Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι "ΤΙΤΑΝΕΣ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ..

Προσωπικα πιστευω οτι αφου εγινε οτι εγινε και μας ξετιναξανε και μας ξεζουμισανε.. ειναι η ωρα που πρεπει να ερθει ο "ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ" αυτης της χωρας.. να εμφανιστει ο Σουπερ ηρωας που σωζει την υστατη στιγμη το συμπαν!!! Ο ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΗ!!!! (αμερικανια εντελως.. παντα ομως.. αλλα κοιτα να δεις που παντα πιανει...)
Οι "ΤΙΤΑΝΕΣ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ..
Αυτο που καταλαβα εν ολιγοις ειναι οτι αφου ξεφτυλισανε τις τιμες σε οικοπεδα σπιτια κτλ κτλ κτλ οι μεγαλοκαρχαριες αγορασανε οτι μπορουσανε να αγορασουνε.. πραγμα που σημαινει οτι ολη η ΕΛΛΑΣ εγινε ενα τεραστιο ιδιωτικο οικοπεδο την ωρα που ο κοσμακης (ΠΡΟΒΑΤΑ) το μονο που εκανε ηταν να ασχοληθει με τα πολιτικα και την φυλακιση της ΧΑ.. κι αυτοι κανανε στα μουλοχτα την δουλεια τους.. παλιο το κολπο και πιανει παντα.. οταν εχεις να κανεις με ''προβατα-μαλάκες''..
Τωρα λοιπον που η ΕΛΛΑΣ ειναι ενα ιδιωτικο οικοπεδο πρεπει ο ιδιωκτητης να το αποδεσμευσει απο τα μνημονια διοτι δεν ειναι πια κρατος αλλα ιδιωτικη περιουσια.. (οικοπεδο).. (θα το γραψω πολλες φορες ακομα μηπως και το καταλαβετε)..
Θα βγει μετα ο "Χ" "ευεργετης" και θα πει προβατο Ελληνα σε εσωσα.. καλα που ημουν εγω... και δωστου απο κατω Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Ελληνας να φωναζει ζητω!! (κοιτα βιντεο οταν ηρθε ο καραμανλης)..
Δλδ και μας πηρανε τα παντα και θα βγουν και ηρωες στο τελος... γιατι καταντησαμε μαλάκεςΘα στησουμε κι εναν μεγααααλο ανδριαντα στον "ευεργετη".. κι ολα μελι γαλα....
Αν δεν βαλει ο Θεος το χερι Του σ αυτο το μπαχαλο, που μονο ο ανθρωπος ξερει να κανει, γιατι ειναι αχρηστος να ζησει με ταξη... μονο τοτε θα ισιωσει η ανθρωποτητα.. μεχρι τοτε μπαχαλο θα ειμαστε εις τους αιωνας των αιωνων... αμην.
Sofia Pappa

Δεν υπάρχουν σχόλια :