Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ… ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ!

moutza voyli
Γράφει ο Αντίοχος
Γράφοντας, πριν την «πρώτη φορά αριστερά», για την προοπτική ανόδου ενός ακόμα αριστερού κόμματος στην εξουσία (μετά από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που έκανε την αρχή…), προέβλεψα με αρκετή ομολογουμένως δόση… χαιρεκακίας, ότι μόλις η κοινωνία θα νιώσει στο πετσί της τι εστί αριστερά, οι βουλευτές και οι υπουργοί της δε θα τολμούν να πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς τους!
Έγραφα για παράδειγμα στις 03/09/2014, σε σχόλιο υπό τον τίτλο «Ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα»: «Φαίνεται, πως δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα οι αριστεροί ότι βρίσκονται πλέον προ των πυλών της εξουσίας και ότι μετά από λίγους μήνες παραμονής σ’ αυτήν, δε θα τολμάνε να πάνε ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο, γιατί όπου τους βλέπει θα τους… χειροτονεί ο ελληνικός λαός!».

Ε, λοιπόν, αυτή η στιγμή έρχεται, όπως βεβαιώνει –συμπτωματικώς με την ίδια ακριβώς ορολογία- και ο βουλευτής της κυβερνώσας αριστεράς Μιχελογιαννάκης, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη. Ιδού: «Δεν μπορούν να περάσουν τέτοια μέτρα για τους αγρότες και τους επαγγελματίες. Δεν είναι δυνατόν να βγάζει κάποιος 1000 ευρώ και να λέμε ότι θα του πάρουμε τα 800! Που στέκει αυτό; Τα λέμε, αλλά που είναι η λογική. Εάν προχωρήσουν αυτά είναι λάθος κι εγκλήματα. Εάν βρεθεί ένας βουλευτής να ψηφίσει αυτά τότε δεν θα μπορεί ούτε στο περίπτερο να πάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :