Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Οι σιωνιστές των ΗΠΑ αποκαλύπτουν αυτό που όλοι κρύβουν: Μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Οι σιωνιστές των ΗΠΑ αποκαλύπτουν αυτό που όλοι κρύβουν: Μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής!
Μπορεί τα διαπλεκόμενα εγχώρια συστημικά μέσα και οι στρατευμένοι, καθεστωτικοί κονδυλοφόροι να αποκρύπτουν την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής φθάνοντας μέχρι του σημείου να παρουσιάζουν ένα τάχα δημοσκοπικό “ντέρμπι” μεταξύ Χρυσής Αυγής, κλεφτοΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ για την τρίτη θέση, παρά ταύτα όμως τα μαντάτα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους εργολάβους της ενημέρωσης!
Υπό το πρόσχημα μιας ψευδεπίγραφης αναζωπύρωσης -δήθεν- του “αντισημιτισμού” στην Ελλάδα, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο (World Jewish Congress) ξεκίνησε πρόσφατα καμπάνια με τον πομπώδη τίτλο “Στέκομαι με τους εβραίους της Ελλάδας”, για τη χρηματοδότηση της εν Ελλάδι εβραϊκής κοινότητας στον αγώνα κατά του αντισημιτισμού και της Χρυσής Αυγής!
Γράφουν οι σιωνιστές του WJC: “Ως μέλος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, θέλω να ξέρετε οτι είμαι αλληλέγγυος με ολόκληρη την κοινότητά σας καθώς αντιμετωπίζετε τις απειλές του αντισημιτικού βανδαλισμού και την πολιτική άνοδο του κόμματος της Χρυσής Αυγής”.
Τι βλέπουν λοιπόν οι σιωνιστές των ΗΠΑ το οποίο δεν βλέπουν ή κάνουν πως δεν βλέπουν και απεγνωσμένα αποκρύπτουν οι “έγκριτοι, αντικειμενικοί και φιλαλήθεις” δημοσιογράφοι και δημοσκόποι; Άνοδο του κόμματος της Χρυσής Αυγής, την οποία άνοδο αυθαίρετα συνδέουν με την υποτιθέμενη απειλή “αντισημιτικού βανδαλισμού”!
Είναι μάλιστα τόση η ανησυχία των πραγματικών αφεντικών του εγχώριου πολιτικού κατεστημένου (θυμηθείτε επίσκεψη Σαμαρά στη Νέα Υόρκη την ημέρα των παράνομων συλλήψεων του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όταν σε ειδική συνεδρίαση του εβραϊκού οργανισμού ο τότε πρωθυπουργός της χώρας δήλωνε καταχειροκροτούμενος: “τους τελείωσα όπως σας είχα υποσχεθεί”!), ώστε να ζητούν την οικονομική ενίσχυση της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα προκειμένου εκείνη να αντιμετωπίσει την άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!
Προς επίτευξη αυτού του σκοπού, το παγκόσμιο εβραϊκό κογκρέσο καλεί τα μέλη και τους υποστηρικτές του να συνδράμουν με 25, 38, 50 ή και παραπάνω δολάρια!
Ο κατά τ' άλλα λαλίστατος υπουργός των Εξωτερικών, μπολσεβίκος Ν. Κοτζιάς θα προβεί σε ανακοίνωση καταδίκης της ανάμιξης του παγκόσμιου εβραϊκού κογκρέσου στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος, ή κρατά τις καταδίκες μόνο για την Ρωσία (καταδίκη της ανάμιξης της Ρωσίας στη συμφωνία-προδοσία των Πρεσπών για την οποία δεν έχει ακόμη προσκομίσει στη βουλή το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο!).
Αφού ο διεθνής σιωνισμός ομολογεί πως η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει νέα άνοδο και μάλιστα καλεί σε χρηματοδότηση προκειμένου να την αντιμετωπίσει, τούτο σημαίνει οτι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο, σημαίνει οτι πάμε καλά. Δεν μπορούμε όμως να αντισταθούμε στον πειρασμό να απευθύνουμε μια ερώτηση προς τους “αντικειμενικούς και έγκριτους” δημοσιογράφους και δημοσκόπους: διαψεύδετε, κύριοι, τις ανησυχίες των σιωνιστών;
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια :