Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ: ΜΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!

Σε μια συνήθη παρέμβαση στο εσωτερικό των Σκοπίων, με συνδυασμό νουθεσιών και απειλών, προχώρησε ο Επίτροπος Διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Γιοχάνες Χαν, σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της αυστριακής εφημερίδας Der Standard.
Κατ’ αρχάς, ο Επίτροπος… κατήγγειλε ότι οι βουλευτές που του αντιπολιτευόμενου κόμματος VMRO-DPMNE, τους οποίους χρηματίζουν οι Ευρωπαίοι και η CIA για να αποστατήσουν στηρίζοντας τις συνταγματικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση Ζάεφ, δέχονται… απειλές και παύονται, όπως συνέβη στην περίπτωση του
αναπληρωτή γενικού γραμματέα του κόμματος, ο οποίος απολύθηκε.

Κάτι που είναι εντελώς… «απαράδεκτο για ένα κόμμα που έχει την απαίτηση να είναι φιλοευρωπαϊκό και δημοκρατικό», όπως είπε ο Επίτροπος!
Εν συνεχεία, παρότρυνε την αντιπολίτευση να αποστατήσει συνολικά από τις θέσεις της, για να προλάβει την «ευρωατλαντική ολοκλήρωση» και ζήτησε «να εφαρμοστεί χωρίς καθυστέρηση από τη Βουλή η υλοποίηση της αλλαγής του ονόματος», προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, άρα καθυστερήσεων «αμφιβάλω επίσης, εάν, με ουσιαστικές καθυστερήσεις, η ελληνική κυβέρνηση θα ήταν ακόμη σε θέση να περάσει στην Βουλή την Συμφωνία για το όνομα».
Προφανώς, οι Ευρωπαίοι φοβούνται πολύ μήπως περάσει ο καιρός και δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν την προδοσία που έχουν «χρεωθεί» από τους διεθνείς αφέντες οι «πρόθυμοι» Τσιπροκαμμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :