Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Καταρρέει ο οίκος του Παύλου Μελά: «Λεφτά υπάρχουν» μόνο για το σπίτι του Κεμάλ και το τζαμί…

ΑΙΣΧΟΣ! Καταρρέει ο οίκος του Παύλου Μελά: «Λεφτά υπάρχουν» μόνο για το σπίτι του Κεμάλ και το τζαμί…
Το πώς «τιμά» το σύγχρονο νεοελληνικό κράτος των προσκυνημένων στους διεθνείς τοκογλύφους την Μνήμη του Μακεδονομάχου Ήρωα Παύλου Μελά φαίνεται από το γεγονός ότι το σπίτι από το οποίο έφυγε για να ξεκινήσει τον ένοπλο αγώνα στην τουρκοκρατούμενη Μακεδονία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Παρότι το οίκημα έχει χαρακτηριστεί από το υπουργείο Πολιτισμού ως διατηρητέο νεότερο μνημείο, με υποτιθέμενη άμεση εκτέλεση εργασιών στερέωσης προκειμένου να αποτραπεί η κατάρρευσή του, εν τούτοις οι εργασίες ανακαίνισης έχουν «βαλτώσει», λόγω έλλειψης κονδυλίων, αλλά πολύ περισσότερο λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης και πατριωτισμού από κάθε υπεύθυνο-ανεύθυνο.

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Κυριακή 1 Νοεμβρίου, Λεωφ. Ηρακλείου 420, 19:00

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Κυριακή 1 Νοεμβρίου, Λεωφ. Ηρακλείου 420, 19:00
Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Δύο χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.
Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ηράκλειο
«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη είναι μονόδρομος»! Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Τα τύμπανα θα σημαίνουν πένθιμα όμως οι Καρδιές και οι Σημαίες μας θα είναι ολόρθες. Οι Δάδες θα λάμπουν στο σκότος όπως οι Ψυχές των Συναγωνιστών μας στα Ηλύσια Πεδία
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και Τιμωρία των Ενόχων, Βροντοφωνάζοντας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΑΡΩΝ!
ΜΑΝΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΠΑΡΩΝ!

Νέος ιός μπλοκάρει τα αρχεία υπολογιστών και ζητάει… λίτρα!!! ΟΛΑ όσα πρέπει να γνωρίζετε

IOS

  Συναγερμός σήμανε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την εμφάνιση και στην Ελλάδα του κακόβουλου λογισμικού «CryptoWall», το οποίο χρησιμοποιείται για να μπλοκαριστούν ψηφιακά αρχεία σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές απλών χρηστών ή εταιρικών δικτύων. Για να «ξεκλειδωθούν» τα αρχεία οι επιτήδειοι ζητούν «λύτρα» σε ηλεκτρονικό νόμισμα bitcoin.
Όπως ενημερώνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα κακόβουλα λογισμικά της οικογένειας «crypto-malware» μπορούν να επηρεάσουν όλες τις εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων και εξαπλώνονται, κυρίως, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο βρίσκεται σε πλήρη έξαρση με εκατοντάδες αναφορές για περιστατικά «μολύνσεων» εταιρικών δικτύων
Το λογισμικό «CryptoWall», που αποτελεί εξέλιξη του γνωστού κακόβουλου λογισμικού «Cryptolocker», εξαπλώνεται – μεταδίδεται όταν επισκεπτόμαστε επισφαλείς ή «μολυσμένες» ιστοσελίδες, εμφανιζόμενο ως δήθεν νόμιμη ενημέρωση δημοφιλών εφαρμογών. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, το «CryptoWall» εξαπλώνεται μέσω «μολυσμένων» μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ:Οι 13 Οικογένειες που Κυβερνούν τον Κόσμο – Οι «Σκιές» της Νέας Τάξης που καθορίζουν τις ζωές μας (βίντεο)

