Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ απ΄τον “αγωνιστή” Αλέξη!! Διόρισε τον αντιπρόεδρο του 15μελους που διοργάνωναν τις καταλήψεις – Σκληροπυρηνικός ΠΑΣΟΚος…νυν ΣΥΡΙΖΑίος ο Αντιπρόεδρος!!

antiproedros
Δεν έχουν τελειωμό τα “ρουσφέτια” της κυβέρνησης του προέδρου του 15μελους που…έγινε πρωθυπουργός! Ο αντιπρόεδρος του 15μελούς στο οποίο πρόεδρος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας… στα χρόνια 1990 – 1992 Σταύρος Καραγκούνης τοποθετήθηκε με «κοπτάτσια» του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη διευθύνων σύμβουλος στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
Πρόκειται για μια σχέση ετών καθώς οι κ. κ. Καραγκούνης και Τσίπρας είναι φίλοι από την Α Γυμνασίου από το Β Πειραματικού Σχολείου ενώ μετά μεταπήδησαν στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων.
Στα χρόνια της τότε περιόδου οι δύο τους ήταν το δίδυμο που ξεσήκωσε τις καταλήψεις κατά του τότε νόμου Κοντογιαννόπουλου το 1990, παρά το ότι όπως αναφέρουν σε ιστοσελίδα, συμμαθητές της τότε εποχής, ο κ. Καραγκούνης ήταν μέλος των σκληροπυρηνικών μαθητικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛ ΑΛΑΜΕΙΝ! Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ ΕΠΛΗΞΕ ΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ! (ΦΩΤΟ)

16-17-anoigma-1
 Η νίκη που συνδέθηκε με το όνομα του Αγίου Μηνά
 Στη χορεία των θαυματουργών Αγίων της Εκκλησίας καταλέγεται και ο Άγιος Μηνάς
Ο Άγιος Μηνάς θεωρείται από τους ορθόδοξους χριστιανούς προστάτης των γεωργών και των κτηνοτρόφων.
Οι μικρασιάτες των θεωρούσαν προστάτη των ξενιτεμένων τους, ενώ σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας θεωρείται προστάτης των ανύπαντρων γυναικών. Επίσης πολλοί πιστεύουν ότι ο Άγιος Μηνάς βοηθά στην ανεύρεση χαμένων πραγμάτων. Ας δούμε όμως λίγα στοιχεία του βίου του.
1-lezanta-agios_minas
Γεννήθηκε στα μέσα με τέλη του 3ου αιώνα μ.Χ. στην Αίγυπτο. Οι γονείς του τον μεγάλωσαν σε ένα ειδωλολατρικό περιβάλλον, όντας και οι δύο ειδωλολάτρες. Ο Άγιος Μηνάς όμως από την εφηβική του ακόμα ηλικία ασπάστηκε τον χριστιανισμό.
Μετά τα εφηβικά του χρόνια εισήλθε στις τάξεις του Ρωμαϊκού στρατού και πιο συγκεκριμένα σε ένα τάγμα ιππικού με έδρα το Κοτυάειον της Μικράς Ασίας (η πόλη αυτή στις μέρες μας ονομάζεται Κιουτάχεια). Οι αρχές του 4ου αιώνα τον βρήκαν να διάγει μια λαμπρή πορεία στις τάξεις του Ρωμαϊκού στρατού λόγω της ανδρείας που τον χαρακτήριζε.
Εκείνο τον καιρό όμως, έφτασαν αυτοκρατορικές διαταγές σύμφωνα με τις οποίες ο στρατός έπρεπε να συλλαμβάνει τους χριστιανούς και να τους κάνει να αλλάξουν πίστη με κάθε μέσο. Αυτό ήταν φυσικά κάτι που δεν μπορούσε να πράξει ο Άγιος Μηνάς και έτσι έθεσε τέλος στην στρατιωτική του καριέρα και κατέφυγε σε ένα βουνό της περιοχής.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, Η ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ! – “ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ”! (ΦΩΤΟ)

