Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

600
Μήνυμα προς τους Έλληνες εθνικιστές μας απέστειλαν οι συναγωνιστές –για μια νέα Ευρώπη των Εθνών- του Nordic Resistance Movement. Στο μήνυμα αυτό, μας ενημερώνουν για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι αριστεριστές- εγκάθετοι του παγκοσμίου συστήματος εξουσίας στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, προκειμένου να εμποδίσουν τους Σουηδούς πατριώτες να μεταβούν στην ελληνική πρεσβεία, για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στην διωκόμενη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, παραθέτουν και βίντεο των γεγονότων, το οποίο αξίζει να δούμε, για να πειστούμε ότι το παρακράτος έχει ενιαία δράση σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.
Τέλος, οι σκανδιναβοί εθνικιστές, εύχονται στον τραυματία Αλέξανδρο Γέροντα να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή και βροντοφωνάζουν: Αθάνατοι οι Έλληνες μάρτυρες Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης! Αθάνατη η Ευρώπη! Κάτω οι διεθνείς τοκογλύφοι! 
Ιδού το μήνυμα:
A message to the Greek people:
Last night there where riots in Sweden during Support Golden Dawn Demonstration.
This is jewish media showing the riots:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17813494.ab
We will get back to you guys and also release a video showing the Swedish solidarity and the speeches held! Long live the greek martyrs Giorgos Fountoulis and Manolis Kapelonis!
We send our thoughts to Alexandros Gerontas that we know are fighting for his life and wish that he manages to survive!
Long live Europe! Death to the international moneylenders!
The Nordic Resistance Movement

Δεν υπάρχουν σχόλια :