Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΛΙΚΙ!

anarxia
Μετά τους αγριότατους ξυλοδαρμούς (με την ανοχή των υπαλλήλων του υπουργείου «Δικαιοσύνης»…) και τις μαφιόζικες απειλές για βιολογική εξόντωση των διαφωνούντων, από τον «Πυρήνα Φυλακής» της Συνωμοσίας Πυρήνων του ΣΥΡΙΖΑ, δέκα αναρχοκομμουνιστές κρατούμενοι στην Δ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, απάντησαν στο ξύλο και τις απειλές με ηλεκτρονικό κείμενο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο. Οι δέκα κατηγορούν τον «Πυρήνα Φυλακών» για μαφιόζικες πρακτικές, για απόπειρα ελέγχου των φυλακών και για προσπάθεια υποκατάστασης των «αρχών» του ψευδοκράτους από τα πρώην συντρόφια τους. Κοινώς, τους κατηγορούν ως παρακρατικούς:
«Θεωρούμε πως η δόλια ενέδρα στο σύντροφό μας αποτέλεσε μία στιγμή ενός πολιτικοστρατιωτικού σχεδίου επιβολής της σιωπής γύρω από ζητήματα που αφορούν την εν λόγω οργάνωση. Πέραν του ότι ένας, μαφιόζικου χαρακτήρα, εκβιασμός καταστρατηγεί τις αναρχικές αξίες αποτελεί πλέον, όχι μόνο επίδειξη ακραίας εξουσιαστικής συμπεριφοράς αλλά και έκφραση ενός επικίνδυνου ολοκληρωτισμού και φετιχισμού της βίας που δυνητικά στρέφεται κατά πάντων και το σχέδιο αυτό ολοκληρώνεται με την απειλή εναντίον του συντρόφου ότι αν δεν ανακαλέσει θα έχει πρόβλημα σε όλες τις φυλακές και θα καταλήξει σε πτέρυγα απομόνωσης-προστασίας. Οπότε, να προσπαθείς να δώσεις τέλος στη εσωστρέφεια των αναρχικών με μια πράξη ωμής εξουσιαστικής βίας μπορεί να έχει δύο ενδεχόμενα: 1ον την πυροδότηση μιας ακόμα βίαιης σύγκρουσης-σφαγής μεταξύ αναρχικών για την οποία θα χυθεί άφθονο αίμα, σάλιο και μελάνι, ή 2ον την υποταγή όλων στον παραπάνω συντηρητικό κώδικα ιπποτικής τιμής που συνεπάγεται τον ακρωτηριασμό της κριτικής μέσω του φόβου και τον συνακόλουθο ευνουχισμό της αναρχίας από το σημαντικότερο εργαλείο της αυτεξέλιξης».
Λέτε κάποια στιγμή ν’ αρχίσουν να ανοίγουν στόματα και να αποκαλύπτουν τον πραγματικό παρακρατικό ρόλο των αναρχοκομμουνιστών ληστοτρομοκρατών, στην υπηρεσία του συστήματος; Όπως φαίνεται, αυτή η στιγμή δε βρίσκεται μακριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :