Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Προβοκατόρικο δημοσίευμα με φωτογραφία των Ελλήνων μαθητών από βρετανική εφημερίδα ...




Οι απόγονοι των κατακτητών της Κύπρου μας , οι κλέφτες  του πολιτισμού μας , οι υβριστές των Ελλήνων , η πατρίδα των γκέι σηκώνει ξανά κεφάλι ... Αναφερόμαστε στην βρετανική εφημερίδα Independent που ουσιαστικά παραθέτει την φωτογραφία μας από την Ακρόπολη όπου σηκώσαμε την σημαία μας και μας αποκαλεί έμμεσα "νεοφασίστες " ... απαντάμε στα σκουπίδια της Ευρώπης πως οι φασίστες είναι αυτοί και η γελοία η πατρίδα τους που μπλέκεται πάντα στα εσωτερικά άλλων πατρίδων , η Ελλάδα μας έχει φάει στην μάπα την αγγλική παρεμβατικότητα στα εσωτερικά της πατρίδος μας σε σημείο να δημιουργηθούν ακόμα και εμφύλιοι πόλεμοι ... "
το διαίρει και και βασίλευε " τελείωσε Άγγλοι , εσείς που μας κάνετε μαθήματα "αντιφασίσμού " είστε υπεύθυνοι για χιλιάδες "δημοκρατικές " διαδικασίες που κόστισαν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων ανά την υφήλιο ... δείτε πρώτα την καμπούρα σας διότι αν σας αδειάσουμε τα μουσεία σας από τα κλεμμένα θα δείτε ποιος είναι πραγματικός πολιτισμός σας .

Από την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής μάθαμε αν και εμείς δεν είμαστε μέλη στο παραπάνω κόμμα ότι το άρθρο έμμεσα αφορά εμάς καθώς έχει την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ μας ενέργεια από την ακρόπολη ... Φανταζόμαστε πως για τους Βρετανούς δημοσιογράφους , "δημοκράτες " είναι όσοι απαγορεύουν την ελληνική σημαία στην ακρόπολη αλλά και τα αλβανάκια που ύψωσαν αλβανική σημαία στον ιερό βράχο ... ΔΕΙΤΕ το άρθρο από την εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ " :

Η βρετανική εφημερίδα Independent , πήρε τη σκυτάλη σε μια σειρά συκοφαντικών μυθοπλασιών του διεθνούς Τύπου εναντίον του Λαικού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή .Δημοσιογράφοι της εφημερίδας , διεξήγαγαν <<έρευνα>> σε σχολεία της Αθήνας και της επαρχίας για να διαπιστώσουν την επιρροή του Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος στις τάξεις της Νεολαίας .Ο τίτλος της φυλλάδας , χαρακτηριστικός της εγκυρότητας και αξιοπιστίας του ρεπορτάζ : <<πώς η Χρυσή Αυγή δημιουργεί την επόμενη γενιά >> . Η Nathalie Savaricas ,δημοσιογράφος της εφημερίδος , σημειώνει πως << το νεοφασιστικό κόμμα κερδίζει εδαφος στους νέους , διαδίδοντας επιθετικά τα ρατσιστικά της μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων , των ΜΜΕ και των χώρων που συγκεντρώνονται νεοι >>.Η δημοσιογράφος επισημαίνει πως η Χρυσή Αυγη επιχειρεί να αξιοποιήσει τη δυσαρέσκεια των νέων, αντλώντας μελλοντικούς ψηφοφόρους .Η μεγαλύτερη ανησυχία της αγγλικης εφημερίδας ειναι το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή γίνετε σταθερα <<μόδα>> στα Ελληνικά σχολεία.Περισσότερα απο 50 άτομα ,καθηγητές,γονείς και μαθητές σχολείων ,απάντησαν στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Βασιλική Γεωργιάδου , καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου δηλώνει :<< η Χρυσή Αυγή απορρίπτει τη νεοναζιστική ετικέτα και αντ'αυτού παίζει το χαρτί του Εθνικισμού χρησιμοποιώντας την Αρχαία Ελληνική Ιστορία για πέπλο , ώστε να κρύψει την πραγματική της ταυτότητα :Eίναι οπαδοί του Χίτλερ >>.Αυτή είναι όμως η καθεστωτική οπτική των γεγονότων ,εκφρασμένη από τον ακροαριστερό σκοταδισμό των μαρξιστών , οι οποίοι στελέχωσαν τα ελληνικά πανεπιστήμια .
------------------------------------------------------

μάλλον κάνουν ναρκωτικά στην εν λόγο εφημερίδα , ειρμό έχουν τα όσα λένε ;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ- enwtheite.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :