Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η Φρουρά Πίπτει, δεν Παραδίδεται!

Η Φρουρά Πίπτει, δεν Παραδίδεται!
«Προπαντός μη «ρίχνετε τους τόνους». ΥΨΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ. Φτύστε τους δειλούς που κρύβονται, τους λιποτάκτες την ώρα της Μάχης».
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Προχωρούμε δίχως ίχνος δισταγμών και αμφιβολιών για το δίκαιο του Πολιτικού μας Αγώνος, φτύνοντας τους δειλούς που κρύβονται και τους λιποτάκτες την ώρα της Μάχης. Άλλωστε όπως έχουμε τονίσει πολλάκις κατά το παρελθόν, ο Πολιτικός μας Οργανισμός φροντίζει να απαλλάσσεται από εκείνα τα μικρόβια τα οποία
βλέπουν το μοναδικό αυτή τη στιγμή Λαϊκό Κίνημα στην Πατρίδα μας, το Εθνικιστικό, ως σημαία ευκαιρίας. Απαλλάσσεται άλλοτε με δική του πρωτοβουλία και άλλοτε χάρη στην επέμβαση της Θείας Πρόνοιας.
Το τελευταίο περιστατικό, της δήλωσης υποταγής ενός Ιούδα, εντάσσεται στη δεύτερη κατηγορία. Βεβαίως, οι εχθροί του Ελληνικού Λαού κάνουν ήδη λόγο για «ρήγμα» στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο όμως δεν έπρατταν επί μακρού χρόνου μετά την εξαπόλυση των παράνομων και αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων του Αρχηγού και των υπολοίπων συναγωνιστών μας;
Επί της ουσίας, η Χρυσή Αυγή ως Πολιτικό Κίνημα το οποίο εκπροσωπεί εκατομμύρια Έλληνες, δεν έχει καμία ζημία από την κατάπτυστη ενέργεια του Ιούδα. Το μοναδικό το οποίο πέτυχε ο συγκεκριμένος δια της πράξεώς του, ήταν να θέσει εαυτόν στο αντίπαλο του Ελληνικού Λαού στρατόπεδο. Πώς; Κλέβοντας μια έδρα η οποία ανήκει στον Ελληνικό Λαό, κλέβοντας μια έδρα την οποία οι συμπατριώτες μας προσέφεραν στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για να συνεισφέρει στο μέτωπο της Εθνικής Αντίστασης.
Την προδοτική πράξη του Ιούδα, επιβράβευσαν οι εχθροί του Ελληνικού Λαού, αφιερώνοντάς του διθυράμβους για το ποιόν και τη ζωή του. Το αντεθνικό Καθεστώς, έχει ανάγκη από την ανάδειξη προδοτών προκειμένου να επιβιώσει. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όμως, δεν έχει καμιά ανάγκη τους προδότες. Στηρίζεται στην ανιδιοτέλεια, την Πίστη και την Αφοσίωση χιλιάδων πραγματικών Αγωνιστών οι οποίοι συμμετέχουν σε έναν Πολιτικό Αγώνα του οποίου η έκβαση θα κρίνει  αναμφιβόλως το μέλλον του Ελληνικού Έθνους.
Ο Ελληνικός Λαός και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απώλεσαν μια βουλευτική έδρα η οποία τους ανήκε. Ο Ιούδας από την άλλη, απώλεσε δια παντός την Τιμή του. Αυτό είναι το τίμημα της πράξεώς του.
Σε κάθε περίπτωση, τα όσα συμβαίνουν αποκαλύπτουν σε όλο του το βάθος το μεγαλειώδες του Πολιτικού Αγώνος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ενάντια σε κάθε αντιξοότητα, ενάντια σε κάθε ραδιουργία, ενάντια σε κάθε μεθόδευση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να μάχεται στο πλευρό του Λαού μας για μια Πατρίδα Ελεύθερη και κοινωνικά δίκαιη.
Οπωσδήποτε είναι η φυσική ροή των πραγμάτων εκείνη η οποία προδικάζει πως στον Μεγάλο Αγώνα θα αναδειχτούν παραδείγματα προς μίμηση και παραδείγματα προς αποφυγή.
Να νιώθετε υπερήφανοι άπαντες οι συμμετέχοντες στον Αγώνα, διότι το Κίνημα προσέφερε και προσφέρει στο Λαό μας Πρότυπα και καλλιεργεί Αξίες και Ιδανικά άγνωστα στους εχθρούς μας. Στο χρήμα εκείνων, εμείς αντιτάξαμε την Πίστη, την Τιμή, τον Αγώνα. Στα ψεύδη τους, την Αλήθεια και την Αξιοπρέπεια. Στα μνημόνιά τους, αντιτάσσουμε την Εθνική και Λαϊκή Θέληση. Και στο αισχρό τους Καθεστώς του ανθελληνισμού και της διαφθοράς, εμείς θα αντιτάξουμε την λαμπρότητα του μελλοντικού Εθνικού-Λαϊκού Κράτους!
Όταν ο Λαός μας θα γιορτάζει τον θρίαμβο της Θέλησης και την οριστική επικράτηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, εκατομμύρια Ελλήνων θα γυρίζουν με καμάρι το βλέμμα στο παρελθόν, φέρνοντας στο νου μορφές Εθνικών Αγωνιστών ηρωικές: τους Πεσόντες Συντρόφους Φουντούλη και Καπελώνη, τον συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα, τον προφυλακισμένο μας Αρχηγό, βουλευτές, στελέχη και μέλη του Κινήματος που βαστούν περήφανα περιφρονώντας το τυραννικό Καθεστώς. Δεν θα βρεθεί όμως ούτε ένας, ούτε καν από το στρατόπεδο των εχθρών, για να θυμάται με περηφάνια τον Ιούδα. Η χλεύη και η περιφρόνηση του Λαού, είναι η δίκαιη τιμωρία του.
Σε πείσμα των καιρών, απέναντι στη λύσσα και τις βρώμικες μεθοδεύσεις του αντεθνικού Καθεστώτος, ορθώνεται το Τείχος των αδούλωτων ψυχών εκείνων που επέλεξαν να υψώσουν τους τόνους στα ουράνια κατά των τυράννων της Πατρίδος μας. Αυτοί, δυστυχώς για τους εχθρούς του Λαού μας, είναι εκατομμύρια και ανεμίζουν αμετανόητα και περήφανα τα Λάβαρα του Αγώνα και τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού. Στον Ιούδα αντίθετα, το μόνο που απέμεινε να ανεμίζει είναι μια κοτσίδα.

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια :