Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αυτοδύναμη η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας από την πρώτη Κυριακή με 49%!!!! VIDEO


ΤΟ βίντεο 
που έκανε τους ανθέλληνες να κλάψουν...



Δείτε το βίντεο...



ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ TROMAKTIKO.GR: 

Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ 63,2%!
images
Μετά από την… ψυχρολουσία από τη μεγάλη (και αξιόπιστη, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν…) δημοσκόπηση του zougla.gr, ολοκληρώθηκε και η δημοσκόπηση του μεγάλου ιστολογίου tromaktiko, για τον δήμο της Αθήνας.

Στο ερώτημα «Ποιον θα θέλατε για Δήμαρχο Αθηναίων;», οι 16.596 αναγνώστες που ανταποκρίθηκαν, ψήφισαν ως εξής:

Ηλίας Κασιδιάρης 63.21% (10,491 ψήφοι) 

Γιώργος Καμίνης 7.49% (1,243 ψήφοι) 

Νικήτας Κακλαμάνης 6.38% (1,058 ψήφοι) 

Γαβριήλ Σακελλαρίδης 6.24% (1,035 ψήφοι) 

Βασίλης Καπερνάρος 6.14% (1,019 ψήφοι) 

Άρης Σπηλιωτόπουλος 4.2% (697 ψήφοι) 

Νίκος Σοφιανός 3.33% (553 ψήφοι) 

Γρηγόρης Βαλλιανάτος 3.01% (500 ψήφοι) 

Μετά τα συνεχή χαστούκια των διαδικτυακών δημοσκοπήσεων (αλλά και των κρυφών που μαθαίνονται…), το καθεστώς θα απαντήσει –σύμφωνα με πληροφορίες- με μπαράζ μαϊμού-δημοσκοπήσεων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αλλά πλέον, δεν τους πιστεύει κανείς!

Tις προηγούμενες εβδομάδες τα φερέφωνα του μνημονίου παρουσίασαν μια σειρά χαλκευμένων δημοσκοπικών «ερευνών» με τις οποίες γελούσαν όχι μόνο οι δημότες της Αθήνας αλλά το πανελλήνιο, αυτή την βδομάδα, οι «αντικειμενικές» φυλλάδες αποφεύγουν να αποκαλύψουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος.

Καθίσταται σαφές, ότι η επιχείρηση των στρατευμένων δημοσιογράφων να διαμορφώσουν μια στρεβλή εικόνα της πολιτικής πραγματικότητας, πέφτει στο κενό. Και πέφτει στο κενό διότι ακριβώς οι Έλληνες πολίτες, οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι, δεν αμφιταλαντεύονται, ούτε υποκύπτουν σε αστεία διλήμματα που θέτουν οι μνημονιακές δυνάμεις: 

H Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα του Έθνους και η Ελληνική Αυγή την μοναδική επιλογή των δημοτών της Αθήνας για μια πρωτεύουσα ελληνική κι αντάξια της λαμπρής της Ιστορίας.

 Πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις


η “Ελληνική Αυγή”


Προβάρει τα Γαλανόλευκα η Αθήνα



Δεν υπάρχουν σχόλια :