Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ… ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!

Έβραζε εδώ και πολύ καιρό το ρατσιστικό μίσος των Αφγανών για τους Σύριους και προ ημερών ξέσπασε με την δολοφονία ενός Σύριου.
Από εκείνη τη νύχτα, περίπου 100 Σύριοι έφυγαν έντρομοι από το hot spot και περιφέρονται στους δρόμους της Αθήνας. Τα δε βράδια, τα περνάνε όπου βρουν…
Μάλιστα, χθες το μεσημέρι μαζεύτηκαν έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, στην λεωφόρο Θηβών 196, ζητώντας τη μετακίνησή τους σε άλλο hot spot, γιατί οι Αφγανοί στην Μαλακάσα απειλούν να τους σφάξουν όλους, αλλά όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, κανένα «αλληλέγγυο» λαμόγιο δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτούς.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου τους: «Κάθε οικογένεια στη Μαλακάσα βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι Αφγανοί μας απειλούν με μαχαίρια. Αυτό το παιδί είναι μόλις τεσσάρων ετών και αυτοτραυματίστηκε προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό της γιατί είδε τον άντρα με το μαχαίρι και φοβήθηκε. Οι Αφγανοί μας λένε πως αν δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα στο μέλλον θα σκοτώσουμε εσάς και τα παιδιά σας. Δεν ξέρουμε τι θέλουν από εμάς. Όταν ήρθαμε στη Μαλακάσα, οι Αφγανοί μας ξεκαθάρισαν πως δεν μας θέλουν στο κέντρο φιλοξενίας. Έτσι τώρα δημιουργούν πρόβλημα για να μας εκδιώξουν».
Και γιατί δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτούς τα «αλληλέγγυα» λαμόγια; Πρώτον, διότι η υπόθεση δεν έχει «κοκό» (φράγκα!) και δεύτερον, για να συγκαλύψουν το ρατσιστικό μίσος «προσφύγων» για άλλους «πρόσφυγες», που τους χαλάει τη σούπα, πως μόνο οι Έλληνες είναι «ρατσιστές»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :