Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΑ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος
Σήμερα γιορτάζει η νουδούλα, τα 43 χρόνια της θλιβερής και συνάμα ολέθριας για τον τόπο ύπαρξής της. Σαν σήμερα, ο ψευτοεθνάρχης – εθνικός ολετήρας Καραμανλής, ίδρυσε την Νέα Δημοκρατία, που εκινείτο μεταξύ «ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού και δημοκρατικού σοσιαλισμού»!
Είχε προηγηθεί η θριαμβευτική επάνοδός του, μετά από 11 χρόνια αυτοεξορίας εις Παρισίους – είχε φύγει νύχτα από την Ελλάδα, στις 9 Δεκεμβρίου 1963, με το ψευδώνυμο Τριανταφυλλίδης…
Επίσης, της επιστροφής του είχε προηγηθεί ο Αττίλας Ι και η προδοσία της Κύπρου, που κατέστησε δυνατή την επιστροφή αυτού και των υπολοίπων του παλαιοκομματικού θιάσου. Και επί των πρώτων ημερών του στην δοτή εξουσία, τον Αύγουστο του 1974, ολοκληρώθηκε η προδοσία με τον Αττίλα ΙΙ. Τότε που είπε πως «η Κύπρος κείται μακράν»…
Μερικά από τα έργα του Καραμανλή– εκτός από τηνπροδοσία της Κύπρου:
Νομιμοποίησε το ΚΚΕ – και μάλιστα άνευ όρων!
Έκλεισε στην φυλακή τους γενναίους αξιωματικούς της 21ης Απριλίου – κι «όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια»!
Παρέδωσε την Παιδεία και την Νεολαία στον έξαλλο αριστερισμό!

Εξαχρείωσε την Παιδεία και άλλαξε τα φώτα στην ελληνική γλώσσα!
Ανέχθηκε την διαστρέβλωση της Ιστορίας – και ειδικά της νεότερης- από την αριστερά που διψούσε να πάρει την ρεβάνς!
Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, με την περιβόητη «αποχουντοποίηση»!
Επί των ημερών του πρωτοεμφανίστηκαν οι ολιγάρχες του Τύπου και οι διαπλεκόμενοι  εργολάβοι, ταϊσμένοι με χρήματα του δημοσίου, δηλαδή του ελληνικού λαού!
Ενώ παρέλαβε μηδενικό δημόσιο χρέος, ξεκίνησε τον ανεξέλεγκτο δανεισμό της χώρας από το εξωτερικό, ο οποίος οδήγησε στα Μνημόνια!
Αποβιομηχάνισε την χώρα, οδηγώντας στο κλείσιμο δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις (ΙΖΟΛΑ, Πίτσος, Εσκιμό, Πειραϊκή-Πατραϊκή,  Αιγαίου, ΧΡΩΠΕΙ,  ΠΥΡΚΑΛ, κ.τ.λ.) και την παρέδωσε στο ξένο πολυεθνικό κεφάλαιο!
Έθαψε τον εθνικό μας πλούτο – τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου!
Και άλλα πολλά –και απαράγραπτα!- εθνικά εγκλήματα, που αν καθίσουμε και τ’ απαριθμήσουμε θα μας πάρει η νύχτα…
Οι δε συνεχιστές του Καραμανλή, ήταν ίδιοι και ακόμα χειρότεροι!
Τη μόνη ευχή, λοιπόν, που μπορούμε να δώσουμε στην ηθικώς και πολιτικώς χρεοκοπημένη νουδούλα, είναι να μην τη βρει του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :