Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΛΑΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ, ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ-ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ «ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

megalooikonomou1
«Προσπαθώ με τα τέρατα να τα βγάλω πέρα, είμαι στο λάκκο με τα φίδια. Αισθάνομαι απογοητευμένη… Η ΝΔ έχει στους κόλπους της βουλευτές σεξιστές όπως ο Γιακουμάτος και ο Οικονόμου… Ήταν θράσος της Γεννηματά να ονομάσει τον Τσίπρα «νεοκομμουνιστή». Απορώ πως το δέχθηκε το ΚΚΕ. Ξεφτιλίσατε το ΚΚΕ που πολέμησε στην εθνική αντίσταση ενώ εσείς όλοι οι δεξιοί φοράγατε κουκούλες… δοσίλογοι » είπε μεταξύ άλλων στην Βουλή, χθες το βράδυ η μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτίνα- ο Θεός να την κάνει-Μεγαλοοικονόμου. Σε τι διαφέρει αυτη η κυράτσα από την κυρία Λουκά;
«Ντρέπομαι για την Ελληνική Βουλή. Ήμουν η μόνη βουλευτής που έμεινε 6 μήνες ανεξάρτητη και επέλεξα να πάω στους ηττημένους και καθαρούς. Υπέστην τόσο μπούλινγκ… και από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε να με υποστηρίξει κανείς.
«Ντρέπομαι που είμαι βουλευτής… Και με κατηγορούν αυτοί που θέλουν να κληρονομήσουν τις έδρες στα παιδιά τους» επανέλαβε, με ένα σκληρό ρετάρισμα. Λαέ, εγκληματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :