Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

TEΛΙΚΑ Ο «ΤΥΠΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ. ΟΦΕΛΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

poutin-venizelos2
Τελικά ο Πούτιν αποδεικνύεται πολύ μεγαλύτερος ηγέτης από ότι φαινόταν, ίσως ο μεγαλύτερος των τελευταίων ετών στον κόσμο, αφού μπόρεσε και άντεξε για τόση ώρα να συνομιλεί με τον Τσίπρα.
Όσο για τους δημοσιογράφους, αυτοί μας λένε και προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσα οφέλη θα αποκομίσουμε από αυτή την επίσκεψη, αλλά όλοι μας θυμόμαστε τι είχε γίνει κατά την διάρκεια της πρώτης εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ όταν οι υπουργοί πηγαινοέρχονταν στην Ρωσία κοροϊδεύοντας τους Ρώσους, αλλά και τους αφελείς, ή τουλάχιστον όσους από πίστευαν ότι ο Τσίπρας θα αλλάξει εκ διαμέτρου την ελληνική πολιτική που ακολουθεί το ελληνικό κράτος από την ίδρυσή του.
Για να έρχεται μετά από τόση κοροϊδία ο Ρώσος Πρόεδρος στην χώρα μας πρέπει τα οικονομικά συμφέροντα να είναι τεράστια, πέραν φυσικά της προβολής του σαν ηγέτης των Ορθοδόξων μέσα από την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.
Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι όλοι οι άλλοι πρώτα εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και φυσικό είναι.

Και αν κάποιος με κοντή μνήμη θα έλπιζε ότι οι κυβερνώντες θα λειτουργούσαν με γνώμονα το συμφέρον της χώρας χωρίς λεονταρισμούς και μεγάλα προκλητικά βήματα, να του θυμίσουμε την περίπτωση Καραμανλή την ατολμία που επέδειξε αλλά και τα όσα ακολούθησαν.
Να αναφέρουμε τέλος ότι πολλοί δρόμοι στην Αθήνα ήταν κλειστοί, δεν είδαμε όμως το ΚΚΕ που διαμαρτύρεται όταν κλείνουν οι δρόμοι για τον οποιονδήποτε να διαμαρτυρηθεί. Μήπως πρέπει να τους πει κάποιος ότι δεν είναι ο Μπρέζνιεφ πρόεδρος αλλά ο Πούτιν;…

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :