Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Δικαίωση Τατσόπουλου: Πρόκριμα συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα η συμφωνία κατά της Χρυσής Αυγής

Δικαίωση Τατσόπουλου: Πρόκριμα συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα η συμφωνία κατά της Χρυσής Αυγής
Πρώτη δοκιμή επιτυχημένη! Αναφερόμαστε στην αγαστή συνεργασία, την οποία είχαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της αναστολής της χρηματοδότησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αποδεικνύεται ότι το μίσος και η εμπάθειά τους εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι δυνατότερα από τις όποιες μικροκομματικές διαφορές τους. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σφίξανε τα χέρια για να επικυρώσουν μια παράνομη και ανήθικη ενέργεια, η οποία έχει ξεκάθαρα άμεσο στόχο, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Με αμοιβαίες υποχωρήσεις αναμεταξύ τους, τόσο οι μνημονιακοί της ΝΔ όσο και οι «αντιμνημονιακοί» του ΣΥΡΙΖΑ ομολόγησαν με την ταύτισή τους στο συγκεκριμένο ζήτημα ότι πέρα από τις στημένες αντιπαραθέσεις ήπιου χαρακτήρα έχουν έναν κοινό εχθρό και σκοπό. Ο εχθρός, αναμφίβολα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο σκοπός τους είναι να την αποβάλλουν από την πολιτική ζωή του τόπου, γιατί αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο στις σκοτεινές επιδιώξεις της κάθε πλευράς.
Ταυτόχρονα έχουν και ένα σχέδιο για το σκηνικό το οποίο θα προκύψει μετά τις επερχόμενες εκλογές και αφορά την αναγκαστική συγκυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ (με πιθανή «τσόντα» το ΠΑΣΟΚ, αν τα καταφέρει να μπει τελικά στην Βουλή), προκειμένου να διασωθεί το πολιτικό σύστημα και πολύ περισσότερο τα ανθελληνικά συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Μια συγκυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ αυτομάτως θα καταστούσε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως την Αξιωματική Αντιπολίτευση της Χώρας με ότι συνεπάγεται αυτό στην πάροδο του χρόνου, καθώς η νέα συγκυβέρνηση - τέρας κινούμενη κι αυτή στους μνημονιακούς ρυθμούς θα φθειρόταν πολύ γρήγορα και έτσι θα ερχόταν η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Γι΄αυτό τον λόγο στήσανε όλο αυτό το ανέντιμο και παράνομο σκηνικό μετά το τραγικό περιστατικό της Αμφιάλης, δίνοντας ανεπίτρεπτες διαστάσεις πολιτικού χαρακτήρα στο έγκλημα αυτό. Γι΄αυτό τον λόγο έγιναν οι διώξεις και οι προφυλακίσεις εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γι΄αυτό τον λόγο δημιουργήθηκαν οι απίθανες κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, της απόπειρας κατάλυσης του πολιτεύματος και ότι άλλο ανυπόστατο ακούγεται. Επίσης, γι΄αυτό τον λόγο, προχώρησαν στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης, πιστεύοντας ότι έτσι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα μπορεί να κινηθεί και να διεξάγει τον Νόμιμο Πολιτικό της Αγώνα.
Πλανώνται πλάνην οικτρά, καθώς το αναληθές των εικασιών τους θα φανεί στην ροή του χρόνου. Επί του παρόντος, όμως, καταγγέλουμε αυτή την σύμπνοια και την αλληλοκάλυψη μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για την απαράδεκτη μεθόδευση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά και για την προετοιμασία της κοινής συνεργασίας τους στα πλαίσια της επόμενης συγκυβέρνησης, η οποία θα συνεχίσει την παραχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας και το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας του Ελληνικού Λαού στους διεθνείς τοκογλύφους.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια :