Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! Στα αγγλικά μοιράστηκε το νέο Μνημόνιο - Δείτε τις εικόνες!

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! Στα αγγλικά μοιράστηκε το νέο Μνημόνιο - Δείτε τις εικόνες!
Πριν από λίγα λεπτά, το νέο άθλιο κείμενο που συνοδεύει το επαχθέστερο μνημόνιο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας διενεμήθη στους βουλευτές. Το κείμενο είναι γραμμένο εξ ολοκλήρου στα αγγλικά από τους τοκογλύφους δανειστές και καταστροφείς της Ελλάδος!
Ήρθε κατευθείαν απ' έξω και οι συριζαίοι, στην αγωνία τους να εκτελέσουν άμεσα τις εντολές των αφεντικών τους, δεν πρόλαβαν ούτε να το μεταφράσουν.

Η δουλικότητά τους έχει ξεπεράσει τους μειοδότες της νδ-πασόκ α.ε. Οι νέοι υπάλληλοι της διεθνούς τοκογλυφίας Σύριζα-Ανέλ προσπαθούν μέσα σε δύο μέρες να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα με λαθρονομοσχέδια και προδοτικά μνημόνια.
Το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού όμως είναι τόσο υπερήφανο που δεν μπορούν να το επισκιάσουν τα ανδρείκελα της ανθελληνικής εξουσίας.

Η Χρυσή Αυγή θα δώσει δυναμικό παρόν στις εξελίξεις και θα αντισταθεί σε κάθε προσπάθεια εκποίησης της Πατρίδας μας
ΟΧΙ σε κάθε μνημόνιο - ΟΧΙ στους πολιτικούς απατεώνες - ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους

Υ.Γ.: Θαυμάστε την χειρόγραφη παραίνεση της προέδρου της βουλής στο τέλος της επιστολής Δραγασάκη, να ενημερωθεί ο Τσίπρας ότι δεν υπάρχει μετάφραση και να μεριμνήσει επί του θέματος. Οι άνθρωποι δεν κάνουν ούτε για μπακάλικο και νομίζουν ότι διοικούν κράτος. Οι συριζαίοι αποδεικνύονται οι πιο γελοίοι υπάλληλοι των τοκογλύφων

Δεν υπάρχουν σχόλια :