Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ” ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ! Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ; ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ;(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ )

epeisodio-polytexneio2

Ο κλεφτοπόλεμος στα Εξάρχεια συνεχίζεται. Οι αντιεξουσιαστές επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών με πέτρες και βόμβες μολότοφ και στην συνέχεια οπισθοχωρούν πριν  επανέλθουν.
Ένας από τους νεαρούς που έριχναν πέτρες στους αστυνομικούς τραυματίστηκε στο μάτι, έπεσε κάτω και εγκλωβίστηκε από τους άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.
-Πριν από λίγο ένα αυτοκίνητο πυρπολήθηκε, ενώ οι αντιεξουσιαστες έσπασαν ένα άλλο, του έλυσαν το χειρόφρενο και το έσπρωξαν προς την πλευρά των ΜΑΤ. Τελικά το όχημα προσέκρουσε σε ένα κολονάκι και η πορεία του σταμάτησε εκεί.
epeisodia1epeisodia2epeisodia3epeisodia4
epeisodia5
e3e4e5e6
polytexneio1polytexneio2

Προηγούμενη ενημέρωση:
Έβαλαν φωτιά να κάψουν τα σκουπίδια οι επαναστάτες των Εξαρχείων! Ο Καμίνης τους έβαλε; Απόψε πεθάνει η πλατεία Εξαρχείων. Οι τελευταίοι έμμισθοι κουκουλοφόροι πάνε στη Κουμουνδούρου να πάρουν το χαρτζιλίκι
Καίγονται κάδοι στην Αλεξάνδρας… Μολότοφ και πετροπόλεμος στα Εξάρχεια!
Άγνωστοι έβαλαν φωτιές σε κάδους και αμέσως μετά ξεκίνησε πετροπόλεμος.
e1e2
epeisodia1
Ομάδα κουκουλοφόρων άρχισε να ρίχνει βόμβες μολότοφ, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.
Φαίνεται ότι τα αμούστακα παιδιάκια της Επανάστασης των γαρυφάλλων τρόμαξαν το πρωί με το κατσάδιασμα που έφαγαν από τον αρχηγό τους και είπαν να αναλωθούν σε πετροπόλεμο χαμηλού βεληνεκούς.
Η κατάντια των ποπολάρων που υπακούοντας στους “τσιφ” των μεγάλων και ισχυρών αφεντάδων, έλαβαν εντολή να απόσχουν από οποιεσδήποτε πράξεις και κακόβουλες ενέργειες που θα βάλουν σε μπελάδες του παλιούς συντρόφους.
epeisodia2epeisodia3epeisodia4
exarx1polytexneioexarx2exarx3exarx4
epeisodia-polytexneio4epeisodio-polytexneio3epeisodio-polytexneio2epeisodia-polytexneio1
Προηγούμενη ενημέρωση:
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η μαζική και απόλυτα ειρηνική πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία με την οποία κορυφώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις για την επέτειο από την 42η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Το τελευταίο μεγάλο κομμάτι που πέρασε μπροστά από την πρεσβεία ήταν αυτό του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ ενώ την ίδια ώρα τα υπόλοιπα μπλοκ διαλύονταν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο, στο ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας και στο μετρό στους Αμπελόκηπους.
Mικρή ένταση μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων στον ΜΑΤ, χαμηλά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος των δικαστηρίων, ανευ σημασίας.
Σταδιακά έχουν αρχίσει να ανοίγουν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας ενώ ανοιχτοί πλέον είναι και οι σταθμοί του μετρό που νωρίτερα είχαν κλείσει για λόγους ασφαλείας.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που διαδήλωναν για την επέτειο του Πολυτεχνείου αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο, φθάνοντας στην Αμερικανική πρεσβεία. Κόσμος από το πεζοδρόμιο εκτός από γιουχαΐσματα φώναξε «κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη» και «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :