Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ… ΠΡΟΟΔΟΥ) .


Σοβαρότατο πρόβλημα έχουν οι σπαγκοραμμένοι της αριστεράς (και της… προόδου), με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής. 
Κι έχουν πρόβλημα, διότι αρκετοί παρασυρμένοι στην αριστερά οπαδοί τους, αγνοί άνθρωποι που νομίζουν ότι η αριστερά θα φτιάσει την… ιδανική κοινωνία, τους θέτουν το ερώτημα: γιατί κατακρίνετε την Χρυσή Αυγή που δίνει στη φτώχεια και δε δίνετε κι εσείς; 
Τι σκαρφίζονται, λοιπόν, οι τσιφούτηδες-φαταούλες της αριστεράς; Ντύνουν με… ιδεολογικό μανδύα την τσιγγουνιά, τον φαταουλισμό και την κοινωνική αναλγησία τους 

Αυτοί είναι οι αριστεροί, που δε δίνουν ούτε του αγγέλου τους νερό. Θαυμάστε τους!
Συνεχίζονται οι κοινωνικές δράσεις 
της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα
 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
 

 
Παρά την απαίτηση του καθεστώτος να παύσει άμεσα η Δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής, ώστε να χαθεί ο μοναδικός φάρος φωτός που φωτίζει μέσα στην μαύρη απελπισία του μνημονίου και του λαθρεποικισμού της Πατρίδας μας, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει σε ολόκληρη την Ελλάδα να προσφέρει σε όλους τους Έλληνες. Συνεχίζει να επιστρέφει τα χρήματα των Ελλήνων πίσω στους Έλληνες. 
 
 
Διανομή τροφίμων από την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού
 

 
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Έτσι, άλλη μια διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 05-8-13 στην Τ.Ο.Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού σε 200 οικογένειες. Για άλλη μια φορά ο φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
 

 

 

 

 

 
Έκτακτη διανομή λαχανικών στη Χαλκίδα
 

 
Η άρτια οργανωτική λειτουργία και η ετοιμότητα των εθελοντών του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδείχθηκε άλλη μια φορά την περασμένη Κυριακή, από την Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας. 
Το Σάββατο το απόγευμα μας ενημέρωσε έμπορος οπωροκηπευτικών ότι επιθυμεί να διατεθεί άμεσα σε Έλληνες μεγάλη ποσότητα νωπών λαχανικών, που μπορεί να μας παραδώσει την επομένη το πρωί. Είχαμε μόλις μερικές ώρες στη διάθεσή μας, αλλά ήταν αρκετές.
 

 

 

 

 

 
Σχεδιάσαμε τον τρόπο διάθεσης, ελέγξαμε τις δυνατότητες ενημέρωσης των δοκιμαζομένων συμπατριωτών μας και κινητοποιήσαμε τους εθελοντές μας. Το πρωί της Κυριακής δεκάδες Χρυσαυγίτες ξεφόρτωσαν το φορτηγό, ξεχώρισαν και τακτοποίησαν τα λαχανικά, πραγματοποίησαν διανομή ενημερωτικού υλικού και μοίρασαν τα προσφερόμενα τρόφιμα στους προσερχόμενους Έλληνες.
 
Αγωνιζόμαστε για τον Λαό μας και την Πατρίδα μας. 
 
Διανομή τροφίμων στο Αγρίνιο
 

 
Την περασμένη Παρασκευή 02/08/2013, παραγωγός της περιοχής μας, μας ενημέρωσε για την πρόθεση του να διαθέσει 1 περίπου τόνο τομάτας προς διανομή σε Έλληνες που χρήζουν βοηθείας. Τάχιστα οι υπεύθυνοι του κινήματος οργάνωσαν τη μεταφορά του προϊόντος, το συσκεύασαν σε σακούλες τροφίμων και όλα ήταν έτοιμα για την επομένη, Σάββατο 03/08/2013, να διανεμηθούν από τα γραφεία μας στο Αγρίνιο, μαζί με ζυμαρικά και όσπρια που είχαμε προς διανομή.
 

 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εν λόγο παραγωγό και ευελπιστούμε το παράδειγμά του να φέρει μιμητές. Επίσης ένα μεγάλο εύγε σε όλους τους συναγωνιστές και της συναγωνίστριες που με τη βοήθειά τους ήρθε μια ακόμη αποστολή εις πέρας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :