Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΣΠΑΓΚΟΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ

185A415700F3F24CBD63FA8BFAB2817C
Γράφει ο Αντίοχος
 Σε μια κίνηση που προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε η ηγεσία του. Μοίρασε σε καθέναν από τους βουλευτάδες του συνονθυλεύματος κουπόνια συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, με το κάθε κομμάτι να στοιχίζει ένα πενηντάρικο.
Αλλά, οι βουλευτάδες διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, ότι τα 50 ευρώπουλα είναι πολλά για να τα δώσουν οι συριζαίοι οπαδοί και τελικά, μετά από τις αντιδράσεις τους, τα κουπόνια επιστράφηκαν και θα αντικατασταθούν με άλλα των 2,5€ και 10€.
Επρόκειτο για γκάφα ολκής του mister Tsipra (που αποδεικνύει ότι το παιδί δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία…) ή μήπως για καλά υπολογισμένη κίνηση; Ισχύει το δεύτερο! Διότι, σε έρευνα που έγινε μεταξύ των συνέδρων στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, προέκυψε ότι ο μέσος συριζαίος έχει (φανερό) εισόδημα πάνω από 3 χιλιάρικα το μήνα (εφόσον κατά βάση είναι πρώην πρασινοφρουρός, διορισμένος σε προνομιακή θέση του δημοσίου και συνήθως παντρεμένος με κρατικοδίαιτη. Κι αν έχει μεγάλα παιδιά, είναι κι αυτά κρατικοδίαιτα…). Σ’ αυτούς τους χρυσοκάνθαρους απευθυνόταν η οικονομική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ, που το πενηντάρικο γι’ αυτούς είναι ότι είναι για μας τους φουκαράδες τα 50 λεπτά. Τα παίρνουν από παντού και διαμαρτύρονται κιόλας οι σπαγκοραμμένοι!

(ΥΓ) 1: Αλήθεια, δεν έχει φράγκα ο ΣΥΡΙΖΑ και κάνει οικονομικές εξορμήσεις; Τόσα εκατομμύρια τσεπώνει από την κρατική επιχορήγηση. Που πάνε άραγε; 
(ΥΓ) 2: Αλήθεια, πότε θα κάνει έρευνα το ΣΔΟΕ στα οικονομικά των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου; Σίγουρα, όχι πριν γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :