Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ! ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ – ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ-! ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ… ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΜΑΣ. ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΕΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΕΝΓΚΕΝ

makelaridis-parisiou

Ένα σοκαριστικό δημοσίευμα έρχεται από την Daily Mail σύμωνα με το οποίο υπάρχουν σενάρια και σκέψεις να πετάξουν εκτός Ζώνης Σένγκεν την Ελλάδα και μαζί με τη χώρα μας, την Ιταλία, την Ισπανία και κάποιες ανατολικές χώρες, ως “υπεύθυνες” για τη μεταναστευτική κρίση.
dailymail_491_355
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σενάριο αυτό είναι υπαρκτό προκειμένου να σωθεί η κεντρική Ευρώπη από τους πρόσφυγες και την είσοδο των τζιχαντιστών στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως τόσο η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, αλλά και το Βέλγιο εξετάζουν σενάρια, ώστε να δημιουργηθεί μία νέα Ζώνη Σένγκεν, με στενά γεωγραφικά όρια, πετώντας κυριολεκτικά εκτός Ευρώπης, χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία.
Άλλο σενάριο αναφέρει αυστηρούς και εξοντωτικούς ελέγχους στα σύνορα, έτσι ώστε κάθε πρόσωπο να διασταυρώνονται τα στοιχεία του, με τις λίστες που έχουν στη διάθεσή τους οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες όλων των χωρών.
Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως το συγκεκριμένο θέμα και ο επανασχεδιασμός της Ζώνης Σένγκεν αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και στην έκτακτη σύσκεψη των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης την Παρασκευή στις Βρυξέλλες, που συγκλήθηκε μετά τα πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι και την τρομοϋστερία που επικρατεί σε όλη την ήπειρο.
Το δημοσίευμα φυσικά αναφέρει και την περίπτωση των μακελάρηδων που έφτασαν στη Γαλλία και αιματοκύλησαν το Παρίσι από τη Λέρο και σημειώνουν πως η Συνθήκη Σένγκεν είναι αυτή που κατηγορείται για την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :