Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΝΟ, ΧΑΝΩ! ΔΥΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!



Γράφαμε χθες, με αφορμή τους λεονταρισμούς Καμμένου ότι θα ρίξει την κυβέρνηση όταν θα φέρει την Συμφωνία των Πρεσπών στη βουλή, ότι τουλάχιστον τρεις ψεκασμένοι βουλευτές θα την υπερψηφίσουν και εν συνεχεία θα προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τους Ζουράρι, Παπαχριστόπουλο και Κουντουρά…

Οι δύο πρώτοι, εκδηλώθηκαν ήδη!

Έτσι, με δήλωσή του στον ραδιοφωνικό σταθμό xfm 943, ο Ζουράρις ξεκαθάρισε πως «από τη στιγμή που υπάρχει η πλειοψηφία να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν υπάρχει λόγος να άρει την εμπιστοσύνη του, ο κ. Καμμένος προς την κυβέρνηση», εννοώντας βεβαίως πως αν το κάνει, αυτός δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει.

Από κοντά και ο Παπαχριστόπουλος, που ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρος, σε δηλώσεις του στον FOCUS 103,6:

«Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Η διαφοροποίησή μου για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών είναι εμφανής, δεν έχω κρυφτεί. Το έχω πει σε όλους τους τόνους και με τον πιο επίσημο τρόπο στην κοινοβουλευτική μου ομάδα, ότι είναι ένα θέμα, που πρέπει να λυθεί, κι αυτό είναι καλό για τη χώρα. Διαφωνώ με αυτό που είπε ο κ. Καμμένος, ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι και η Βόρεια Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη συμφωνία και η FYROM και η Σερβία. Πιστεύω ότι είναι μία επιλογή ανάπτυξης. Όσοι διαβάσουν με προσοχή τη συμφωνία, μπορεί να αλλάξουν γνώμη, ίσως όχι όλοι…».

Πάρτα «Λίζα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :