Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ” ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ! Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ; ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ;(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ )

epeisodio-polytexneio2

Ο κλεφτοπόλεμος στα Εξάρχεια συνεχίζεται. Οι αντιεξουσιαστές επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών με πέτρες και βόμβες μολότοφ και στην συνέχεια οπισθοχωρούν πριν  επανέλθουν.
Ένας από τους νεαρούς που έριχναν πέτρες στους αστυνομικούς τραυματίστηκε στο μάτι, έπεσε κάτω και εγκλωβίστηκε από τους άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.
-Πριν από λίγο ένα αυτοκίνητο πυρπολήθηκε, ενώ οι αντιεξουσιαστες έσπασαν ένα άλλο, του έλυσαν το χειρόφρενο και το έσπρωξαν προς την πλευρά των ΜΑΤ. Τελικά το όχημα προσέκρουσε σε ένα κολονάκι και η πορεία του σταμάτησε εκεί.
epeisodia1epeisodia2epeisodia3epeisodia4

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ! ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ – ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ-! ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ… ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΜΑΣ. ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΕΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΕΝΓΚΕΝ

makelaridis-parisiou

Ένα σοκαριστικό δημοσίευμα έρχεται από την Daily Mail σύμωνα με το οποίο υπάρχουν σενάρια και σκέψεις να πετάξουν εκτός Ζώνης Σένγκεν την Ελλάδα και μαζί με τη χώρα μας, την Ιταλία, την Ισπανία και κάποιες ανατολικές χώρες, ως “υπεύθυνες” για τη μεταναστευτική κρίση.
dailymail_491_355
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σενάριο αυτό είναι υπαρκτό προκειμένου να σωθεί η κεντρική Ευρώπη από τους πρόσφυγες και την είσοδο των τζιχαντιστών στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΦΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

pou-einai-i-isis

Στοιχεία βόμβα για Έλληνα τζιχαντιστή που εγκατέλειψε την γκλαμουράτη ζωή της Γλυφάδας, όπου και διέμενε επί σειρά ετών και μάχεται στα χαρακώματα της Συρίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TRIBUNE πρόκειται για Έλληνα υπήκοο συριακής καταγωγής, ο οποίος ζούσε μέχρι το χειμώνα του 2013 στη Γλυφάδα.
Τον Ιανουάριο του 2014, εγκατέλειψε το σπίτι του και ταξίδεψε στη Συρία και συγκεκριμένα στην πόλη Χομς, με πρόσχημα ότι επρόκειτο να παντρευτεί μία γυναίκα από την συριακή πόλη που ελέγχεται από την κυβέρνηση του Μπασάρ Αλ Άσαντ αλλά έχει ισχυρούς πυρήνες τζιχαντιστών που μάχονται με το Ισλαμικό Κράτος και το Μέτωπο Αλ Νούσρα.
Η ριζοσπαστικοποίησή του έγινε σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται το TRIBUNE από την μητέρα του, συριακής καταγωγής, η οποία είχε ασπαστεί το ριζοσπαστικό Ισλάμ και ενώ ήδη βρισκόταν στη Συρία φέρεται να προσκάλεσε τον γιο της να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.

Προς όλους τους αυτοαποκαλούμενους ΓΑΛΛΟΥΣ! Αυτό το είδες; ΞΕΦΤΙΛΕΣ KAI ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ (ΦΩΤΟ ΣΟΚ)

gallia

Η ομάδα του makeleio.gr δεν χωρίζει τους ανθρώπους σε μαύρους… λευκούς κίτρινους και κόκκινους….
Προς όλους τους υποκριτές των τελευταίων ημέρων….
Όποιος έχει και λίγο τσίπα και φιλότιμο θα καταλάβει…
8888 (1)

BOMBA ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ! ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ για…..

venizelos-630x400

Κατασχετήρια έχουν επιδοθεί σε δεκάδες πελάτες (όπως διαφημιστικές εταιρίες, φορείς κλπ)  από τους εργαζόμενους  της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», μεταξύ αυτών και στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος εμφανίζεται να χρωστά ένα ποσό στην εταιρία.
Σημειώνεται πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνδέεται με εξ αγχιστείας συγγενική σχέση με τον επιχειρηματία του εντύπου κ. Μπακατσέλο.
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες εβδομάδες η ιδιοκτησία της εφημερίδας προχώρησε σε παύση πληρωμών και κατέθεσε αίτηση πτώχευσης, η οποία θα συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στις 27 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Anonymous:«Χακάραμε περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς του Ισλαμικού Κράτους»!

anonymous

Οι Anonymous, η οργάνωση διαδικτυακής πειρατείας, επιβεβαίωσαν σήμερα ότι χάκαραν περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter που συνδέονται με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος μετά την κήρυξη του πολέμου κατά των τζιχαντιστών ως αντίποινα στις τρομοκρατικές επιθέσεις που αιματοκύλισαν το Παρίσι.
«Χακάραμε περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς του Ισλαμικού Κράτους» επιβεβαιώνεται στο μήνυμα. Ο τρόπος των κυβερνοεπιθέσεων αυτών δεν διευκρινίστηκε.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! “ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!” – “ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ…”

16-17-anoigma-2

  Το θαυμαστό προορατικό χάρισμα του Αγίου Παϊσίου
Από τις αρχές του ’80 ο Γέροντας μιλούσε για την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως και για την κατάρρευση των κομουνιστικών καθεστώτων σε όλα τα κράτη του Ανατολικού Μπλοκ
  O Γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει με απίστευτη ακρίβεια τα σημερινά δραματικά γεγονότα
Έχουμε αντλήσει αυτές τις πληροφορίες από διάφορα βιβλία τα οποία έχουν γραφεί για τον Γέροντα, αναφέροντας πάντα τίτλο και συγγραφέα. Πιστεύουμε ότι τα λόγια του , δεν είναι πρόσφορα για εκμετάλλευση, αλλά αντίδωρα της αγάπης του Θεού, από τα χείλη του αγίου αυτού ανδρός…
Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994,τόμος 1
lezanta-paisios
 -Ένας αγιορείτης μοναχός μας μετέφερε τα εξής λόγια του Γέροντος Παϊσίου :
Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού . Όλο πονηριές κάνει . Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν , αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια , και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα . Αυτό θα πάθει και η Τουρκία .

ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ” ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ! Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ; ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ;(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “MΑΚΕLEIO.GR”)

MPOURGA

Δείτε προσεκτικά το βίντεο που “τσιμπήσαμε” στο Facebook και κάνει θραύση.
Να το δείτε όλοι…