Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;




Γράφει ο Αντίοχος

Σταλινικό μίσος και χολή στάζει, για μία ακόμα φορά, ο… τυχερός* σύντροφος Μπογιόπουλος κατά της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την επέτειο θανάτου του Φύσσα.

Και εκτός του σταλινικού οχετού, τολμάει και μιλάει για «λόμπι» και «αφανείς χρηματοδότες» της Χρυσής Αυγής:

«Το ξέρουν και το ήξεραν οι κύκλοι των οικονομικών λόμπι που -σύμφωνα με την «Γκάρντιαν» – τους χρηματοδοτούσαν.

Το ήξεραν «όλοι οι αφανείς χρηματοδότες τους» που όπως υποσχόταν ο κ. Σαμαράς κατά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ (11/10/2013) «θα αποκαλυφθούν (…) για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ποιοι από πίσω, ενώ ήξεραν, τους στήριζαν». Εντούτοις, πέντε χρόνια μετά, οι «αφανείς χρηματοδότες» παραμένουν στην αφάνεια και στο απυρόβλητο…».

Και βέβαια, εις ότι αφορά την δήθεν χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από… εφοπλιστές και λοιπούς ολιγάρχες, το θέμα έχει ξεκαθαρίσει προ πολλού! Η Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΟ πολιτικό κόμμα εν Ελλάδι που έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ, τρεις φορές και δεν βρέθηκε στα ταμεία της ούτε ένα ευρώ «ύποπτης» προέλευσης! Επιπροσθέτως, έχουν ελεγχθεί και όλοι οι λογαριασμοί των βουλευτών του Κινήματος και μάλιστα από το έτος… 2000! Όποιος, λοιπόν, συνεχίζει να διακινεί τα σενάρια περί… χρηματοδοτήσεων από ολιγάρχες, είναι αισχρός και άθλιος συκοφάντης! Εξάλλου, οι ολιγάρχες ξέρουν καλύτερα απ’ τον καθέναν ποια είναι τα κόμματα που είναι του χεριού τους και εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και δεν είναι κορόιδα να χρηματοδοτήσουν την Χρυσή Αυγή.

Μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω τον σύντροφο Μπογιόπουλο για τα οικονομικά του… τιμημένου κουκουέ (που αρνείται πεισματικά οποιονδήποτε έλεγχό τους, για προφανείς λόγους!), αλλά απ’ ότι θυμάμαι ότι έχει πάρει πόδι από το κόμμα του… λαού, οπότε δεν είναι πλέον αρμόδιος να μας απαντήσει…

Επειδή όμως και οι κρίνοντες κρίνονται, θα τον ρωτήσω για τα δικά του οικονομικά! Πως τη βγάζεις σύντροφε Μπογιόπουλε, από τότε που σ’ έδιωξαν από τον «Ριζοσπάστη» και δουλεύεις στα «αστικά» (όπως τα αποκαλούν τα πρώην συντρόφια σου…) ΜΜΕ; Ποιος ολιγάρχης του πλούτου (βλέπετε, αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ…) σε πληρώνει για τις προπαγανδιστικές υπηρεσίες που προσφέρεις στο σάπιο σύστημα; Έλα σύντροφε, πες μας, μην ντρέπεσαι. Καμμία δουλειά δεν είναι ντροπή, ακόμα κι αν δουλεύει ένας… επαναστάταρος σαν την αφεντιά σου σε… «αστικά» ΜΜΕ!

*Τυχερός, γιατί αν ζούσε ο «πατερούλης» Στάλιν, θα είχε χαρακτηριστεί… «αντισοβιετικό στοιχείο», «πράκτορας του Μικάδο» (έτσι έλεγαν τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας…), «εγκάθετος του τροτσκιστοζηνοβιεφικού κέντρου», «σαμποταριστής», κ.τ.λ. και θα’ σπαγε πέτρες σε κάποιο Γκουλάγκ της Σιβηρίας, για να αποχτήσει… «προλεταριακή συνείδηση»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :