Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ: Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

  Τις τελευταίες ημέρες, ήλθε στο προσκήνιο ο περιβόητος Άρης Βελουχιώτης, μετά από σχετική αναφορά σε ρήση του, από καρνάβαλο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλουμε, λοιπόν, να αναφέρουμε κάποια στοιχεία περί αυτού του ανθρωπομόρφου τέρατος, για να μάθει η νεολαία μας. Ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Άρης Βελουχιώτης; Το πραγματικό του όνομα ήταν Αθανάσιος Κλάρας. Το κομματικό ψευδώνυμο που του κόλλησαν οι σύντροφοί του, ήταν «Μιζέριας». Γεννήθηκε το 1905 στην Λαμία και υπήρξε… αιώνιος φοιτητής της Γεωπονικής Σχολής, αλλά και κλέφτης, ψεύτης, λωποδύτης, πλαστογράφος και κοινός κατάδικος των φυλακών. Το 1923 έγινε και κομμουνιστής.

Κατ’ αρχάς, ιδού το ποινικό μητρώο του «πρωτοκαπετάνιου» της «εθνικής αντίστασης»:
1ον) Υπ’ αριθμόν 988/24.07.1925 Απόφαση Πλημ/κείου Θεσσαλονίκης: Δύο (2) ετών φυλάκιση για κλοπή.
2ον) Υπ’ αριθμόν 1254/20.09.1929 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Εικοσαήμερη φυλάκιση για αυτοδικία.
3ον) Υπ’ αριθμόν 509/23.05.1930 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Δύο (2) μήνες φυλάκιση για αντίσταση κατά της αρχής.
4ον) Υπ’ αριθμόν 108/25.06.1934 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Τέσσερις (4) μήνες φυλάκιση για πλαστογραφία.
5ον) Υπ’ αριθμόν 849/05.09.1934 Απόφαση Πλημ/κείου Μυτιλήνης: ενός (1) μηνός φυλάκιση για πλαστογραφία.
6ον) Υπ’ αριθμόν 13030/20.09.1934 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Δυόμιση μήνες φυλάκιση για ψευδορκία.
7ον) Υπ’ αριθμόν 1835/03.11.1937 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Τριών (3) μηνών φυλάκιση για πλαστογραφία.
8ον) Υπ’ αριθμόν 1989/1939 Απόφαση Πλημ/κείου Αθηνών: Έξι (6) μηνών φυλάκιση για ψευδορκία.

Κάποια ακόμα πράγματα για τον δήθεν "ηρωισμό" του Γλέζου

Αποτέλεσμα εικόνας για γλεζος και σαντας

Είχαμε αναδημοσιεύσει εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τους Γλέζο-Σάντα που θέτει εν αμφιβόλω την υποτιθέμενη ηρωική τους πράξη. Λόγω των τελευταίων γεγονότων, λόγω της απεγνωσμένης ανάγκης του κόσμου να βρει κάποια είδωλα και λόγω της ιδεολογικο-ιστορικής και πνευματικής κυριαρχίας της αριστεράς απ'το 1974 και μετά, τα φώτα έπεσαν μεταξύ άλλων και στον υπέργηρο Μανώλη Γλέζο.

 Δεν θα γίνει κανένα σχόλιο επί της συνολικής πολιτικής πορείας του, παρά το ότι διαγράψει μεγάλη καριέρα (ΚΚΕ, ΕΔΑ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ), αλλά θα μείνουμε στο ζήτημα "Γλέζος-Σάντας και γερμανική σημαία", με κάποια συμπληρωματικά στοιχεία.

 Όπως είδαμε εδώ, η απαρχή της ηρωοποίησης του Γλέζου ήταν η συνέντευξή του στον Ριζοσπάστη στις 25/03/1945. Η ημερομηνία φυσικά δεν ήταν τυχαία.
 Ανήμερα της εθνικής επετείου του '21 και μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα εθνικής ανάτασης καθώς ήταν η πρώτη 25η Μαρτίου χωρίς κατακτητές μετά από 4 χρόνια, το ΚΚΕ επέλεξε να επιχειρήσει την ηρωοποίηση ενός συντάκτη της εφημερίδας του.
 Για όποιον δεν γνωρίζει να υπενθυμίσουμε ότι τότε ο Γλέζος ήταν συντάκτης του Ριζοσπάστη, και αργότερα ανέλαβε και αρχισυντάκτης.

 Από προπαγανδιστικής άποψης λοιπόν, ηταν πολύ έξυπνη η επιλογή της ημερομηνίας της συνέντευξης του Γλέζου. Ο προφανής στόχος ήταν η ενίσχυση του "πατριωτικού" προσωπείου του ΚΚΕ που είχε πληγεί λόγω των εγκλημάτων που είχε διαπράξει κατά τα δεκεμβριανά και όχι μόνο, αλλά και λόγω του έμπρακτου φιλοβουλγαρισμού του.

Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ – ΣΥΡΙΖΑ



Γράφει ο Αντίοχος

Προ ολίγων ημερών, ο γραμματέας της νουδούλας Παπαμιμίκος (ο οποίος ως γραμματέας εκφράζει το κόμμα κι όχι τον εαυτό του…), είχε ζητήσει με συνέντευξή του τον σχηματισμό κυβέρνησης «εθνικής ενότητας», για να… εφαρμοστεί σωστά το νέο Μνημόνιο.

Ο ίδιος, σε νέα συνέντευξή του, στην Εφημερίδα των Ιών της Παρασκευής, επανέλαβε επακριβώς την πρότασή του: «Η συμφωνία, που μακάρι να επιτευχθεί, πρέπει και να εφαρμοστεί. Δεν θεωρώ πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής της. Τώρα χρειάζεται μια μεγάλη εθνική υπέρβαση προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα. Φυσικά και θα υπάρξουν δυσκολίες σε ένα τέτοιο εγχείρημα, αλλά οι συνθήκες απαιτούν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας…».

ΑΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣ



Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, φιλόλογος

Ο Αριστερίδης Μπαλτάς ξαναχτυπά! Δεν πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους. Ως Αριστερίδης (και όχι Αριστείδης) Μπαλτάς υπογράφει την απάντησή του ο υπουργός σε ερώτηση του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Θεοδώρου Καράογλου για τις οφειλές δεδουλευμένων στο προσωπικό καθαρισμού των σχολείων. Ακόμα και αν η αβλεψία χρεωθεί στον συντάκτη του εγγράφου, πιθανότατα κάποιον γραμματέα, εξακολουθεί να ισχύει το «γλώσσα λανθάνουσα αληθή λέγει». Η αριστερίστικη ιδεολογική αγκύλωση του υπουργού Παιδείας διαφάνηκε από τις πρώτες ημέρες της θητείας του, όταν ξιφούλκησε εναντίον της αριστείας και έψεξε αφελώς τον θεσμό των πειραματικών και προτύπων σχολείων. Όσοι θεώρησαν τα παραπάνω απλά άτυχες διατυπώσεις, αναγκάστηκαν να πειστούν για την επικινδυνότητα του ανδρός όταν ήλθε στο φως το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια, με το οποίο συντελείται ένα τραγικό πισωγύρισμα στον χώρο της ανωτάτης εκπαίδευσης. Ισχυροποίηση της κομματοκρατίας, διαστρέβλωση της έννοιας του ασύλου, επιστροφή των αιωνίων φοιτητών, συμμετοχή των παρατάξεων στην διοίκηση των ιδρυμάτων και άλλα ακόμη αναχρονιστικά.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ: ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 26ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!



Στο νοσοκομείο, μαχαιρωμένος στο πόδι, κατέληξε 26χρονος που είχε την ατυχία να διασταυρωθεί με πορεία που πραγματοποιούσαν παρακρατικοί στο κέντρο των Αθηνών. Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο νεαρός φορούσε μπλούζα με την Ελληνική Σημαία, σε αντίθεση με την ντιρεκτίβα των ερυθρών κομισαρίων της «απελευθερωτικής βίας».

Νέος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φωκάς – Video & Φωτογραφίες

Νέος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φωκάς – Video & Φωτογραφίες [upd2]

Το Μεγάλο Μήνυμα του μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Γερασίμου Φωκά:
Η εκλογή
Στη διαδικασία εκλογής των νέων Μητροπολιτών συμμετείχαν 76 Μητροπολίτες. Απουσίαζαν οι Μητροπολίτες Καρπενησίου κ. Νικόλαος Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος και Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.
Τα αποτελέσματα για την πλήρωση της Μητρόπολης Κεφαλληνίας έχουν ως εξής:
► Στις 10:50: Ανακοινώθηκε το τριπρόσωπο για τη Μητρόπολη Κεφαλληνίας. Ο Αρχιμανδίτης Γεράσιμος Φωκάς έλαβε 71 ψήφους, ο Αρχιμ. Καλλίνικος Γεωργάτος 26 ψήφους και ο Αρχιμ. Νικόλαος Χαρτουλιάρης 25 ψήφους.
► Στις 11:21: Ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φωκάς εξελέγη λαμβάνοντας 69 ψήφους.
Κατά την κατάρτιση του τριπροσώπου επί συνόλου 76 ψηφισάντων έλαβαν:
1) Αρχιμανδρίτης κ. Γεράσιμος Φωκάς, ψήφους 71
2) Αρχιμανδρίτης κ. Καλλίνικος Γεωργάτος, ψήφους 26
3) Αρχιμανδρίτης κ. Νικόλαος Χαρτουλιάρης, ψήφους 25

ΕΛΑΣ: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας στο Αργοστόλι!

ΕΛΑΣ: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας στο Αργοστόλι!

Στο πλαίσιο της συντονισμένης έρευνας των αστυνομικών υπηρεσιών της Κεφαλονιάς εξιχνιάστηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (28-05-2015) το βράδυ στο Αργοστόλι.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την Πέμπτη (28-05-2015) το βράδυ στο Αργοστόλι, ο 18χρονος ύστερα από λεκτικό διαπληκτισμό για προσωπικές διαφορές με τον 56χρονο, τον χτύπησε επανειλημμένως στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο (μέρος κόφτη μετάλλων), προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

ΕΤΣΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΝΙΟΥ Ο ΑΝΑΡΧΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΩΣΕ ΤΑ 2.000.000 ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ-ΚΑΙ ΠΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ

EXOFILO-SAVVATOU

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 0.80 ΕΥΡΩ
 Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
 ΔΗΜΙΟ-ΓΡΑΦΟΥΣ, ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΣΑΝΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ΝΟΝΟΥΣ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΤΗΣ… “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ)

 @@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα)

Kύριε πρωθυπουργέ, βγείτε και πείτε την αλήθεια στο Λαό. Γιατί εαν δεν βγείτε, θα φάτε όλοι σας το βρωμόξυλο της αρκούδας. Χώρια ο Μαζιώτης…

KIVERNISI-SIRIZA

Τέσσερεις μήνες κάναμε υπομονή.
Με τους λαγούς σαν τον Βαρουφάκη, με τις χελώνες σαν τον Δραγασάκη, με τις κότες σαν τον Λαφαζάνη και την άλλη την σιγανοπαπαδιά τον Στρατούλη(τα κοσμητικά επίθετα εννοτείται σε εισαγωγικά μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου).
Κύριοι, βγείτε και πείτε στο Λαό την αλήθεια.
Ότι τους κοροιδέψατε, υποσχεθήκατε την σύγκρουση με ξένους κώλους(από όλα όσα φαίνονται των Αμερικανών)και ότι δεν είστε διατεθειμένοι να πάτε σε άλλες πολιτείες για να πάει η χώρα ένα βήμα μπροστά.
Πασοκόσκυλα σε όλον τον κρατικό μηχανισμό(ακόμα και στην ΕΡΤ οι παλιοί Πασόκοι που την διέλυσαν), στο υπουργείο Εξωτερικών τα ρημάδια των Παπανδρέου, στο υπουργείο Οικονομικών οι μαφιόζοι της Λαζάρντ, στο υπουργείο Ναυτιλίας οι Κνίτες και οι Πασόκοι, στο, στο, στο…

AYTA EINAI TA ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ: “Ο ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ”

Ioannis_Theofanopoulos (1)

(To άταφο πτώμα του πρύτανη μετά τον τυφεκισμό)
Καταγγελία-σοκ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ  εγγονού εκτελεσθέντος Πρύτανη του ΕΜΠ:”Ο Πέτρος Κόκκαλης πίσω από την δολοφονία του”!
Σάλο προκάλεσε η μαρτυρία του Ιωάννη Θεοφανόπουλου στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4, εγγονού του αλησμόνητου Πρύτανη του ΕΜΠ που εκτελέστηκε από αντάρτες του ΕΑΜ στην Αράχωβα κατά την διάρκεια των “Δεκεμβριανών” το 1944.Για πρώτη φορά κατήγγειλε πως είχε εμπλακεί στην δολοφονία του παππού του ο τότε πρωτοπόρος καθηγητής Ιατρικής, Πέτρος Κόκκαλης-πατέρας του γνωστού επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη- μέλος της καλής κοινωνίας των Αθηνών, που τίναξε την καριέρα του στον αέρα για να ακολουθήσει τους αντάρτες του ΕΑΜ στο βουνό!
Ο Ιωάννης Θεοφανόπουλος γεννήθηκε στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας το 1876.
Ο πατέρας του ,Παναγιώτης, δημοδιδάσκαλος, ήταν γόνος της μανιάτικης οικογένειας αγωνιστών, που έφυγαν από την Μάνη διαφωνώντας με τους Μαυρομιχαλαίους για την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια. Έτσι κατέφυγαν στην Αχαΐα για τον φόβο βεντέτας.
Ο Παναγιώτης Θεοφανόπουλος έκανε τέσσερα παιδιά, τον Ιωάννη, τον Κλεάνθη-δικηγόρο, που διατέλεσε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και υπουργός Δικαιοσύνης, τον Αριστοτέλη-δικαστικό και συμβολαιογράφο και την Ξανθίππη. Όλοι εγκατασταθηκαν στην Αθηνα μετα τις σπουδες τους.

TA EΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ: ΣΑΝ ΑΛΟΓΟ ΠΕΤΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣE ΛΑΚΟ-ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΣΚΑΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ-ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ

eglimata-kommouniston
Ήταν το μεγάλο της μυστικό. Ο θάνατος που την πόνεσε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της και απέφευγε συστηματικά να μιλάει γι’ αυτόν. Σε όλες τις συνεντεύξεις της μιλούσε μόνο για την πολυαγαπημένη της μητέρα…
Αντίθετα, αναφορές για τον πατέρα της από την ίδια δεν υπήρξαν ποτέ. Η «News» ανοίγει τον φάκελο «Ιωάννης Βουγιουκλάκης: Νομάρχης Αρκαδίας» και καταγράφει καρέ καρέ όλες τις συγκλονιστικές στιγμές της εκτέλεσης του πατέρα της εθνικής σταρ.
«Τον νομάρχη Αρκαδίας στην Κατοχή Ιωάννη Βουγιουκλάκη, τον πατέρα της Αλίκης, τον σκότωσαν οι αντάρτες με τρόπο βασανιστικό. Θεωρήθηκε συνεργάτης των Ιταλών και των Γερμανών, με αποτέλεσμα μαζί με άλλους τέσσερις, αφού τους χτυπούσαν νύχτα μέρα, σχεδόν μισοπεθαμένους τους έβαλαν να σκάψουν τον τάφο τους. Εκεί αφού τους έριξαν μέσα, τους τουφέκισαν». Με αυτά τα συνταρακτικά λόγια ενός από τους τελευταίους επιζώντες της εποχής εκείνης, του Γιώργου Πετρίδη, αλλά και του αντιστασιακού Ανδρέα Κωτσόπουλου, η «News» αποκαλύπτει για πρώτη φορά το μεγάλο μυστικό της εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ένα μυστικό που η ίδια θέλησε να πάρει μαζί της στον τάφο. Δεν το αποκάλυψε ποτέ. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι σε καμιά συνέντευξή της η Αλίκη δεν μιλάει για τον πατέρα της, αλλά δίνει όλη της την έμφαση στην πολυαγαπημένη της μητέρα, την κυρία Έμυ.
Πίσω από τα χαμόγελα και τα αστραφτερά φορέματα… Πίσω από τη λάμψη, τη δόξα και τα πλούτη, η Αλίκη, η γυναίκα που δημιούργησε το μύθο του ελληνικού κινηματογράφου, έκρυβε αυτό το μεγάλο μυστικό.
aliki
Στην οικογένειά της τα κρυφά δάκρυα της Αλίκης για τον πατέρα Ιωάννη Βουγιουκλάκη ήταν καθημερινή συνήθεια. Η ίδια δεν μπόρεσε ποτέ να το ξεπεράσει κι ας ήταν τότε μικρό κορίτσι. Δεν ήταν, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι η ευαίσθητη Αλίκη κάθε τέλος του μήνα έδινε χρήματα σε διάφορα γηροκομεία της Αθήνας, προκειμένου να απαλύνει το δικό της πόνο από τον τόσο πρόωρο (και με τέτοιο τρόπο) χαμό του πατέρα της!

“ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ” ΤΩΡΑ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ. “ΑΘΛΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ” ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΟΙΟΝ” ΤΩΝ ΝΕΟΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ EKANAN ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΑΠ’ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

tsekouzaxopoulos

“Προσπαθούσε ο άθλιος υπηρέτης βρώμικων συμφερόντων να βρει κάτι για τον Καμμένονπου χάλασε την δουλειά των οπλάδων και έστειλε τους φακέλους στην δικαιοσύνη. Έβαλε λυτούς και δεμένους, διεφθαρμένα σταγονίδια που έχουν παραμείνει σε θέσεις εξουσίας για να βρει «πως μπορεί να στοίχισε τόσο φτηνά το ταξίδι». Παρέα βεβαίως με το άλλο μεγαλολαμόγιο, που έβγαλε τα εκατομμύρια του στο εξωτερικό ενώ εδώ πούλαγε μνημόνιο.
Εντέλει ο άθλιος «ανακάλυψε» ότι ο Καμμένος είχε πληρώσει όλα τα έξτρα από την τσέπη του!
Τι σημασία έχει όμως; Εξαπολύουν ένα εμετικό πρωτοσέλιδο για «χίλια ευρώ φιλέτα» και στο τέλος γράφουμε με μικρά… γράμματα ότι «τα πλήρωσε με την προσωπική του κάρτα».

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ -ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΟΥΛΑ -ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ: ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ – 300 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

TOMSEN_533_355


Αυτός άραγε θα ζούσε;
Με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο, ο Βασίλης Κορκίδης αποκάλυψε στην Εξεταστική Επιτροπή για τα μνημόνια τους διαλόγους που είχε με τους εκπροσώπους της Τρόικας, κατά τις περιόδους των διαπραγματεύσεων.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) περιέγραψε όσα ειπώθηκαν κατά τις επισκέψεις των Τροϊκανών στη χώρα μας και στάθηκε στη συνάντηση τον Δεκέμβριο του 2011, όταν το φλέγον ζήτημα ήταν η μείωση μισθών.
“Τρομοκρατούσαν την αγορά οι επισκέψεις της Τρόικας στη χώρα μας ανά δίμηνο, τρίμηνο. Είχαν επιπτώσεις αυτές οι επισκέψεις. Φτάσαμε να έχουμε 77 δισ. ευρώ σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, ενώ 82 δισ. ευρώ έφθασαν τα κόκκινα δάνεια”, ανέφερε ο κ. Κορκίδης.

Κασιδιάρης σε Βαρουφάκη: “Πίνετε κοκτέηλ στις πισίνες σας και ζητάτε λιτότητα από τον λαό!” (βίντεο)


kasidiaris-vouli

Σύμφωνα με ανακοίνωση, από το επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής: Καμία σοβαρή και ουσιαστική απάντηση δεν είχε να… δώσει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης στον παράνομα προφυλακισμένο βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος ανέπτυξε επίκαιρη ερώτηση για τον δανεισμό από το ΔΝΤ, το «κούρεμα» δημοσίου χρέους και πιθανή συμμετοχή της Ελλάδος στην τράπεζα των χωρών BRICS.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης εξέθεσε την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία στα χνάρια του Σαμαρά, έχει απεμπολήσει όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για το κούρεμα του δημοσίου χρέους και την κατάργηση των εθνοκτόνων Μνημονίων. Παράλληλα, ο Σύριζα συνεχίζει να είναι προσδεδεμένος στο άρμα της τοκογλύφου Μέρκελ και του ΔΝΤ, ενώ δεν κάνει καμία ουσιαστική κίνηση προς  την τράπεζα των χωρών BRICS.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ! Ο εθνοκτόνος ΕΝΦΙΑ παραμένει… και δεν μειώνεται ! – Το κόλπο με τους συντελεστές που δεν μειώνει το φόρο παρά την αλλαγή στις αντικειμενικές

28enfia

Διαβάστε το γιατί μας αφόρα όλους… 
Το μεγάλο κόλπο με τον ΕΝΦΙΑ κρύβεται στους συντελεστές του φόρου και ουσιαστικά και για φέτος όχι απλά ο φόρος μένει αλλά μένουν και οι υψηλές χρεώσεις σχεδόν για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων.
Με βάση τις εξαγγελίες του υπουργείου οι μειώσεις στις αντικειμενικές αξίες θα φτάσουν σε κάποιες περιπτώσεις και το 28% ως 30%.
Αυτό από μόνο του θα οδηγήσει σε μια ραγδαία μείωση των εσόδων για το κράτος που υπολογίζεται ότι θα είναι περί τα 800 εκατομμύρια και έτσι για να μην υπάρξει πρόβλημα με τους Θεσμούς ήδη μελετάται ο τρόπος που αυτό θα αλλάξει και οι απώλειες θα περιοριστούν.

XAMOΣ στην πορεία για τη Γενοκτονία των Ποντίων με αντιεξουσιαστές! Έγινε συμπλοκή και επενέβησαν τα ΜΑΤ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “Makeleio.gr”)

poreia2

Ένταση επικράτησε πριν από λίγα λεπτά στην Πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιούν πορεία μέλη τηςΠαμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο πλαίσιο της ημέρας Μνήμης και Τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Η συγκέντρωση των μελών της ΠΟΕ «συναντήθηκε» με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πραγματοποιούσαν πορεία προς τη γερμανική πρεσβεία με αίτημα τη μη έκδοση Τούρκων πολιτικών κρατούμενων.
Τα συνθήματα των αλληλέγγυων προκάλεσαν την αντίδραση των Ποντίων, οι οποίοι απάντησαν με συνθήματα εναντίον των Τούρκων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.
Στις 19:00 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο η επίσημη αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς με τους εύζωνες να είναι ενδεδυμένοι με την φορεσιά του πόντιου αντάρτη, ενώ είχε προηγηθεί εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Αρμενικής Βουλής Έντουαρντ Σαρμαζάνοφ.

Δεν ήταν Χρυσαυγίτες οι κατηγορούμενοι, ούτε υπάρχει εμπλοκή από ακροδεξιές ομάδες στην περίπτωση του Αιγύπτιου που κακοποιήθηκε στην Σαλαμίνα! Πάλι την πάτησαν οι αριστεροί!

metanastis

Συγκλονιστικό, σοκαριστικό και τουλάχιστον πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα ήταν αυτό που συνέβη πριν τρία χρόνια στον 30χρονο Αιγύπτιο που βασανίστηκε από τον  εργοδότη του στην Σαλαμίνα.
Την ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων στην υπόθεση του Αιγύπτιου εργάτη Ουαλίντ Ταλέμπ, που το καλοκαίρι του 2012 είχε βρεθεί λιπόθυμος και αλυσοδεμένος στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, πρότεινε η εισαγγελέας στη σημερινή αγόρευσή της, στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, χωρίς όμως όπως μεταδίδει το Κόκκινο να συμπεριλάβει στην απόφασή της ότι πρόκειται για μετανάστη, ούτε και το ρατσιστικό κίνητρο.

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ στη Βουλή μεταξύ Κασιδιάρη και Βαρουφάκη! Κασιδιάρης: “Στη φυλακή μας έκλεισε το πολιτικό σύστημα”! (βίντεο)

baroufakis_bouli

Ένταση επικράτησε στην Βουλή μεταξύ… του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επανέλαβε ότι είναι στη φυλακή άδικα, γιατί αντιστάθηκε στις μνημονιακές πολιτικές.
«Δεν ήσασταν στη φυλακή γιατί αντιδράσατε στο μνημόνιο, είσαστε για εγκληματικές πράξεις» απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης χειροκροτούμενος από βουλευτές, ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας Κασιδιάρης αλλά και άλλοι βουλευτές της παράταξης του φώναζαν ότι «στη φυλακή μας έκλεισε το πολιτικό σύστημα».
«Δεν σας κλείσαμε εμείς στη φυλακή αλλά η ελληνική δικαιοσύνη» απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης.
«Δεν έχω τίποτα απολύτως άλλο να πω» δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης και κάθισε στο έδρανο του.
Δείτε το βίντεο:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ο Αλβανός Πρωθυπουργός απειλεί ανοικτά την Ελλάδα…!!

alvanos

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας. Έντι Ράμα…
δήλωσε ότι η χώρα του έχει σχέσεις καλής γειτονίας και στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα, αλλά, όπως τόνισε, αναφερόμενος στη συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας, «δεν σκοπεύουμε να διαπραγματευτούμε το εθνικό συμφέρον για χάρη της καλής γειτονίας».
«Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την κυβέρνηση της Αθήνας. Έχω συγχαρεί τον πρωθυπουργό Τσίπρα για την εκλογή του και τον έχω καλέσει να επισκεφθεί τα Τίρανα και θα ήμουν ευτυχής να επισκεφθώ την Αθήνα» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Μασονία και Διαστροφή στη Eurovision! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ με όλα τα σύμβολα και την ερμηνεία τους!

i-pio-masoniki-eurovision

Κάποιοι ίσως νομίζουν ότι τα σύμβολα γίνονται τυχαία! Τυχαίες θεωρούν και τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες μερικών… Δείτε το βίντεο και θα αλλάξετε γνώμη για πολλά πράγματα σε διάσημους της μουσικής βιομηχανίας! Τα πρωτόκολλα των σοφών της σιών κρύβουν την αλήθεια….
Δείτε αποσπάσματα από την περσινή Eurovision όπου νικήτρια είχε “στεφθεί” η ΤΡΕΛΗ κι αλλοπαρμένη ΚΟΝΤΣΙΤΑ!
Μασονικά σύμβολα:

Η “ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ” και τα φαντάσματα Καραμανλής – Ανδρέας που την κατέστρεψαν! Δείτε την Αποκάλυψη Wikileaks

28wiki

20 σημεία έτσι όπως τα κατέγραψαν τα Αμερικανάκια 
Μια αναφορά της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς την Ουάσινγκτον η οποία έχει γραφτεί το 1978, αλλά θα μπορούσε να είναι και σημερινή αποκαλύπτεται από τα Wikileaks. Η αμερικανική αναφορά έχει να κάνει με τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή,τον επερχόμενο Ανδρέα Παπανδρέου και βέβαια με την κατάσταση στην Ελλάδα. Τα όσα επισημαίνονται από τότε για την Ελλάδα μας δείχνουν πολλά για το πως μας έβλεπαν ,πόσο μας “μετρούσαν” και τι πίστευαν ότι πρέπει να αλλάξουμε οι ΗΠΑ. Οι αμερικανοί όπως και τώρα έτσι και τότε ήθελαν να διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να “ανήκει εις τη Δύση” και δεν θα “λοξοδρομούσε”.
Αναφέρονται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Καραμανλή και δεν κρύβουν την ελπίδα τους “να μην γίνει πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου”, λόγω του “αντιαμερικανισμού” του.
Για τις Ένοπλες Δυνάμεις οι αμερικανοί γράφουν ,επαναλαμβάνουμε το 1978 : “Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν οι πιθανοί κριτές της Ελληνικής πολιτική. Ουσιωδώς συντηρητικές και έντονα δεμένες με το ΝΑΤΟ, τη Δύση και τις ΗΠΑ, παραμένουν έτοιμες να παρεμβουν για να σώσουν το Ελληνικό Έθνος εαν το κρίνουν απαραίτητο. Σήμερα, όπως και στο παρελθόν, εχθροι τους: οι διαταραχές, οι κομμουνιστές, και ο Ανδρέας Παπανδρέου”.
Για την οικονομία από τότε προέβλεπαν ότι το “μοντέλο” που ακολουθούσαμε δεν θα μπορούσε να αντέξει στον “παγκόσμιο ανταγωνισμό”. Αλλά παρόλα αυτά γράφουν για την Ελλάδα:

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Σε “αηδιαστικό κολαστήριο” έχει μετατραπεί η Κως από τους μετανάστες που…ενοχλούν τους Βρετανούς τουρίστες!

kos-touristria

«Πόσα ακόμα μπορεί να αντέξει η Κως; Τουρίστες βιώνουν… τη μιζέρια καθώς χιλιάδες άνθρωποι από τη Συρία και το Αφγανιστάν συγκεντρώνονται σε στρατόπεδα μεταναστών, μετατρέποντας το δημοφιλές ελληνικό νησί σε αηδιαστικό κολαστήριο».
Έτσι τιτλοφορείται το προκλητικό νέο άρθρο της Daily Mail που συνεχίζει το ρεπορτάζ της από το νησί της Κω. Σε αυτό φιλοξενούνται μαρτυρίες Βρετανών τουριστών και περιγράφονται με τον πιο γλαφυρό τρόπο οι συνθήκες διαβίωσης των χιλιάδων μεταναστών που έχουν συγκεντρωθεί το τελευταίο διάστημα στον δημοφιλή προορισμό.
«Ερχόμαστε εδώ περίπου δέκα χρόνια. Μας αρέσει να πηγαίνουμε για φαγητό, για ποτό και να χαλαρώνουμε. Αλλά αυτή τη φορά η ατμόσφαιρα έχει αλλάξει. Είναι πραγματικά βρώμικα και ακατάστατα τώρα. Και είναι περίεργο. Δεν πρόκειται να καθίσω σε ένα εστιατόριο για φαγητό με τον κόσμο γύρω μου να με κοιτάει», λέει η Αν Σέρβαντ στην Daily Mail, περιγράφοντας πως «οι καλοκαιρινές μου διακοπές μετατράπηκαν σε εφιάλτη με τους απένταρους μετανάστες που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα να στέκονται έξω από τα εστιατόρια και να μας κοιτάνε όσο τρώμε».
Μία άλλη οικογένεια από το Μπέρμιγχαμ περιγράφει στην εφημερίδα την εμπειρία της.