Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΠΑΛΙ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΚΑΛΗ

xaikalis sdf ffff

Όλοι οι… καλοί χωράνε στο τσίρκο του Πανοκαμμένου! Ακόμα κι αν κάποια στιγμή αποσύρθηκαν στα… ενδότερα, γιατί ήτανε… σκανταλιάρηδες.
Επέστρεψε, λοιπόν, στους ελαφροδεξιούς ψεκασμένους ο… γίγας του νεοελληνικού πολιτισμού, Παύλος Χαϊκάλης –γιατί, έφυγε ποτέ;- και αμέσως ορίστηκε Γραμματέας Πολιτισμού.
Θυμίζουμε, ότι ο… γίγας είχε αποσυρθεί από τη βιτρίνα της καμμεναρίας, μετά από το σκάνδαλο με την offshore εταιρεία.
Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι σας, σας παραθέτουμε τη δήλωση που έκανε ο γραμματέας του καμμενάδικου μορφώματος Μοίρας (γνωστός από μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον σιωνιστή σφαγέα της Κύπρου, Κίσσινγκερ): «Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι απλά αναγνωρίσιμος στο χώρο του Πολιτισμού, της Τέχνης και του ποιοτικού καλλιτεχνικού θεάματος, αλλά κυρίως, είναι αναγνωρισμένος και καταξιωμένος: από τους συναδέλφους του, τους κριτικούς και πάνω απ’ όλα, από το μεγάλο κοινό. Όπως είπε, «πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο άνθρωπο και καλλιτέχνη, ο οποίος έχει φτάσει σε κορυφαία επίπεδα επιτυχίας με βάση την αξία, το ζήλο, την εργατικότητα και τη δημιουργικότητά του και όλα αυτά, μένοντας πάντοτε σεμνός, ευγενής, και προσηνής».
(ΥΓ): Κακόμοιρε πολιτισμέ, τι σου ’μελλε να πάθεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια :