Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ... 25ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΚΑΙ 26ΧΡΟΝΟΣ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΟΥΝ!!!

Ένας 25χρονος Μαροκινός, ένας 26χρονος Ιρακινός, που δεν άργησαν να πέσουν στα χέρια της ΕΛΑΣ και ένας ακόμα που διαφεύγει, επιτέθηκαν ταμεσάνυχτα της Τρίτης και... συγκεκριμένα στις 01.20 σε δύο Αμερικανούς πολιτικούς υπαλλήλους της ναυτικής βάσης στο Μαράθι στη πλατεία Μαρκοπούλου στα Χανιά προκειμένου να τους ληστέψουν. Στο σημείο αμέσως επικράτησε αναστάτωση και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν καθώς τα δύο θύματα προσπάθησαν να αμυνθούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας από τους τρεις δράστες δεν δίστασε να χτυπήσει με αιχμηρό αντικείμενο τον έναν από τους δύο πολιτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του prismanews είναι ηλικίας 22 και 21 ετών αντίστοιχα. Το θύμα που δέχθηκε την επίθεση με το αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή του χώρα είναι καλά στην υγεία του. Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν από τους δύο νεαρούς τα χρήματα που είχαν πάνω τους καθώς και τις ταυτότητες τους. 

Μετά από έρευνα της ΕΛΑΣ αλλά και την αξιοποίηση από των στοιχείων που υπήρχαν από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων, οι αρχές στα Χανιά κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους και να τους συλλάβουν χθες Τετάρτη, λίγες ώρες μετά και από την πράξη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νεαροί πολιτικοί υπάλληλοι της Ναυτικής Βάσης έχουν αναγνωρίσει τους δύο άνδρες που έχουν συλληφθεί στους οποίους βρέθηκαν 4 μονά δολάρια με κυλίδες αίματος. Τα δολάρια θα εξετασθούν προκειμένου να υπάρξουν νεώτερα στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στην σύλληψη του τρίτου ατόμου που αναζητείται από τις αρχές. 

Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια :