Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΙΔΡΥΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ: “ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ”MUSLIMS
Μία δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, Hassan al-Banna, ήταν αρκετή ώστε να αποκαλυφθούν σε όλο τους το βάθος οι μύχιες σκέψεις των εκατομμυρίων ισλαμιστών λαθροεισβολέων, οι οποίοι εισήλθαν και διαμένουν πα-ράνομα στη Πατρίδα μας. Ταυτόχρονα, η δήλωση αυτή, διαλύει κάθε δομικό στοι-χείο της ρητορικής της Αριστεράς περί των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών και φέρνει το Καθεστώς και την τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά προ των τεράστιων ευθυνών της.
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι η οργάνωση εκείνη η οποία βρίσκεται πίσω από το αιματοκύλισμα των χωρών της Βορείου Αφρικής, όπου και με ανοιχτή υπο-στήριξη και ενθάρρυνση των δυτικών και δη των ΗΠΑ, επιχειρήθηκε και έλαβε τελι-κά χώρα η μεταβολή των προϋπαρχόντων καθεστώτων. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης – τα ελληνικά δε μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση- πανηγύρισαν δεόντως τις ισ-λαμικές εξεγέρσεις, τιτλοφορώντας την βίαιη μεταβολή της πολιτικής καταστάσεως «αραβική άνοιξη». Οι ισλαμιστές οι οποίοι ανέλαβαν τον έλεγχο των χωρών της Βο-ρείου Αφρικής, έχουν πλέον στραφεί κατά του καθεστώτος του Άσαντ στη Συρία, καθ’ υπόδειξη και με τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ. Την υποστήριξή της στην προ-σπάθεια ανατροπής του Άσαντ στη Συρία, εκδήλωσαν και οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης(μεταξύ αυτών και η Ελλάδα), ενώ ο Έλληνας υπουργός των Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος, είχε σπεύσει εξ’ αρχής να δηλώσει υποταγή στον αμερικανοσιωνι-στικό παράγοντα, τασσόμενος κατά του ηγέτη της Συρίας και υπέρ των ισλαμιστών δολοφόνων του Συριακού Λαού και των ορθόδοξων Χριστιανών της χώρας(μέχρι την ώρα αυτή, κανένα σημάδι ζωής δεν υπάρχει από τους δύο ορθόδοξους επισκόπους, οι οποίοι είχαν απαχθεί από τις ορδές των ισλαμιστών σφαγέων).
Ο ιδρυτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, Hassan al-Banna, με δήλωσή του, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών σχετικά με τις προθέσεις των ισλαμιστών για όλη τη λεκάνη της Μεσογείου: «θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα… η Ανδαλουσία, η Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ»! Πιο ευθεία απειλή εναντίον της Πατρίδος μας δε γίνεται να υπάρξει. Πώς όμως αντιμετωπίζει το Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει την Ελλάδα, την παραπάνω απειλή;
Η ελληνική κυβέρνηση, ακολουθώντας -κατά βήμα- τα χνάρια των προηγούμενων μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, σύρεται πίσω από το άρμα του αμερικανοσιωνι-σμού. Κάθε δήλωση από το Στέητ Ντιπάρτμεντ ηχεί ως αντίλαλος από το στόμα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών. Δίχως να ζυγιστούν τα οφέλη για την Πατρίδα, δί-χως να ερευνηθούν οι επιμέρους παράμετροι της «αραβικής άνοιξης» και της επι-χειρούμενης αλλαγής καθεστώτος στη Συρία, η πολιτική ηγεσία του τόπου τάχθηκε αναφανδόν στο πλευρό των υπερατλαντικών «συμμάχων» και συνεπώς, υπέρ των ισλαμιστών σφαγέων της συριακής αντιπολίτευσης.
Η Αριστερά από την άλλη πλευρά, με τον Σύριζα και τη ΔΗΜΑΡ σε πρωταγωνι-στικό ρόλο, έτρεξαν να χαιρετήσουν την «αραβική άνοιξη», ως βήμα εκδημοκρατι-σμού. Στην ουσία, έβαλαν πλάτη στην αμερικανοσιωνιστική παράνομη επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις των μουσουλμανικών χωρών, όπου και χρησιμοποιήθη-καν οι φονταμενταλιστές του Ισλάμ ως δούρειος ίππος. Η βαρβαρότητα του ισλαμι-κού νόμου, οι ανελέητες σφαγές τόσο χριστιανών όσο και μουσουλμάνων στις χώρες όπου «άνθισε η αραβική άνοιξη, αποτελούν προφανώς για την ελληνόφωνη αριστε-ρά, τα αναγκαία στάδια εξέλιξης προς τη δημοκρατία…
Επιπλέον, τόσο η κυβέρνηση όσο και η Αριστερά, στο όνομα τάχα των ανθρωπί-νων δικαιωμάτων, ενός κίβδηλου ανθρωπισμού και ενός μισελληνικού αντιρατσι-σμού, φέρνουν προς ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο τον περίφημο «αντιρατσι-στικό» νόμο. Τούτο εκ των πραγμάτων και δεδομένων των συνθηκών δε σημαίνει παρά την απόλυτη νομιμοποίηση από μέρους του Καθεστώτος, της ασυδοσίας και της παρανομίας εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Με απλά λόγια, το Καθεστώς αναγνωρίζει εκείνους που βρίσκονται εδώ καταπατώντας πλήθος νό-μων του Ελληνικού Κράτους, ως ισότιμους πολίτες με τους Έλληνες, παραχωρώντας τους μάλιστα πλήθος προνομίων, τα οποία φυσικά οι Έλληνες στερούνται. Ακόμη περισσότερο όμως, το Καθεστώς επιχειρεί τη φίμωση του Ελληνικού Λαού και των πολιτικών του επιλογών, προκειμένου οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες να επιτελέ-σουν ανενόχλητοι(σύμφωνα με το αντιρατσιστικό νομο-έκτρωμα) το έργο τους, το οποίο δεν είναι άλλο από εκείνο το οποίο ξεκάθαρα δήλωσε ο Hassan al-Banna: «να κυματίσει η σημαία του Ισλάμ στα ελληνικά νησιά» και γιατί όχι και σε όλη την ελ-ληνική επικράτεια.
Για εκείνους τους πονηρούς, εγχώριους υποτακτικούς του διεθνούς σιωνισμού οι οποίοι θα σπεύσουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και θα ισχυριστούν πως οι λαθρομετανάστες που διαβιούν στην Ελλάδα δεν ανήκουν στο στενό κύκλο της ισ-λαμικής επιρροής, θα απαντήσουμε με την υπενθύμιση εικόνων οι οποίες γύρισαν την Πατρίδα μας στο μεσαίωνα. Την εξέγερση των λαθροεισβολέων ισλαμιστών στην Αθήνα με αφορμή το δήθεν σκίσιμο του κορανίου από αστυνομικό, τις δημό-σιες προσευχές σε πλατείες της πρωτεύουσας με τις πράσινες σημαίες του ισλάμ και τα πλακάτ με ακραία ισλαμικά μηνύματα κατά των χριστιανών, ακόμη και τη δημό-σια κηδεία μουσουλμάνου, στη πλατεία Κοτζιά, υπό την ανοχή του Καθεστώτος της σαπίλας και του λαθροδήμαρχου.
Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η ανακοίνωση κάποιας «μουσουλμανικής έ-νωσης Ελλάδος», με αφορμή μια κακοστημένη προβοκάτσια του Καθεστώτος, σύμ-φωνα με την οποία οι μουσουλμάνοι λαθροεισβολείς δέχτηκαν… έγγραφη απειλή από τη Χρυσή Αυγή! Οι ισλαμιστές λοιπόν, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανα-φέρουν χαρακτηριστικά: «κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του». Αυτή ακρι-βώς την πίστη, μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους καλέσει να υπερασπίσουν ή να «διαδώσουν» και ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Και τότε είναι πο-λύ εύκολο, να ζήσει η Αθήνα αλλά και η επαρχία τις εικόνες απάνθρωπης βαρβαρό-τητας της Λιβύης, της Αιγύπτου και της Συρίας, όπου εφαρμόζεται στυγνά και αμεί-λικτα, ο ισλαμικός νόμος.
Ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται ενώπιον καταιγιστικών μεταβολών σε όλα τα επίπε-δα. Το Καθεστώς αν και χρεοκοπημένο σε όλα τα επίπεδα, εκτελεί τις εντολές των ξένων με στόχο να διαλύσει την Πατρίδα μας και να εξαφανίσει το Λαό μας. Καθί-σταται συνεπώς επιτακτική η ανάγκη της συνειδητοποίησης πως η επιβίωση του Ελ-ληνισμού όπως τον ξέρουμε, είναι συνάρτηση της όσο το δυνατόν ταχύτερης απαλ-λαγής μας από τους τύραννους της μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας. Δίχως λοιπόν αμφιβολίες και δισταγμούς: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια :