Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΈΓΙΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ο ΣΚΙΖΩΦΡΕΝΗΣ(ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΙΖΩ) ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ.. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ! (2 ΒΙΝΤΕΟ)

samaras-tsipras

Πως το λέει πολύ καλά,  το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «ΡΟΖ»…
«Ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ…»
Ποσό άραγε ταιριάζει στους Σαμαρά και Τσίπρα…
Δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο, πέφτει η ανεργία, έρχονται οι επενδύσεις, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα τον Μάιο του 2014 ο τότε πρωθυπουργός…
Λίγους μήνες μετά,  το ημερολόγιο γράφει Δεκέμβριος του 2014. Ο  τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ομιλία του στην βουλή προφητικός…Μίλησε για κυβέρνηση προθύμων που θέλει να δέσει τα χέρια της επερχόμενης κυβέρνησης, ενώ υπογράμμιζε ότι δεν θα ακολουθήσουν άλλα μνημόνια.
Δείτε το με προσοχή!!!

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ το “Έθνος” για τα “ροζ ξενοδοχεία και τις ερωτικές φωλιές της Ζαρούλια και του Μιχαλολιάκου”. Δείτε την καταδικαστική απόφαση

mixaloliakos-zaroulia
Κέρδισαν τελικά την αγωγή κατά της εφημερίδας “ΕΘΝΟΣ”, οι βουλευτές της”Χρυσής Αυγής”, Νίκος Μιχαλολιάκος και Ελένη Ζαρούλια, για δημοσιεύματα της ναυαρχίδας του γνωστού εκδότη.
Σύμφωνα με τότε δημοσίευμα του «Έθνους» ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να είναι συνιδιοκτήτης ξενοδοχείου ημιδιαμονής της οδού Λιοσίων, όπου βρίσκουν καταφύγιο παράνομα ζευγάρια και… επαγγελματίες του σεξ. “Σημειώνεται πως η εν λόγω επιχείρηση απασχολεί και αλλοδαπούς”, ανέφερε το εν λόγω δημοσιεύμα , μεταξύ άλλων πολλών. Το δικαστήριο όμως αποφάσισε διαφορετικά, κάτι που επισημαίνεται στο δελτίο τύπου του πληρεξούσιου δικηγόρου των δύο βουλευτών. Διαβάστε την απόφαση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟ παρασκήνιο με Σαμαρά πριν το δημοψήφισμα – ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

samaras

O υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας μας εξηγεί το παρασκήνιο πριν το δημοψήφισμα….
Απολαύστε το με ήχο!

Εγώ Αλέξη σε προειδοποίησα: Επόμενη κυβέρνηση θα είναι η Χρυσή Αυγή!

xrisiaygi

Πριν καν αρχίσει το θέατρο των τελευταίων ημερών, λίγες μέρες αφότου βγήκε αυτή η κυβέρνηση, είχα προειδοποιήσει όλες τις πλευρές και κυρίως τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, ότι εάν τα θαλασσώσουν δυστυχώς ή ευτυχώς (ανάλογα με τις πεποιθήσεις του καθενός), ο λαός θα στραφεί στη Χρυσή Αυγή.
Οι δεξιοί στην Ελλάδα είναι περίπου 58%, δεν το λέω εγώ, αλλά τα εκλογικά αποτελέσματα.
Οι δεξιοί δεν στρέφονται προς τα αριστερά, γι΄αυτό και ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφεραν να περάσουν το 42% (8% είναι ΚΚΕ).
Τι θα σημάνει όμως μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
Πρώτα απ΄όλα θα σας βάλει όλους φυλακή, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί το κάνατε εσείς πρώτοι.
Και όταν λέω όλους εννοώ όλους σας .
Τι θα σημάνει για εμάς;

Πληροφορίες για το τι θα κάνει η Αριστερή Πλατφόρμα! Σιγά μην σκίσετε το καλσόν παιδιά!

lafazanis3

Όπως μεταδίδει τηλεοπτικός σταθμός η Αριστερή Πλατφόρμα θα ψηφίσει «ναι», ωστόσο με κάποιον τρόπο ίσως με κάποιο κείμενο, θα διαφοροποιήσουν τη στάση τους.

Καταρρέει η κυβερνητική πλειοψηφία: το πρώτο κυβερνητικό ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο από τη Ραχήλ Μακρή

Καταρρέει η κυβερνητική πλειοψηφία: το πρώτο κυβερνητικό ΟΧΙ στο νέο Μνημόνιο από τη Ραχήλ Μακρή
Σε αντίθεση με τους τσαρλατάνους της Αριστεράς, οι οποίοι καλούσαν τον κόσμο σε επανάσταση και τώρα αναίσχυντα υπογράφουν το εθνοκτόνο Μνημόνιο με φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους, η βουλευτής του Σύριζα Ραχήλ Μακρή διαχώρισε τη θέση της από το κόμμα και τον πρόεδρό του, δηλώνοντας ότι θα καταψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης προς τους δανειστές.
Αν μη τι άλλο, η Ραχήλ Μακρή διαθέτει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να υποστηρίζει μέχρι τέλους τις θέσεις της, ξεφτιλίζοντας τις αριστεράντζες της πολιτικής που προσπαθούν με πορδές να βάψουν αυγά.
Ο κατήφορος της ελληνόφωνης αριστεροσύνης συνεχίζεται δίχως σταματημό!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προδοσία του ΟΧΙ - Νύχτα φέρνουν το νέο εκτρωματικό μνημόνιο στη βουλή

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προδοσία του ΟΧΙ - Νύχτα φέρνουν το νέο εκτρωματικό μνημόνιο στη βουλή
Το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού προδόθηκε από το νέο μνημονιακό καθεστώς.
Το συνοθύλευμα Σύριζα-Ανελ-Νδ-Πασοκ-Ποτάμι Α.Ε. φέρνει νύχτα στη βουλή το νέο, εκτρωματικό μνημόνιο. Τα αίσχη των Τζέφρυ Παπανδρέου, Σαμαρά και Βενιζέλου δεν είναι τίποτα μπροστά στο τσίρκο του Τσίπρα.
Οι ξεπουλημένοι "αριστεροδεξιοί" της γελοίας συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, μαζί με τα δεκανίκια τους, δηλαδή τα αποκόμματα των προηγούμενων μνημονίων και το φερέφωνο των νταβατζήδων, πετούν στον κάλαθο των αχρήστων την λαϊκή βούληση. 
Η «πρώτη φορά αριστερά» μετατρέπεται σε μαντρόσκυλο των διεθνών τοκογλύφων και επιβάλλει εν μία νυκτί αιματηρά, αντιλαϊκά 13 δισ. ευρώ, ισοπεδώνοντας οριστικά τον παραγωγικό ιστό της χώρας και καταδικάζοντας τους Έλληνες σε άνευ προηγουμένο λιτότητα και ανέχεια.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! Στα αγγλικά μοιράστηκε το νέο Μνημόνιο - Δείτε τις εικόνες!

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! Στα αγγλικά μοιράστηκε το νέο Μνημόνιο - Δείτε τις εικόνες!
Πριν από λίγα λεπτά, το νέο άθλιο κείμενο που συνοδεύει το επαχθέστερο μνημόνιο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας διενεμήθη στους βουλευτές. Το κείμενο είναι γραμμένο εξ ολοκλήρου στα αγγλικά από τους τοκογλύφους δανειστές και καταστροφείς της Ελλάδος!
Ήρθε κατευθείαν απ' έξω και οι συριζαίοι, στην αγωνία τους να εκτελέσουν άμεσα τις εντολές των αφεντικών τους, δεν πρόλαβαν ούτε να το μεταφράσουν.

Η δουλικότητά τους έχει ξεπεράσει τους μειοδότες της νδ-πασόκ α.ε. Οι νέοι υπάλληλοι της διεθνούς τοκογλυφίας Σύριζα-Ανέλ προσπαθούν μέσα σε δύο μέρες να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα με λαθρονομοσχέδια και προδοτικά μνημόνια.
Το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού όμως είναι τόσο υπερήφανο που δεν μπορούν να το επισκιάσουν τα ανδρείκελα της ανθελληνικής εξουσίας.

Γιάννης Λαγός: Μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης στα Μνημόνια η Χρυσή Αυγή



Κατά μέτωπο επίθεση κατά της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός στη συζήτηση στη Βουλή επί της προτάσεως της ελληνικής κυβέρνησης προς τους δανειστές.
Ο βουλευτής Β' Πειραιώς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, υπήρξε καταιγιστικός και χειμαρρώδης. Στηλίτευσε με δηκτικό τρόπο τους βουλευτές της συγκυβέρνησης, οι οποίοι αδυνατούν να δικαιολογήσουν το αίσχος που έφεραν προς ψήφιση στη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου τους δίνουν άφεση αμαρτιών. Ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά, ότι ο πρωθυπουργός γύρισε από τις Βρυξέλλες σαν «δαρμένος» και οι δήθεν αντιστασιακοί της κυβέρνησής του κάθονται τώρα με σκυμμένο από τη ντροπή κεφάλι!

Λάμπρος Φουντούλης: Να κηρυχθεί η 1η Νοεμβρίου παγκόσμια μέρα κατά της τρομοκρατίας




Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Το θέμα της συζήτησης ήταν οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις των Ισλαμιστών. Ενώ όμως το Ευρωκοινοβούλιο σύσσωμο καταδίκασε τις επιθέσεις, είχε επιδείξει προκλητική αδιαφορία όταν αριστεροί παρακρατικοί δολοφόνοι εκτέλεσαν άνανδρα τους Ήρωες και Μάρτυρες του Κινήματος μας, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.
Ο Λάμπρος Φουντούλης, κάλεσε για μια ακόμα φορά το Ευρωκοινοβούλιο να ανακηρύξει την 1η Νοεμβρίου ως ημέρα κατά της τρομοκρατίας, από όπου και αν προέρχεται, στη Μνήμη των αδικοχαμένων Συναγωνιστών μας.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης:
"Η Ευρώπη δυστυχώς βιώνει τον τελευταίο καιρό ένα κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων. Δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Οι συμπολεμιστές και συνοδοιπόροι των τρομοκρατών του Ισλαμικού Χαλιφάτου, εισάγουν και στις Πατρίδες μας τον τρόμο.
Δυστυχώς, με τον φανατισμό που τους διακρίνει και την αδυναμία των Ευρωπαίων να δώσουν μια αποφασιστική απάντηση, οι επιθέσεις αυτές θα αυξηθούν δραματικά στο μέλλον. Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση ενάντια στην τρομοκρατία. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να θωρακιστούμε από τους εισβολείς. Πρέπει να δώσουμε μια ισχυρή απάντηση σε αυτές τις άνανδρες πράξεις.
Μπορώ και δικαιούμαι να μιλάω με οργή αλλά και πόνο.
Ενάμιση χρόνο πριν, όταν άνανδρα και ανέντιμα αριστεροί τρομοκράτες δολοφόνησαν τον γιό μου Γιώργο Φουντούλη και τον φίλο του Μανώλη Καπελώνη δύο νέα παιδιά μπροστά από τα γραφεία μας, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από όλους όσους παρουσιάζονται τόσο ευαίσθητοι σήμερα.
Ζητώ και σήμερα την στήριξή σας ώστε η 1η Νοεμβρίου να κηρυχτεί πανευρωπαϊκή ημέρα κατά της τρομοκρατίας. Θα ήθελα να επιδεικνύει το κοινοβούλιο την ίδια ευαισθησία για όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις από όπου και εάν προέρχονται .
Κανείς από το πολιτικό σύστημα τότε δεν καταδίκασε τις επιθέσεις, Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να βρεθούν οι δολοφόνοι.
Κάποιοι δεν ασχολήθηκαν, γιατί έτσι τους συνέφερε πολιτικά. Αυτό είναι κάτι, που με κάνει να αναρωτιέμαι, είμαστε καλύτεροι από τους τρομοκράτες ή απλά κρυβόμαστε πίσω από ένα ψεύτικο προσωπείο;"