oikogeneies

Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια και σοκάρει

Κάπου κοντά στην κορυφή της πυραμίδας, μια εξαιρετικά ελιτίστικη οργάνωση που είναι γνωστή ως το Συμβούλιο των 13 οικογενειών ενορχηστρώνει όλα τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Συμβούλιο απαρτίζεται από τις κορυφαίες 13 πιο ισχυρές οικογένειες στη Γη.
Ολοένα και πιο μεγάλος αριθμός ανθρώπων συνειδητοποιεί ότι το 99% του πληθυσμού της Γης ελέγχεται από μια «ελίτ» του 1%, αλλά το Συμβούλιο των 13 οικογενειών αποτελείται από λιγότερο από 1% του 1% «ελίτ» και κανείς στη γη δεν μπορεί να κάνει αίτηση για ένταξη.
Κατά τη γνώμη τους, έχουν το δικαίωμα να κυβερνούν τους υπόλοιπους από εμάς, επειδή είναι οι απευθείας απόγονοι των αρχαίων θεών και θεωρούν τους εαυτούς τους βασιλικούς!!!
Οι οικογένειες αυτές είναι οι εξής:
Rothschild (Bauer or Bower)

ΒΟΜΒΑ! ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ

CIA

Η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (BND), η οποία είχε εμπλοκή στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων, σε συνεργασία με την αμερικανική NSA, φέρεται αναμεμιγμένη σε νέο σκάνδαλο.
Συγκεκριμένα η υπηρεσία φαίνεται ότι παρακολουθούσε πρεσβείες και άλλες υπηρεσίες χωρών της ΕΕ και άλλων εταίρων τους ως το 2013.
Η BND έχει ήδη κατηγορηθεί ότι παρακολουθούσε για λογαριασμό της αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) αξιωματούχους του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών, τη γαλλική προεδρία και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Σήμερα ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός RBB και το Spiegel Online αναφέρουν ότι η BND κατασκόπευε επίσης, αυτή τη φορά για δικούς της σκοπούς, πολλές πρεσβείες και υπηρεσίες «ευρωπαϊκών και συμμαχικών χωρών», κυρίως της Γαλλίας και των ΗΠΑ.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μήνυση Ελληνικής Αυγής κατά Καμίνη για τους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυση Ελληνικής Αυγής κατά Καμίνη για τους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ
Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης, και οι δικηγόροι Βελέντζα Δήμητρα (Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων) και Γεώργιος Σωτηρόπουλος κατέθεσαν μήνυση κατά του δημάρχου Καμίνη για παράβαση καθήκοντος, για τη δημιουργία παρανόμου καταυλισμού λαθρομεταναστών στον Βοτανικό χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως σχετικά αναφέρεται στο κείμενο της μηνύσεως κατά Καμίνη:
1ον) Ο ίδιος άνευ της κατά νόμον προαπαιτουμένης αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη παραχωρήσει το ανωτέρω περιγραφέν ακίνητο στο Δημόσιο δια του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τον ανωτέρω λόγο, παραβιάζοντας κατά τούτο τον νόμο και δη το ανωτέρω άρθρο 185 § 1 ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων). 2ον) Μάλιστα δε, είχε πράξει ωσαύτως ήδη προ της εκ μέρους του υποβολής του αιτήματος προς έκδοση αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου και δη είχε προ μηνός περίπου και συγκεκριμένα από την 2α.08.2015, όταν επέτρεψε στα συνεργεία να εισέλθουν και διαμορφώσουν τον χώρο, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα, 15 ημέρες προ της υποβολής αιτήσεως συγκλήσεως δημοτικού συμβουλίου δηλαδή, την 16η.8.2015, είχαν ήδη εγκατασταθεί οι πρώτοι μετανάστες.

