Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ


125
Για πολλούς στη Δύση η Μέση Ανατολή είναι απλά γνωστή ως «αραβικός κόσμος». Ότι από τη Μεσόγειο Θάλασσα μέχρι τα σύνορα του Ιράν υπάρχει μόνο μία γλώσσα, μία θρησκεία, μία εθνότητα η οποία διαιρείται σε σύγχρονα κράτη. Ότι αυτά τα κράτη δημιουργήθηκαν από τις Μεγάλες Δυνάμεις στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ωστόσο, είναι αυτή η πραγματικότητα; Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που ξέρουμε ως «Άραβες»; Τί ακριβώς είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο Άραβα; Η αλήθεια είναι ότι ο αραβικός κόσμος αποτελείται από ανθρώπους διαφόρων προελεύσεων καταγωγής, θρησκευτικού υπόβαθρου και ιστορικής ταυτότητας που συσσωρεύονται μαζί ως απλά Άραβες. Όταν κάποιος το συνειδητοποιήσει αυτό, μετά τίθεται το ερώτημα αν η αραβική ταυτότητα είναι στην πραγματικότητα περισσότερο μια γλωσσική, πολιτιστική ή πολιτική ταυτότητα, παρά εθνική ή φυλετική.
Η αραβική, η ενωτική γλώσσα σε όλη τη Μέση Ανατολή, είναι μια σημιτική γλώσσα, που αναπτύχθηκε στην Αραβική Χερσόνησο. Η κυρίαρχη θρησκεία είναι το Ισλάμ, αν και τεχνικά η αραβική ταυτότητα είναι ανεξάρτητη από κάθε θρησκεία, με αραβο-χριστιανικά βασίλεια να υπάρχουν πριν από την άνοδο του Ισλάμ. Οι περισσότεροι σήμερα προσπαθούν να ταυτίσουν κάποιους ανθρώπους ως Άραβες βασισμένοι περίπου σε τρία διαφορετικά κριτήρια, γενεαλογικά, γλωσσολογικά, και / ή πολιτικά. Αν και όταν κάποιος εξερευνήσει βαθύτερα το ζήτημα του ποιος είναι Άραβας, θα αρχίσει να φαίνεται ότι η ίδια η ταυτότητα αυτή είναι σαφώς περισσότερο μια πολιτιστική-γλωσσική ταυτότητα παρά οτιδήποτε άλλο.

ΙΜΙΑ ‘96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 – ΜΝΗΜΕΙΟ ΙΜΙΩΝ




20 χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων, οι Έλληνες Εθνικιστές αποτίουν φόρο Τιμής στους Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού και στέλνουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε αυτούς που συνεχίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα
ΙΜΙΑ ’96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης
Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 – Ώρα 7μμ
Μνημείο Ιμίων – Έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών

ΖΩΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

xrysh-augh-dada
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος
Τα γερά έθνη στηρίζονται στις γερές ρίζες τους. Στις ιερές πατρογονικές παρακαταθήκες τους και τις αξίες τους. Ρίζες τους είναι η φυλετική τους ταυτότητα, η πίστη τους, τα ήθη και τα έθιμά τους. Και ο σκοπός τού γερού έθνους είναι να εξελίξει και να απλώσει τις ρίζες του, ώστε να βγάλει το δέντρο τής Φυλής πλατύτερα κλωνάρια, περισσότερους ελληνικούς ανθούς και ακόμη περισσότερη Ελλάδα. Να σπουδάζεις την ιστορία τού Ελληνικού Έθνους, να μαθαίνεις από τα λάθη τα περασμένα, να ζει μέσα από τα έργα σου αιώνια ο Ελληνισμός.
Ζώσα ιστορία τού Ελληνισμού είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός. Είναι η πνευματική άσκηση και η άμεση πρακτική μετουσίωση των ναμάτων τής Φυλής. Είναι η προάσπιση των εθνικών μας περιουσιακών στοιχείων. Τα ελληνικά σύμβολα, τα ελληνικά λάβαρα, τα ελληνικά εδάφη, οι ελληνικές ψυχές κάτω από την προστασία των Φρουρών τού Έθνους και των Μυστών τής Φυλής. Και ο Έλλην Εθνικιστής είναι ο Φρουρός και ο Μύστης, ο Πιστός τής Φυλής και η Φωνή τού Έθνους.

ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΕΥΠΑΘΗΣ «ΤΣΕΚΟΥΡΩΣΕ» ΟΜΟΦΥΛΕΣ ΤΟΥ (45ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ 7ΧΡΟΝΗ) ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ


tsekouri_268331623

Ας μιλήσουμε λοιπόν για «ρατσιστικές» επιθέσεις… Ένας 30χρονος «ευπαθής» από την Ρουμανία, συνελήφθη στο χωριό Λάππα Αχαΐας, καθώς τραυμάτισε σοβαρά με τσεκούρι (!) δύο ομόφυλές του, μια 7χρονη και μια 45χρονη, σε καταυλισμό «ευπαθών» από την Ρουμανία!
Αρχικά, ο 30χρονος διαπληκτίστηκε με την 45χρονη λόγω οικονομικών διαφορών, έφυγε για λίγο και επανήλθε κρατώντας ένα τσεκούρι. Με αυτό χτύπησε και ακρωτηρίασε τη 45χρονη στο δεξί χέρι της από το ύψος του καρπού και την 7χρονη εγγονή της στο κεφάλι.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους.
Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ… ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ!

moutza voyli
Γράφει ο Αντίοχος
Γράφοντας, πριν την «πρώτη φορά αριστερά», για την προοπτική ανόδου ενός ακόμα αριστερού κόμματος στην εξουσία (μετά από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που έκανε την αρχή…), προέβλεψα με αρκετή ομολογουμένως δόση… χαιρεκακίας, ότι μόλις η κοινωνία θα νιώσει στο πετσί της τι εστί αριστερά, οι βουλευτές και οι υπουργοί της δε θα τολμούν να πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς τους!
Έγραφα για παράδειγμα στις 03/09/2014, σε σχόλιο υπό τον τίτλο «Ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα»: «Φαίνεται, πως δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα οι αριστεροί ότι βρίσκονται πλέον προ των πυλών της εξουσίας και ότι μετά από λίγους μήνες παραμονής σ’ αυτήν, δε θα τολμάνε να πάνε ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο, γιατί όπου τους βλέπει θα τους… χειροτονεί ο ελληνικός λαός!».

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΕΡΕΤΑ

davos
Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι; λέγει, και ορθώς το λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Ή για να το θέσω ορθότερα, τι δουλειά έχουν οι φτωχοί συγγενείς στη σύνοδο των πλουσίων στο Νταβός; Ο λόγος αφορά τον πρωθυπουργό μας που συμμετέχει- τρόπος του λέγειν- στο παγκόσμιο  οικονομικό φόρουμ που διεξάγεται στο Νταβός της Ελβετίας. Τι δουλειά λοιπόν έχει η ψωροκώσταινα στην Ελβετία; Οι άνω των σαράντα θυμούνται πολύ καλά τα τερτίπια της «αλλαγής», και του σχεδιαστή της Αντρέα, όταν στο όνομα του λαϊκισμού θυσιάζονταν τα πάντα. Είναι αλήθεια ότι ο πρωθυπουργός μας κινείται στα βήματα του ολετήρα της Ελλάδος Α. Παπανδρέου. Αυτό λαμβάνει χώρα και σήμερα στο Νταβός της Ελβετίας, δηλαδή φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες για να ευχαριστηθεί το πόπολο. Οι πρώτες ανταποκρίσεις των εγχωρίων και διεθνών ΜΜΕ έκαναν λόγο για σημαντικές- τρομάρα τους- εξελίξεις όσον αφορά τη θέση της Ελλάδος στα γενικά προβλήματα που απασχολούν σήμερα την Ευρώπη. Αφού λοιπόν ο κ. Τσίπρας έλυσε- μ’ ένα νόμο- τα εσωτερικά προβλήματα της Χώρας μας πήγε στην Ελβετία για να «μεταλαμπαδεύσει» τα κατορθώματά  του και στους υπόλοιπους σύνεδρους. Τόσο απλά είναι τα πράγματα στην Ελλάδα, οπότε γιατί  να μην «φωτίσουμε» και τους άλλους λαούς; Είναι σαν να μας  λέει η πρώτη φορά αριστερά.

AYTA είναι τα ειδικά εφέ που εκαναν το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα στις 9/11 να φαίνεται αληθινό(βίντεο)

didymoi pyrgoi

Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι αληθινές;

Για Εκείνους που Εξακολουθούν να Αμφιβάλλουν…

ΦΩΤΙΑ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ από καθηγητή του Stanford: ΔΙΑΣΥΡΕΙ και ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ τον παλιό συμμαθητή του, Κυριάκο Μητσοτάκη

mitso

Φωτιά και λάβρα τα όσα γράφει ο παλιός συμμαθητής…. «Η γραμματέας που προσέλαβα… έχει περισσότερα προσόντα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Απλώς δεν ξεκινάνε όλοι την καριέρα τους από διευθυντές τραπεζικών ομίλων… Υπάρχουν έλληνες με καλύτερο βιογραφικό από αυτό του αρχηγού της ΝΔ, αλλά είναι άνεργοι»… Αυτά κι άλλα πολλά αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή του ο καθηγητής του Stanford Ιωάννης Ιωαννίδης που δημοσιεύθηκε στο Huffingtonpost με τίτλο «Ανοιχτή επιστολή στο καλύτερο βιογραφικό της χώρας».
Είναι προφανές ότι η πολιτική ηγεσία του τόπου – εσχάτως, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αμερικανικών πανεπιστημίων και μάλιστα όχι με τόσο κολακευτικό τρόπο… Αφού μετά το «στόλισμα» που επιφύλαξε το Harvard στη διαπραγματευτική ομάδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα… Ακολουθεί το αριστοτεχνικό και άκρως ειρωνικό κείμενο του έλληνα καθηγητή στο Stanford και συμμαθητή του νέου αρχηγού της ΝΔ Ιωάννη Ιωαννίδη… Με διαπιστώσεις για την οικογενειοκρατία και την ευνοιοκρατία που επικρατεί στην πολιτική ζωή της Ελλάδας… Τονίζοντας ότι οι έλληνες πολιτικοί ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και δεν αφήνουν κανένα άλλο ταλέντο να ανθίσει στη χώρα… Για να καταλήξει λέγοντας ότι στις ΗΠΑ η ΝΔ θα είχε κηρύξει επισήμως χρεοκοπία και οι ηγέτες της θα οδηγούνταν στη Δικαιοσύνη και πιθανότατα στη φυλακή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Ανοιχτή επιστολή στο καλύτερο βιογραφικό της χώρας από τον

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ “ΧΤΥΠΗΣΕΙ” ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ… (ΦΩΤΟ&BINTEO)

gh_0
Σαν έκτακτη είδηση μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, (Hürriyet), ότι ο ρωσικός στρατός εμφανίστηκε στα σύνορα Τουρκίας Συρίας
και είναι ένα βήμα πριν αποπειραθεί να χτυπήσει τους Τούρκους μέσα στο τουρκικό έδαφος.
Η είδηση έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και έχει θορυβήσει την Άγκυρα που παρακολουθεί χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στις τελευταίες «επικίνδυνες» κινήσεις του ρωσικού στρατού στο συριακό έδαφος.
ROSIKOS
Όπως μεταδίδεται, οι Ρώσοι σε συνεργασία με τον συριακό κλάδο του ΡΚΚ, το PYD, που μάχεται αυτές τις μέρες με μεγάλη σφοδρότητα τους Τζιχαντιστές, έχουν προωθηθεί και έφτασαν στην περιοχή του Kamıslı ακριβώς δίπλα στα τουρκοσυριακά σύνορα, προκαλώντας ένταση με την εμφάνιση τους εκεί στην άλλη πλευρά των συνόρων.
Το γεγονός αυτό που δίνει άλλη τροπή στον συριακό εμφύλιο, έκανε πρώτη γνωστό, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η Οργάνωση Παρατηρητών των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Συρίας που πρόσκειται στην συριακή αντιπολίτευση, δίνοντας τις πληροφορίες ότι ρωσικά αεροπλάνα αποβιβάζουν συνεχώς Ρώσους κομάντος στην περιοχή ακριβώς δίπλα στα τουρκικά σύνορα, εξέλιξη που δίνει μια άλλη διάσταση στις πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή. Την είδηση επιβεβαίωσαν και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
RO
Να σημειωθεί ότι το Kamıslı, ή Qamisli, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην “καυτή» ζώνη της νοτιανατολικής Τουρκίας που αυτές τις μέρες συγκλονίζεται από πραγματικές μάχες μεταξύ του τουρκικού στρατού και των Κούρδων.
Τα ρωσικά αεροπλάνα όπως αναφέρεται, απογειώνονται από τα αεροδρόμιο Ceble της Lazkive, και μεταφέρουν Ρώσους κομάντος και πολεμοφόδια στο Kamıslı προφανώς βάσει σχεδίου για κάποιες επιχειρήσεις στην περιοχή.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000 ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑ! ΜΥΡΙΖΕΙ….ΜΠΑΡΟΥΤΙ!!!ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;! Η “ΑΛΩΣΗ” ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ, Η “ΣΦΑΓΗ” ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ…ΦΕΡΝΟΥΝ “ΠΟΛΕΜΙΚΟ” ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

ImageHandler

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ….
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ “ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ”
ΜΑΖΙΚΕΣ απολύσεις σε τράπεζες: “Αιματοχυσία” από εθελούσιες εξόδους και μειώσεις προσωπικού….
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ εξελίξεις και στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: ΣΦΑΖΟΥΝ στο γόνατο ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ και ΝΕΕΣ συντάξεις
ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Πανελλαδική απεργία σε όλα τα ΜΜΕ κήρυξε η ΠΟΕΣΥ
untitlssssssed
ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΠΑΝΤΟΥ… ΜΕΤΩΠΑ ΠΑΝΤΟΥ…. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ … ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο κτίριο του ΟΓΑ από μέλη του ΠΑΜΕ (φωτο-βίντεο MAKELEIO.GR)
1111
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Υπάλληλοι του Γ.Λ.Κ κάνουν κατάληψη στο κτίριο των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ (φωτο MAKELEIO.GR)
Οι αγρότες δίνουν το έναυσμα για την αρχή της επανάστασης. Αψηφούν τις καιρικές συνθήκες και διαμαρτύρονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Κλιμακώνουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους…. Για τουλάχιστον ένα δίωρο θα διακοπεί η κυκλοφορία στα Τέμπη, το Κάστρο Βοιωτίας, τα δίοδια των Μαλγάρων, στη Χαλκηδόνα και τα τελωνεία σε Κήπους και Καστανιές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ που έχουν στηθεί μπλόκα σε όλη τη χώρα
Στο πρώτο βήμα σκλήρυνσης της στάσης τους απέναντι στην κυβέρνηση για τις σαρωτικές αλλαγές που σχεδιάζει σε βάρος τους όσον αφορά το ασφαλιστικό και το φορολογικό προχωρούν στις 12 το μεσημέρι οι αγρότες που βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στους δρόμους με τα τρακτέρ τους καθώς σχεδιάζουν τον αποκλεισμό εθνικών οδών και τελωνείων.