U.S. Marine Captures North Koreans

«Γιατί δεν πηγαίνετε στο Πουσάν, ν’ ανάψετε κεριά στ’ αδέλφια σας;»
«Μη φοβάσαι, παιδί μου. Είμαι η Παναγία. Θέλω από σένα να μη με βρίσεις ούτε στις δυ¬σκολότερες στιγμές της ζωής σου»
Μία γυναίκα στα μαύρα ντυμένη, με αγνή ομορφιά και γλυκύτατη φωνή, με πλησιάζει και με ρωτά ακουμ¬πώντας το χέρι στον ώμο μου: «Θέλεις να βρίσκομαι κοντά σου Χρήστο;»
1-lezanta
Η Υπεραγία Θεοτόκος, η Μάνα των Ελλήνων χριστιανών
Θαύματα της Παναγίας σημειώθηκαν στην πρώτη γραμμή των πολέμων όχι μόνο του ελλαδικού χώρου…
Ακούμε ιστορίες για τον πόλεμο και πόσο βοηθούσε η Παναγία μας… Και όμως να που υπάρχουν και σήμερα πιστοί άνθρωποι και δε μας αφήνει η Χάρη Της! Για τη θαυματουργική επέμβαση της Κυρίας Θεοτόκου, παραθέτουμε το σημερινό άρθρο με επώνυμες μαρτυρίες που συγκλονίζουν…
Ο Χρήστος Βέργος, επιστρατευμένος στον πόλεμο της Κορέας, διηγείται με συγκίνηση ένα Θαύμα της Παναγίας, που τον έκανε να αλλάξει την βλάσφημο πίστη του.
Διαβάστε την ιστορία:
«Ήμουν ανθυπασπιστής στο τάγμα της Κορέας. Δεν πίστευα πουθενά, παρά μόνο στη δύναμη των βαρέων όπλων που κατεύθυνα.
Επί πλέον ήμουν αδιόρθωτα βλάσφημος. Όλες οι βλασφημίες μου συγκεντρώνονταν στην Παναγία. Όσοι με άκουγαν ανατρίχιαζαν.
Οι φαντάροι μου έκαναν τον σταυρό τους, για να μην τους βρει κακό. Oι ανώτεροί μου διαρκώς με παρατηρούσαν και με τιμωρούσαν. Ώσπου μια νύχτα έζησα ένα ολοφάνερο θαύμα.
Ξημέρωνε η 7η Απριλίου 1951. Με τη διμοιρία μου είχα καταλάβει μια πλαγιά σε ύψωμα κοντά στον 38ο παράλληλο. Μέχρι τα ξημερώματα έμεινα άγρυπνος στο όρυγμα μου μαζί με τον στρατιώτη Σταύρο Αδαμάκο.
Όταν ρόδιζε η αυγή, οπότε δεν υπήρχε φόβος αιφνιδιασμού, αποκοιμήθηκα. Είδα τότε ένα όνειρο που με συνετάραξε:
Μία γυναίκα στα μαύρα ντυμένη, με αγνή ομορφιά και γλυκύτατη φωνή, με πλησιάζει και με ρωτά ακουμ¬πώντας το χέρι στον ώμο μου:

Η Χρυσή Αυγή στα μπλόκα των Θηβών:”Οι Έλληνες αγρότες υψώνουν την σημαία της αντίστασης” (βίντεο&φωτο)

ilias-kasidiaris-xrusi-augi__article

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Ευάγγελο Καρακώστα και Κωνσταντίνο

Μπαρμπαρούση βρέθηκε στο μπλόκο των Θηβών όπου εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση της στους αγωνιζόμενους αγρότες.
Ο εκπρόσωπος Τύπου τόνισε πως η Χρυσή Αυγή στηρίζει τα μπλόκα των αγροτών, γιατί η μόνη λύση για την Ελληνική Οικονομία είναι η στροφή στον πρωτογενή τομέα και η επιστροφή στην εθνική παραγωγή.




Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ:Αν σας καλεί αυτό το τηλεφωνικό νούμερο μην απαντήσετε!

THLEFWNO
Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, η συχνότητα των τηλεφωνημάτων φαίνεται πως είναι μεγαλύτερη

Τον τελευταίο καιρό, έχουν πληθύνει τα σχόλια στο διαδύκτιο για τον αριθμό 2111882900 και μάλιστα έχει αξιολογηθεί με βαθμό κινδύνου έως και 80% από τον Online τηλεφωνικό κατάλογο.Οι καταγγελίες που έχουν γίνει για το 2111882900, ανέρχονται στις 599 τον τελευταίο μήνα και αφορούν τηλεφωνήματα που ενώ σηώνετε το τηλέφωνο, κανείς δεν μιλάει από την άλλη μεριά της γραμμής.