Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΜΠΕΡΙΣΑ: Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ… ΧΑΣΙΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



fountalvania__article
Βαριές καταγγελίες κατά της (σοσιαλιστικής…) κυβέρνησης της Αλβανίας έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Σαλί Μπερίσα.
Ο πρώην πρωθυπουργός, μιλώντας στο κοινοβούλιο, αποκάλεσε την Αλβανία… «Δημοκρατία του χασίς». Όπως είπε, η χώρα υπό την προστασία της κυβέρνησης του ‘Εντι Ράμα και της «Αστυνομίας» της, έχει μετατραπεί σε μια απέραντη χασισοφυτεία.
προστατεύονται από δομές της αστυνομίας. Μάλιστα, ο Μπερίσα συνόδευσε τις καταγγελίες του με στοιχεία και φωτογραφίες που δημοσιεύονται συχνά στην εφημερίδα-όργανο του κόμματός του.
Το θέμα βεβαίως είναι, ότι ούτε η Ελλάδα, ούτε οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες (στις οποίες εισάγονται τα ναρκωτικά) έχουν καταγγείλει ποτέ την μαφιόζικη κυβέρνηση της Αλβανίας και δεν έχουν λάβει μέτρα εναντίον της – η Ελλάδα ούτε καν μετά τις τελευταίες αλβανικές προκλήσεις με τους Τσάμηδες- ενώ τα περί κρατικής προστασίας της καλλιέργειας ναρκωτικών είναι προφανώς αληθή. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί η Αλβανία έχει μετατραπεί σε… χασισοβολώνα της Ευρώπης με την σιωπηρή άδεια των Αμερικανών και Ευρωπαίων προστατών της;   

Δεν υπάρχουν σχόλια :