Προς λαμόγια του Σύριζα: Ποιος είναι ο υπουργός σας που “ξέχασε” να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ;

Προς λαμόγια του Σύριζα: Ποιος είναι ο υπουργός σας που “ξέχασε” να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ;
Με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου,ξεκίνησαν και οι πονοκέφαλοι στα συστημικά κόμματα του μνημονιακού τόξου για τους φακέλους πόθεν έσχες, που θα καταθέσουν βουλευτές, υπουργοί και λοιποί υπόχρεοι.
Είναι σίγουρο πως πολλές ατασθαλίες θα βγουν στο φως της δημοσιότητας με την όλη υπόθεση. Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά που βγήκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών είχε αποκαλυφθεί η αριστερά του... χαβιαριού. Σε αυτή την περίοδο ήδη έχουν αρχίσει τα προεόρτια.
Συγκεκριμένα, ήδη δύο φάκελοι υπουργών προβληματίζουν το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρώτος φάκελος αφορά υπουργό που για τρία συνεχόμενα χρόνια είχε «ξεχάσει» να δηλώσει ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ και τελικά το δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση.
Ο δεύτερος φάκελος αφορά επίσης κυβερνητικό στέλεχος και τη συμμετοχή του σε ιδιωτική εταιρεία, γεγονός που δεν συνάδει με τη θέση του στο υπουργικό συμβούλιο.

Το αντέχεις; άκουσε το πριν το κατεβάσουν! Η προδοσία που γράφτηκε στις 15/06/1997

prodosia

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ακούστε το! 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ -ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΟΒΙΔΕΣ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ-”ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ -ΒΙΝΤΕΟ

damaskos-presveia3


Δύο βλήματα όλμων έπεσαν σήμερα έξω από την ρωσική πρεσβεία της Δαμασκού την στιγμή που ο συριακός λαός πραγματοποιούσε συγκέντρωση ευχαριστίας προς την Μόσχα για την σωτήρια (νόμιμη) επέμβασή της στον αγώνα κατά των ισλαμιστών.
Όπως μεταδίδει το Associated Press, οβίδες που εκτοξεύθηκαν από αντάρτες χτύπησαν την ρωσική πρεσβεία της Δαμασκού, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη διαδήλωση περίπου 300 ανθρώπων υπέρ της ρωσικής επέμβασης στον πόλεμο.
Όπως μεταδίδει το ρωσικό δίκτυο Russia Today, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί μεταξύ του προσωπικού της πρεσβείας από την επίθεση, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον η μία από τις δύο ρουκέτες χτύπησε το κτήριο.
Σύμφωνα με το sputniknews.com, έχει τραυματισθεί άγνωστος αριθμός Σύρων πολιτών, δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για νεκρούς.
Διπλωματικός υπάλληλος της πρεσβείας αναφέρει “Δύο βλήματα όλμων χτύπησαν την ρωσική πρεσβεία στην Δαμασκό. Κανείς από το διπλωματικό σώμα δεν τραυματίσθηκε”.

ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΤΟΛΗ! ΤΩΡΑ! ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

εντολη στρατου

Με εσωτερική διαταγή υψιλής διαβάθμισης, προς το ΓΕΣ και προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ έχει διαβιβαστεί αίτημα καταγραφή στις αποθήκες οπλισμού των στρατιωτικών εγκαταστάσεων καθώς επίσης και στον υπηρεσιακό χρεωμένο οπλισμό των Αστυνομικών Υπηρεσιών.
Με κοινοποίηση σε όλες τις μονάδες καθώς επίσης και σε «ευαίσθητες» ειδικές υπηρεσίες, του Ελληνικού Στρατού καθώς και προς όλα τα Αστυνομικά Τμήματα, διαβιβάστηκε αίτημα από την Αντιτρομοκρατιική Υπηρεσίας, στο οποίο ζητείται από τους Διοικητές, να πραγματοποιήσουν αναλυτική καταγραφή του οπλισμού στις οπλαποθήκες και στους χώρους  όπλων, καθώς επίσης να γίνει καταγραφή του υπηρεσιακού εξοπλισμού -τεχνικά μέσα-που βρίσκεται στη διάθεση των Υπηρεσιών.
Όπως επισημαίνουν υπηρετούντες τόσο στην ΕΛΑΣ, όσο και σε στρατιωτικές Υπηρεσίες , δεν είναι η πρώτη φορά που διαβιβάζεται ανάλογο αίτημα, ωστόσο για Ειδικές Υπηρεσίες του Στρατού, τα στελέχη τους, τέθηκαν και σε επιφυλακή.
Δεν αποκλείεται ωστόσο, ‘οπως διαβαζουμε

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ MICROSOFT! ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ! ΦΕΥΓΕΙ…ΑΦΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ 700 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

MICROSOFT

Όταν τον Νοέμβριο του 2013 ο πρόεδρος της Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης Ντον Γκράνθαμ συναντούσε τον τότε Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, είχε «τάξει» πως η μεγάλη πολυεθνική εταιρεία θα ενίσχυε τη χώρα μας με συγκεκριμένες δράσεις.
Ο κ. Γκράνθαμ δεσμεύτηκε στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου πως η Microsoft θα συνεχίσει να παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για την κατάρτιση των ανέργων σε νέες τεχνολογίες, γεγονός που θα ενίσχυε την προσπάθεια ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα, μέσα από το πρόγραμμα «e-skills» θα παρέχονταν 400 και πλέον μαθήματα Πληροφορικής και Επιχειρηματικότητας, ενώ προβλεπόταν να εκπαιδευθούν περίπου 500.000 άνεργοι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.
Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στην έναρξη λειτουργίας contact center στην Αθήνα, το οποίο θα παρείχε πολλαπλή υποστήριξη σε πελάτες της Microsoft, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, με 550θέσεις εργασίας σε πλήρη ανάπτυξη.

O ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΚΩΤΟΥΣ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ! ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ KGB!

rosia tromokrates

H ρωσική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μιας ομάδας που σχεδίαζε να διαπράξει μια επίθεση στη Μόσχα, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Επιτροπή Αντιτρομοκρατίας της Ρωσίας, χωρίς να διευκρινίσει τα κίνητρα των φερόμενων τρομοκρατών.
«Στο πλαίσιο μας σειράς ερευνών από τις υπηρεσίες ασφαλείας, μια ομάδα προσώπων συνελήφθη στο δυτικό τμήμα της Μόσχας ενώ προετοίμαζε μια τρομοκρατική επίθεση στην πρωτεύουσα» έγραψε η Επιτροπή σε ένα δελτίο Τύπου, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ…Το ψέμα που ζούμε! Κοινοποιήστε το πριν χαθεί… (βίντεο)

alitheia

Είναι ενα από τα καλύτερα βίντεο… που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Σκοπός του «παιχνιδιού» είναι να αφυπνιστεί αυτός που ΔΕΝ είναι αφυπνισμένος, γι’αυτό ζητάμε να προωθήσετε το βίντεο με όποιον τρόπο μπορείτε ώστε να βάλετε τον συνάνθρωπό σας, είτε αυτός είναι φίλος, είτε γνωστός, να σκεφτεί και να αναρωτηθεί σε τι κόσμο ζει και ποιος είναι ο ρόλος του.
Δείτε το βίντεο:

Αλέξη την πάτησες! Έξαλλος ο Πούτιν με Τσίπρα! Όλo το παρασκηνιο..

poutin_tsipras (1)

Η Μόσχα ετοιμάζεται να ρίξει στην Μάχη της Συρίας τα υπερ βομβαρδιστικά Tupolev Tu-22Μ και Tupolev Tu-95, που εχουν τεράστια δυναμη πυρός. Ομως το Ρωσικό Στρατιωτικό Επιτελείο, δεν θελει αυτα τα υπερ βομβαρδιστικά να σταθμέυσουν στην Συρια, με το φόβο καταστροφής τους, μιας και το αεροδρόμιο της Λαττάκειας δεν διαθέτει τις απαιτούμενες υποδομές για την προστασία τους.
Η προτεινόμενη λυση για τα βομβαρδιστικα αυτα ειναι η απευθειας πτηση απο τα στρατιωτικά αεροδρόμια της Ρωσίας προς την Συρία, με εναεριο ενδιάμεσο ανεφοδιασμό, ομως για κάτι τέτοιο χρειάζεται ελέυθερη διέλευση των αεροσκαφων αυτων, απο τον εναέριο χωρο της Βουλγαριας-Ελλαδας. Σε αυτο το σημειο εμπλέκεται και η παρέμβαση Β.Πουτιν με τηλεφώνημα στον Ελληνα Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα. Ο Διαλογος δεν ήταν και ο φιλικότερος!
Ο Β.Πουτιν είπε στον Τσιπρα : Αλέξη τι γίνεται με τα συμφωνηθέντα Ελλαδας-Ρωσιας όσον αφορά τον αγωγο φυσικου αεριου-που υπέγραψε ο σύντροφος Π.Λαφαζάνης (και εδώ ρίχνει και μπηχτή στον Τσιπρα) που εσύ τον εδιωξες! Ισχύ-η θα εχει την ιδια τυχη με την προηγούμενη συμφωνία( Κ.Καραμανλη…την κατήργησε ο Γ.Παπανδρεου οταν ανέβηκε στην Πρωθυπουργία 2009) Γνωρίζω οτι στο ταξίδι σου στις ΗΠΑ, θα εχεις διαβουλεύσεις με Αμερικανους Αξιωματουχους, που θα σου θέσουν και το ζήτημα αυτο, με αρκετες πιέσεις!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!! ΈΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ… ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ “ΦΤΥΝΟΥΝ” ΤΙΣ ΗΠΑ: ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ISIS ΚΑΙ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ

SYRIA 3_1

Μετά την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ που κάλεσε τη Ρωσία να τη βοηθήσει προκειμένου να εξουδετερώσει την απειλή των τζιχαντιστών, τώρα βοήθεια από τη Μόσχα ζητούν και οι Κούρδοι της Συρίας (YPG) για να καταπολεμήσουν αφενός τον ISIS, αλλά και την τρομοκρατική οργάνωση Αλ Νούσρα, η οποία είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα.
Πρόκειται για μία σοβαρή εξέλιξη, καθώς οι Κούρδοι της Συρίας έως τώρα πόνταραν μόνο στη βοήθεια από τις ΗΠΑ και αυτή ήταν σημαντικά περιορισμένη, αφενός γιατί οι τζιχαντιστές εξυπηρετούσαν τα σχέδια της Ουάσιγκτον και αφετέρου γιατί η Τουρκία θεωρεί τους Κούρδους εχθρούς και προκειμένου να επιτρέψει στις ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τις βάσεις της είχε θέσει ως όρο να μην βοηθηθεί το YPG.
«Η Ρωσία μπορεί να παράσχει βοήθεια στους Κούρδους της Συρίας να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Μετώπου Αλ Νούσρα, της Αλ Κάιντα δηλαδή», δήλωσε ο γενικός διοικητής του κουρδικού στρατού των ανταρτών (YPG) στη Συρία Sipan Hemo, στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Χ Α Ο Σ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ! ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ “ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ” – ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ! ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ: “ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ!!”


polites-biktoria-2

Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου
Νωρίτερα από το προγραμματισμένο φεύγουν οι πρόσφυγες από την Πλατεία Βικτωρία. Στο σημείο βρέθηκε ο αρμόδιος υπουργός Γ. Μουζάλας ο οποίος ανέφερε ότι το υπουργείο προσπαθεί να αποφορτίσει περιοχές που έχουν συγκεντρωθεί μετανάστες.
Ήδη πάνω από 400 πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί σε εγκαταστάσεις του γηπέδου χόκεϊ στο Ελληνικό, ενώ αυτή την ώρα μεταφέρονται μετανάστες στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου. Περίπου χίλιοι μετανάστες μεταφέρονται σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου.
Στην περιοχή σημειώθηκε ένταση και άγρια επεισόδια μεταξύ κατοίκων, αστυνομίας και διαδηλωτών που διαδήλωσαν υπέρ των λαθρομεταναστών.
ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ” ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: