’ αυτού του λόγου συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε περαιτέρω με τις διαβουλεύσεις για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μας, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο και βεβαίως όπου αυτό δεν απαιτεί και τη συνεννόηση και συνεργασία τρίτων χωρών».

ΧΡ. ΠΑΠΠΑΣ: ΦΥΓΟΜΑΧΕΙ Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ “ΑΡΙΣΤΕΡΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ









Ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την επίκαιρη ερώτησή του που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω «αναρμοδιότητας» του Υπουργείου Οικονομικών.

Η επίκαιρη ερώτηση αφορούσε την νομοθετική κατοχύρωση των αναπηρικών συντάξεων και το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας. Ο Συναγωνιστής αναφέρεται στους αναξιοπαθούντες ΑΜΕΑ συμπολίτες μας που έχουν ως μοναδικό εισόδημα την αναπηρική σύνταξή τους.

Η αναρμοδιότητα του Υπουργείου είναι πρωτάκουστη, καθώς ο ίδιος ο Υπουργός είναι αυτός που υπότίθεται ότι διαπραγματεύεται συμφωνίες που θα επηρεάσουν δυσμενώς εκατομμύρια Έλληνες συμπολίτες μας. και δεν μπορεί να αποκλείει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και τις ερωτήσεις που αφορούν ένα κομμάτι αυτών των εκατομμυρίων.

Ο κ. Βαρουφάκης δεν μπορεί να ανοίγει διάλογο με τους «παραστατημένους» των Εξαρχείων και να αποφεύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση φυγομαχεί ακολουθώντας τις ίδιες νεοφιλελεύθερες σκληρές πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης και είναι έτοιμη να λάβει νέα επαχθή μνημονιακά μέτρα.

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Η «ΝΕΠ» ΤΟΥ MISTER TSIPRA





Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Όλα, λοιπόν, είναι έτοιμα για την μεγάλη μνημονιακή «κωλοτούμπα» των άλλοτε… μνημονισχιστών του ΣΥΡΙΖΑ και του ελαφροδεξιού αποκόμματος Καμμένου. Και το ερώτημα που προκύπτει, είναι πως θα δεχθούν οι αρειμάνιοι μαρξιστές-λενινιστές της «Αριστεράς Πτέρυγος» του ΣΥΡΙΖΑ (οι «Λαφαζανίστας», όπως ευφυώς τους εβάφτισε ο Αντίοχος), τον μνημονιακό εξευτελισμό τους. Θα παραμείνουν στο παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ και στις αναπαυτικές υπουργικές πολυθρόνες τους ή θα τα μαζέψουν και θα φύγουν; Προβλέπω μετά βεβαιότητος, ότι θα συμβεί το πρώτο, γιατί ανήκουν στο –συμφώνως με τον Λένιν- 40% των αγυρτών! Και πως θα δικαιολογηθούν μετά στους –πάντα συμφώνως με τον Λένιν- αφελείς που αποτελούν το… 59% των οπαδών τους («επί 100 κομμουνιστών, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας πραγματικός μπολσεβίκος»); Μ’ ένα ακλόνητο λενινιστικό επιχείρημα: θα ισχυρισθούν ότι, όπως ο Λένιν συμβιβάστηκε με τον καπιταλισμό κι έκανε την ΝΕΠ, έτσι κι αυτοί συμβιβάσθηκαν –προσωρινώς, θα ισχυρισθούν- με το Μνημόνιο!

Με την ευκαιρία, θα αναφερθώ στην παλινόρθωση του καπιταλισμού στην νεαρά Σοβιετική Ένωση, δια της ΝΕΠ.

Τον Μάρτιο του 1921, τις ημέρες της εξεγέρσεως των ναυτών της Κροστάνδης, διεξήχθη το 10ο Συνέδριο του κόμματος των μπολσεβίκων. Εκεί, στις 15 Μαρτίου, ο Λένιν ανακοίνωσε στους εμβρόντητους συνέδρους την επιστροφή του… καπιταλισμού! Ο νόμος της προσφοράς και της ζητήσεως, διωγμένος από την πόρτα, ξανάμπαινε… από το παράθυρο. Η Νέα Οικονομική Πολιτική –ΝΕΠ- που εξήγγειλε, προέβλεπε τα εξής: το κράτος διατηρούσε την κυριαρχία της γης, αλλά ο καλλιεργητής αποκτούσε το δικαίωμα της επικαρπίας. Δεν μπορούσε να πουλήσει ή να μεταβιβάσει με διαθήκη τον κλήρο του, μπορούσε όμως να τον εκμεταλλεύεται όπως ήθελε, ακόμη δε και να τον νοικιάζει, όταν δεν μπορούσε να τον καλλιεργήσει μόνος του. Επίσης, προέβλεπε νομιμοποίηση του εσωτερικού εμπορίου και της ανταλλαγής των ειδών, κατάργηση των επιτάξεων αγροτικών προϊόντων και θέσπιση φόρου πρώτα σε είδος και αργότερα σε χρήμα.

ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΑ… ΤΕΣΣΕΡΑ





Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το… στήσιμο στα τέσσερα (για να μην παρεξηγούμεθα, η έκφραση είναι του συνοδοιπόρου τους, του Καμμένου) της αριστερο-ακροδεξιάς συγκυβέρνησης των τσιπροψεκασμένων, τα -επί τρίμηνον-… αγέρωχα παπαγαλάκια τους έχουν βρεθεί σε δυσχερέστατη θέση και δεν ξέρουν πλέον πώς να δικαιολογήσουν το μεγάλο ξεπούλημα στη Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Κι όχι μόνο τα… εθνικόφρονα, αλλά και τα ακροαριστερά. Ενδεικτικά, σας παρουσιάζουμε τα κύρια χτεσινά θέματα σεσημασμένων ακροαριστερών παπαγάλων της μνημονιακής συγκυβέρνησης συνέχισης της δυστυχίας μας:

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Βαλτιμόρη (Βίντεο)

Τι (δια)πραγματεύονται;

Κοίτα ρε μια δικαιοσύνη: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ οι Δουλέμποροι με τα στριπτιζάδικα και τους φούρνους

Άριστος ο Χατζηνικολάου

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ! Τζιχαντιστές πετούν τσιμεντόλιθους στα κεφάλια δύο ανδρών! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

lithovolismos 1

Πότε επιτέλους θα βρεθεί κάποιος να τους σταματήσει;
Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν ξεπεράσει τα όρια εδώ και πολύ καιρό. Η διαστροφή τους μοιάζει να τους οδηγεί κάθε φορά και σε νέα μονοπάτια φρίκης. Αυτή την φορά εκτέλεσαν δύο άνδρες πετώντας τους τσιμεντόλιθους στο κεφάλι. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ.
Οι φανατικοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους προχώρησαν σε μία από τις πιο άγριες εκτελέσεις που έχουν κάνει ποτέ, αφού πέταξαν τεράστιους τσιμεντόλιθους στα κεφάλια δύο ανδρών που κατηγορούνταν για φόνους.
lithovolismos 1

lithovolismos 2

Ερευνητής σεισμολόγος Ηλίας Τσιάπας στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: “Περιμένουμε νέο μεγάλο ΣΕΙΣΜΟ στην Ελλάδα το ΜΑΙΟ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

tsiap

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ5″ – Παρενέβη μέσω “skype” o ερευνητής σεισμολόγος , Ηλίας Τσιάπας.

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ πρωθυπουργός…ΚΡΑΤΟΥΣΕ Mont Blanc στυλό 500 ευρώ! Πώς μέσα σε ένα διάλειμμα “μεταμορφώθηκε” σε BIC από τη λαϊκή αγορά; ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ … η νέα κυβέρνηση! (φωτο)

tsipras_mont708 (1)

Από τη μια “παιδί του λαού” και από την άλλη να κρατάει κανείς στυλό που κοστίζει όσο  ένας μισθός ενός εργαζόμενου;
Παρατηρώντας την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα σε τηλεοπτικό κανάλι ο πρωθυπουργός, αρχικά διακρίνεται να κρατά ένα υπέροχο Mont Blanc στυλό, αξίας τουλάχιστον 500 ευρώ.
Την παρατήρηση έκανε δημοσιογράφος γνωστής εφημερίδας συμπληρώνοντας: «Το στριφογύριζε στα χέρια του, το άνοιγε, το έκλεινε, το ξεβίδωνε. Από αμηχανία, φυσικά»
Και ξαφνικά….. σε ένα διάλειμμα το mont blanc μεταμορφώνεται σε bic! Αυτό κι αν είναι θαύμα.
Σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ κατά πάσα πιθανότητα οι άνθρωποι του πρωθυπουργού το πήραν από τα χέρια του και το αντικατέστησαν με ένα απλό, λευκό, πλαστικό στιλό, «από αυτά του πέντε το μισό ευρώ που πουλάνε στις λαϊκές».
Ο δημοσιογράφος σε σχετικό άρθρο τονίζει: «Να μιλάς για την ανθρωπιστική κρίση με τον Mont Blanc στα χέρια δε λέει».

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΩΝ-ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ-ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΦΑΠΕΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΙΣ




Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥ ΓΙΑΝΗ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ- ΑΓΡΙΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Untittghdfhdtrhrrrrrrrrrrrrrrrrfgfled
Άγριο κράξιμο και τραμπουκισμός στο ζεύγος Βαρουφάκη. Μας είχε “σκοτίσει” τα πάντα με την “ανετίλα”, τις μηχανές μεγάλου κυβισμού και τις περιπλανήσεις με τα φουλάρια στο δρόμο. Ο Γιάνης… “έφαγε” κράξιμο…όπως δεν είχε ποτέ φανταστεί!΄Πήγε για φαγητό χθες βράδυ… και έγινε χαμός! Τον περικύκλωσαν θαμώνες καταστημάτων στα Εξάρχεια…. και δεν τον άφησαν σε χλωρό κλαρί.
To συγκεκριμένο βίντεο είναι από τη στιγμή που έχουν βγει πλέον από το εστιατόριο και εκείνος προσπαθεί ο Βαρουφάκης να συνομιλήσει μαζί τους. Ακούγεται λοιπόν ένας από τους αντιεξουσιαστές να του λέει: “Ακου λίγο δεν φταις εσύ για όλα, αλλά καλώς καθόμαστε εδώ και σε κράζουμε όλοι. Τελείωσε είσαι πολιτικός και δεν σε πιστεύουμε. Και δεν θα ξανακατέβεις στα Εξάρχεια”.
O υπουργός Οικονομικών βγήκε μαζί με τη σύζυγό του και κάποιος από τους νεαρούς επιχείρησε να του πετάξει μπουκάλι, τον συγκράτησαν όμως οι υπόλοιποι. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τη μηχανή του με τη σύζυγό του, προκειμένου να φύγουν, όταν οι νεαροί άρχισαν μια λεκτική «επίθεση», αμιγώς πολιτικού περιεχομένου.
Ο υπουργός προτίμησε, αντί να φύγει, να πιάσει κουβέντα μαζί τους.«Εσύ δεν έχεις πεινάσει ποτέ. Πήγαινε μια βόλτα στο Πεδίον του Άρεως να δεις τι γίνεται» του είπαν οι νεαροί, για να εισπράξουν την απάντηση:

ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ….”ΣΚΟΥΠΑ” ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ! ΤΑ ΝΕΑ-ΜΕΤΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…”ΕΚΤΕΛΟΥΝ” ΜΕ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ “ΟΧΙ” ΣΤΗΝ 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ! ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΦΠΑ! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

taxes

Το ταμείο είναι άδειο άρα με κάποιο τρόπο πρέπει να γεμίσει… Φυσικά καταλάβατε… πώς πρέπει να γεμίσει; Αδειάζοντας οι δικές μας τσέπες. Όπως σημειώνουν οι πηγές του ρεπορτάζ, τα μέτρα που στέλνει η Αθήνα στους Θεσμούς για την ενδιάμεση συμφωνία ώστε να ανοίξει άμεσα η κάνουλα της χρηματοδότησης και να πάρει ανάσα η χώρα από την ασφυξία που επέβαλαν οι δανειστές περιλαμβάνουν μονάχα αυξήσεις φόρων και μειώσεις αποδοχών.
Κάπως έτσι έπεσε στο τραπέζι η μείωση των επικουρικών συντάξεων για όσους παίρνουν άνω των 300 ευρώ.
Φαίνεται ότι δεν θα δοθεί φέτος τουλάχιστον η 13η σύνταξη σε όσους έχουν αποδοχές μέχρι 700 ευρώ.
Αυξάνονται οι συντελεστές του ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες, ωστόσο οι αυξήσεις δεν θα αφορούν σε φάρμακα και τρόφιμα.
Μια σειρά από φόροι έρχονται στον τουρισμό και έτσι:
Σε νησιά με πληθυσμό άνω των 3.100 κατοίκων έρχεται φόρος 1 ως 5 ευρώ ανά διανυκτέρευση
6% φόρος σε 23 νησιά σε επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης, έργων τέχνης και κοσμηματοπωλεία
Φόρος 3% σε μπαρ εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα των νησιών με πληθυσμό άνω των 3.100 κατοίκων από 1η Απριλίου ως 31 Οκτωβρίου
Στα νησιά αυτά οι συναλλαγές από 70 ευρώ και άνω θα γίνεται μόνο με κάρτες.
Τι αλλάζει στη φορολογία

ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΝΔΟΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ: Η “ΣΕΧΤΑ” ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΡΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ-ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΤΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ 4%

AIGINA1

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Εν προκειμένω και στο Λαό αλλά και στο κόμμα της Αριστεράς που θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη εαν η κυβέρνηση αποφασίσει να υπογράψει δυσβάστακτα μέτρα. Από κει και πέρα: Τα δημοψηφίσματα και οι εκλογές είναι για τα πανηγύρια. Εαν βάλετε, αριστεροί της Αίγινας, την υπογραφή σας σε νέες περιστολές, θα φτάσετε από εκεί που ξεκινήσατε. Στο 3-4 %. Τα υπόλοιπα είναι φτήνιες και δικαιολογίες, φρασεολογία του πόπολου που ευτυχώς ξυπνά με 10 εκπομπές ακόμα και από το πανίσχυρο Διαδίκτυο το οποίο επιδιώκετε να φορολογήσετε.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και περιγράφονται από το οικονομικό σαιτ bankingnews.gr:
Στο μέτωπο των ιδιωτικοποιήσεων, εκτιμάται ότι η συμφωνία είναι κοντά σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στη σύμβαση του ΟΛΠ (διάθεση 51% και όχι 67%) αλλά και του ΟΛΘ
Πέρα απ’ τα όρια που είχε θέσει αρχικώς η κυβέρνηση, απλώνεται η «βεντάλια» των μέτρων που μπαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα προωθηθούν σε δύο στάδια μέχρι την επίτευξη οριστικής συμφωνίας με τους δανειστές.
Η κυβέρνηση αφού διέρρευσε τα σκληρά μέτρα του Ιουνίου, έσπευσε να τα πάρει πίσω. Κατόπιν τούτου με ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο.

AΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΛΙΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ “ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ” ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! ΕΦΑΓΕ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ – ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ!


Μετά τη μία και μισή το μεσημέρι περίπου ο πρώην υπουργός  του ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου, Δημήτρης Τσοβόλας, δέχτηκε επίθεση από ένα τσούρμο πιτσιρικάδες έξω από το Εφετείο.
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, όπως είναι γνωστό, ασκεί εδώ και πολλά χρόνια το επάγγελμα του δικηγόρου και βρισκόταν στο Εφετείο για μια υπόθεση.
Καθώς λοιπόν έβγαινε, χαιρετούσε τον κόσμο που ήταν έξω και τότε κάποιοι πιτσιρικάδες 20-25 χρονών που βρισκόντουσαν εκεί άρχισαν να τον προπηλακίζουν.
“Ρε μ@λ@κα τολμάς και χαιρετάς κιόλας; Πόσα έφαγες; Το Τσοβόλα δώστα όλα το ξέχασες ρε μ@@…ι;; Θα μαζέψεις της χρονιά σου ρε!Φυλακή να πάτε όλοι…” ήταν μερικά από τα “γαλλικά” που άκουσε ο πρώην υπουργός.
Ενας από τους πιτσιρικάδες όμως δεν αρκέστηκε στα “κάλαντα”, πλησίασε λίγο παραπάνω και του έριξε ροχάλα στα μούτρα. Τον έφτυσε στη μάπα που λέμε…
Ο Τσοβόλας δεν αντέδρασε και δεν απάντησε τίποτα. Τον φυγάδευσαν γρήγορα γρήγορα δυο τρία άτομα που ήταν εκείνη την ώρα μαζί του.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Όταν οι ΟΥΚάδες μας εισέβαλαν στην Αλβανία – Μία σχεδόν ΑΓΝΩΣΤΗ αλλά ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία…

oyk

Η ιστορία που ακολουθεί, είναι πέρα ως πέρα αληθινή,… αλλά δεν είναι δυνατό να διασταυρωθεί λόγω του υψίστου βαθμού απορρήτου που υπήρξε και της δράσης που ανέλαβε μία Ελληνική ομάδα.
Η όλη επιχείρηση έγινε «προς παραδειγματισμό» και μέχρι σήμερα αυτοί που τότε είχαν πάρει το μήνυμα, εξακολουθούν να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στη χώρα μας.
Η ιστορία μεταφέρθηκε από Αγιορίτη μοναχό, στον οποίο εξιστορήθηκε από έναν από τους πρωταγωνιστές της και ο οποίος ζήτησε ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να ηρεμήσει μετά από αυτά που για την πατρίδα του έκανε.
Η ιστορία ξεκινάει κάπου στο 1993, όταν βρέθηκε νεκρός λιμενικός στην περιοχή της Ηπείρου. Τον είχαν σκοτώσει Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, επειδή προφανώς «έπεσε επάνω» τους κατά την μεταφορά ναρκωτικών στη χώρα μας. Η είδηση μεταδόθηκε από όλα τα δελτία ειδήσεων και από όλα τα ΜΜΕ.
Η δράση των συμμοριών Αλβανών που εμπορεύονταν τον λευκό θάνατο είχε αυξηθεί το τελευταίο διάστημα πριν την δολοφονία του άτυχου λιμενικού και η ίδια η εκτέλεσή του (περί εκτελέσεως επρόκειτο) έδειχνε πως οι Αλβανοί λαθρέμποροι είχαν αποθρασυνθεί.
kerkira
Η αρμόδια Υπηρεσία Πληροφοριών είχε ήδη συλλέξει όλες τις πληροφορίες για μία συγκεκριμένη ομάδα, που δραστηριοποιούνταν στο Ιόνιο και που είχε αρκετά μέλη, περίπου 70, που ασχολούνταν με την μεταφορά και την ασφάλεια των ναρκωτικών προς τη χώρα μας.
Ήδη ήταν γνωστός ο χώρος που χρησιμοποιούσαν ως έδρα της «επιχείρησής» τους και δεν ήταν άλλος από ένα παραλιακό ξενοδοχείο στην Αλβανία, που μέχρι πριν λίγα χρόνια χρησιμοποιούνταν από τα μέλη του κόμματος του Χότζα για να πραγματοποιούν τις διακοπές τους.
Το ξενοδοχείο βρισκόταν απέναντι από την Κέρκυρα κι έτσι θα ήταν πολύ εύκολο να πλησιάσει κανείς σε αυτό αλλά και να διαφύγει πάρα πολύ γρήγορα.
Το ίδιο βράδυ, του θανάτου του λιμενικού, μία επίλεκτη ομάδα, αποτελούμενη από 5 άνδρες, με μία εξωλέμβιο έφυγε από την Κέρκυρα για να «επισκεφθεί» τους Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Αυτό το κτήνος ΣΚΟΤΩΣΕ στο ξύλο το 4χρονο αγγελούδι του! Η μικρούλα ΞΕΨΥΧΗΣΕ στο σπίτι μετά από ΜΕΡΕΣ ατελείωτων ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ! (φωτο)

kthnos (1)

Έγκλημα που δεν χωράει ο νους! Πατέρας δολοφόνησε το κοριτσάκι του…. χτυπώντας το μέχρις θανάτου. Από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα ξεψύχησε η μικρή Alexa-Marie Quinn, μόλις στα τεσσεράμισι χρόνια της. Ο 31χρονος Carl Wheatley κατηγορείται για το φόνο του κοριτσιού, το οποίο φαίνεται να υπέβαλε σε «επίμονα, παρατεταμένα χτυπήματα».Ο 31χρονος Βρετανός είχε αναλάβει την κηδεμονία του άτυχου κοριτσιού μόλις τρεις μήνες πριν το φόνο της και, σύμφωνα με το δικαστήριο, ο ξυλοδαρμός της δεν ήταν αποτέλεσμα απλώς και μόνο του ότι έχασε την ψυχραιμία του. Τη χτύπησε επίμονα και συνεχόμενα, ανέφερε ο εισαγγελέας, σύμφωνα με σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άνδρας δέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά με περιορισμένη ευθύνη.
Το κοριτσάκι ζούσε τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε ανάδοχες οικογένειες της Βρετανίας πριν το τεστ πατρότητας αποδείξει, το 2012, πως ο βιολογικός του πατέρας ήταν ο 31χρονος. Η κηδεμονία της μικρής είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα της Victoria Quinn αρκετά χρόνια πριν.Ο Wheatley διεκδικούσε και την κηδεμονία ενός 3χρονου αγοριού και κατηγορείται πως επιχειρούσε να αναλάβει την ευθύνη των παιδιών προκειμένου να έχει δικαίωμα για περισσότερα επιδόματα, σύμφωνα με σχετικό άρθρο.
carlaskd4 

ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΟΚ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ… 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΝ “ΑΓΓΕΛΟ” ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ “ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ”-ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

ImageHandler
Σε ποινές κάθειρξης από 10 έως 12,5 έτη καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι τέσσερις βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που επιδιδόταν σε trafficking γυναικών με κεντρικό πρόσωπο τον ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας φούρνων.
Το δικαστήριο αναγνώρισε – κατά πλειψηφία- στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγυήσεων από 20.000 ευρώ έως 200.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο κήρυξε ομόφωνα ενόχους τον πρώην ιδιοκτήτη αλυσίδας φούρνων, Αγγ. Γιαννακόπουλο, τους υπαλλήλους καταστήματος Μιχαήλ Κρέτου και Φλιοστόρ Ιγκόρ για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της σωματεμπορίας, ενώ για τις ίδιες πράξεις καταδικάστηκε κατά πλειοψηφία (2-1) ο απόστρατος αστυνομικός Κ. Κύρου.

H XΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ. 11.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΕΣ ΚΑΝΕΛΛΗ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ

kaneli-papariga

 ”ΣΟΚ: Δείτε τι σύνταξη παίρνουν Παπαρήγα – Κανέλλη από το ΙΚΑ και το Ταμείο των Δημοσιογράφων!!! (ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ) μοιράστε το στους φίλους σας!!!
Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει 29.567 ευρώ δηλ. περίπου 2,500 το μήνα από το Ταμείο των δημοσιογράφων αλλά η τρελή σύνταξη της Αλέκας από το ΙΚΑ που ξεπερνά τα 26.000 ευρώ!! Σύνταξη ΙΚΑ 26.000 ευρώ! Το διανοείστε; Από το νηπιαγωγείο της κόλλαγε ένσημα το ΚΚΕ;

ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ – ΛΕΠΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ: “ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ!!”

varoufakis_danae-630x400

Θύμα πρωτοφανούς προπηλακισμού έπεσε το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο κ. Βαρουφάκης βρισκόταν σε εστιατόριο της περιοχής με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου.
«Μας έβρισαν, μας πέταξαν γυάλινα αντικείμενα. Η Δανάη με προστάτευσε για να μη με χτυπήσουν. Ακολούθησε συνομιλία σε υψηλούς τόνους στη Βαλτετσίου. Ηθελαν να με διώξουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του όπου εξιστορεί τα όσα συνέβησαν ο υπουργός Οικονομικών.
Όπως αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης από το επεισόδιο δεν τραυματίστηκε κανείς, εκτιμώντας ότι στόχος των νεαρών, δεν ήταν ο τραυματισμός του ιδίου και της συζύγου του καθώς, αν ήθελαν να τον τραυματίσουν, είχαν την ευκαιρία, και την συντριπτική «αριθμητική» υπεροχή, για να το πετύχουν.
«Η Δανάη σηκώθηκε όρθια και με αγκάλιασε με δύναμη, στρέφοντας την πλάτη της προς αυτούς έτσι ώστε να πρέπει να χτυπήσουν πρώτα εκείνη πριν χτυπήσουν εμένα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάνης Βαρουφάκης παρουσιάζοντας παραστατικά τι συνέβη.
Ένα τέταρτο αργότερα, και αφού οι υπόλοιποι θαμώνες αποχώρησαν χωρίς να εμποδιστούν, το ζεύγος Βαρουφάκη επιχείρησε να εξέλθει από το εστιατόριο όπου εκεί υπήρξε νέος έντονος διάλογος.
«Η απάντηση στον θυμό αυτών των ανθρώπων και στις βίαιες εκδηλώσεις τους, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ούτε η άτακτη υποχώρηση ούτε η βίαιη καταστολή» επισημαίνει πάντως ο υπουργός, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του.
Η ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών έχει ως εξής:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ”-ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ-ΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ-ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ-ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ-ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ

tsipras-varoufakis

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα βήμα πριν από το βάραθρο…
Αν και έχουμε γράψει πολλές φορές ότι τίποτα δεν είναι ικανό να μας εκπλήξει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν αντέχουμε τον πειρασμό να μην αναφερθούμε σε κάποια …εκπληκτικά χαρακτηριστικά της «αριστερής» κυβέρνησης: Τα χαρακτηριστικά της μικροαστικής της ταυτότητας…
Το κύριο χαρακτηριστικό κάθε μικροαστού είναι η βολονταριστική άγνοια. Δηλαδή η τάση του να αποσπάει τα πράγματα από την κοινωνική τους φύση, να μην βλέπει το ΟΛΟΝ, να το τεμαχίζει σε σκόρπια και ασύνδετα τεμάχια και να πιστεύει ότι μπορεί να επιβληθεί με βολονταριστικούς λεονταρισμούς και θεατρινισμούς…
Μια τέτοια άγνοια και πίστη στα θαύματα (οικτρή αυταπάτη) αποτελεί το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά πήραν νοσηρές διαστάσεις με την κυβερνητική αναρρίχηση…
Θυμάστε τους λεονταρισμούς και τους παληκαρισμούς, τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις, αλλά και τις εντυπωσιακές θεατρικές παραστάσεις των στελεχών του προεκλογικά και κυρίως μόλις έγιναν κυβέρνηση…
Σιγά-σιγά άρχισαν να ρίχνουν νερό στα κρασί τους και να τα παίρνουν όλα πίσω. Δεν απέμεινε τίποτα από τους γενναίους και περήφανους βρυχηθμούς των πρώτων κυβερνητικών ημερών. Τα άγρια σκυλιά εναντίον του κατεστημένου, των ληστών και δημίων, τώρα έχουν βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και σε λίγο θα μοιάζουν σαν δαρμένα σκυλιά…

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ: ΣΗΜΙΤΗΣ-ΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΣ-ΒΑΣΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΡΟΝΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ – ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΦΥΛΑΚΗ! (ΦΩΤΟ)

simitis-venizelos

Στις 13 Μαΐου θα καταθέσουν τελικά οι Κ. Σημίτης και Ευάγγελος Βενιζέλος στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου. Στις 20 η Βάσω Παπανδρέου και ο Γιάννος Παπαντωνίου ο οποίος σήμερα απουσίαζε στο εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στις 27 Μαΐου θα καταθέςουν οι αρχηγοί των τριών όπλων της εποχής, Αθανάσιος Τζογάνης, Μανώλης Παραγιουδάκης και Γιώργος Ιωαννίδης.
AKIS
Νωρίτερα, μια τυπική χειραψία αντάλλαξαν ο Α. Τσοχατζόπουλος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Κώστα Σημίτη και τη Βάσω Παπανδρέου .
Ο Α. Τσοχατζόπουλος μπαίνοντας στο δικαστήριο κατευθύνθηκε στην άκρη της αίθουσας όπου βρίσκονταν τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αφού είπε δυνατά «καλημέρα σε όλους», έτεινε το χέρι του στον Ευ. Βενιζέλο.
«Γεια σου Βαγγέλη», του είπε. «Γεια σου Άκη», απάντησε εκείνος.

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ… ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ!-ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: “ΑΓΝΟΩ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΥΧΑΙΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΠ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ”

valavani

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
 Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
Νάντια Βαλαβάνη: Τώρα μαθαίνω, ούτε φορολογική δήλωση δεν έκανα μόνη μου
Με ανοικτό το στόμα έμειναν οι βουλευτές επιτροπής της Βουλής όταν άκουσαν την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, αρμόδια για θέματα φορολογίας, Νάντια Βαλαβάνη να παραδέχεται πως δεν έχει ιδέα από φορολογικά.
«Ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα μόνη μου, έβαζα λογιστή και τα μαθαίνω τώρα» είπε με αφοπλιστκή ειλικρίνεια.
Μιλώντας στη συνεδρίαση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η κα Βαλαβάνη είπε πως το αντικείμενο των σπουδών της δεν έχει σχέση με ζητήματα φορολογίας, αλλά περισσότερο με τα μακροοικονομικά και πως η ίδια τώρα μαθαίνει τον Κώδικα Φορολογίας.

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ-ΡΙΝΓΚ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ-ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

320_182_412443

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΣΚ-ΟΤΑ: «Το γεγονός ότι δεν μπόρεσε η «ΣΥΝ.ΑΝ.» (πρ ΠΑΣΚΕ) να ελέγξει το Σώμα των Αντιπροσώπων και στην ουσία να εκτεθεί με την πρόταση της, οδήγησε τα στελέχη της να προχωρήσουν σε δημιουργία τεχνητού κλίματος έντασης και πόλωσης προβαίνοντας σε τραμπουκισμούς κατά συνδικαλιστών του ΜΕΤΑ και άλλων Αριστερών παρατάξεων.
Καταδικάζουμε την προσπάθεια της απερχόμενης πλειοψηφίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ να διαλύσει την ενότητα του κλάδου και καλούμε τους σύνεδρους του 43ου τακτικού Συνεδρίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ να γυρίσουν την πλάτη στις επιλογές της «ΣΥΝ.ΑΝ» (πρ. ΠΑΣΚΕ) που δυναμιτίζουν τις εργασίες του συνεδρίου και υπονομεύουν την ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων»
Προηγούμενη ενημέρωση:
Σε αρένα…. ή μάλλον σε ρινγκ μετατράπηκε ο χώρος κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας στον οποίο διεξαγόταν το 43ο τακτικό συνέδριο της ΠΟΕ -ΟΤΑ, νωρίτερα το μεσημέρι.  Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ομοσπονδίας που περιλαμβάνει και την εκλογή των οργάνων, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και διαφωνίες μεταξύ των μελών, με αποτέλεσμα να χαθεί γρήγορα το μέτρο και από τις λεκτικές αντεγκλήσεις να περάσουν σε πιο δραστικά μέτρα, που περιελάμβαναν -σύμφωνα με καταγγελίες μέχρι και επίθεση με μπουκάλια.
2284224 

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Τρία νέα καράβια θα αναλάβουν την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μάθαμε ότι πολύ σύντομα, αρχές Ιουνίου για την ακρίβεια, θα έρθει στο νησί μας μία καινούργια ακτοπλοϊκή εταιρεία και η οποία αναμένεται ότι θα δώσει άλλη πνοή στην σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες την εταιρία με την επωνυμία Ionian Fast Ferries έχει αναλάβει Πρόεδρος Ποδοσφαιρικής Ομάδας, ενώ ο εκπρόσωπος της εταιρείας για την Κεφαλονιά θα είναι ο συμπατριώτης μας, Χριστόφορος Χουρμούζης, ο οποίος προς στο παρόν δεν θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το πολύ σημαντικό αυτό θέμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Μας ζήτησε να κάνουμε υπομονή και ότι σύντομα θα πάρουμε τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

Τρία θα είναι τα καράβια που θα αναλάβουν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κεφαλονιάς, το ένα θα μπει στην γραμμή Πόρος-Κυλλήνη και θα πραγματοποιεί την διαδρομή σε 45 λεπτά , το δεύτερο στην Πάτρα-Σάμη με διάρκεια ταξιδιού μιάμιση ώρα και το τρίτο θα κάνει το δρομολόγιο Σάμη-Αστακός-Λευκάδα σε μία περίπου ώρα, ενώ θα πηγαίνει και Ιθάκη.

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ «ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΓΛΙΤΩΣΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ»;



Γράφει ο Αντίοχος

Στον τίτλο αναφέρουμε μια έκφραση που χρησιμοποιούμε καθ’ υπερβολήν, για κάποιον πολύ τυχερό άνθρωπο. Στην περίπτωση που θα εξετάσουμε παρακάτω, ισχύει η έκφραση, χωρίς όμως να είναι θέμα τύχης, αλλά… άλλων παραγόντων.

Έχουμε αναφερθεί, λοιπόν, στην περίπτωση του μπάρμπα-Γιώργη του Καρατζαφέρη, που πριν ακόμα από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, πιάστηκε με τη «γίδα» (off shore εταιρεία εξοπλιστικών προγραμμάτων) στην πλάτη. Πρόκειται βεβαίως για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ κι ο αρμόδιος εισαγγελέας όφειλε από την πρώτη στιγμή να έχει καλέσει τον εν λόγω πολιτικάντη σε απολογία και εν συνεχεία να του δείξει το δρόμο για τις φυλακές. Αλλά, έχουν περάσει περίπου τέσσερις μήνες και ουδέν νεώτερον υπάρχει από το «μέτωπο»…