Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η μαζορέτα και ο επιχειρηματίας που ήθελαν να γεμίσουν την Αθήνα ναρκωτικά ..Τρανταχτά ονόματα ήταν... πελάτες!!!


Ελληνας ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στην πόλη Μάιντς της Γερμανίας φέρεται ως ο εγκέφαλος σπείρας που εισήγαγε και διακινούσε στην Αττική 8,6 κιλά MDMA, ναρκωτική ουσία με βάση την αμφεταμίνη. Στο κύκλωμα μετείχαν ακόμα ένας ομογενής από τη Γερμανία και μία 40χρονη, κάτοικος Ν. Σμύρνης, που στο παρελθόν είχε εργαστεί ως χορεύτρια σε μεγάλα clubs της Αθήνας και ως μαζορέτα στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

- Είχαν στην κατοχή τους 8.500 κιλά MDNA, ναρκωτικό πιο ισχυρό από την κοκαΐνη
- Βρέθηκαν στις ατζέντες τους τα τηλέφωνα γνωστών Αθηναίων
- 1.000.000 ευρώ η αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν
- Πως λειτουργούσε το κύκλωμα, που και πως έκανε... business

Ο ομογενής είχε αποφυλακιστεί πριν από 8 - 9 μήνες, ύστερα από σύλληψή του στην Αττική για διακίνηση χασίς και κοκαΐνης. Είχε μισθώσει μεζονέτα στην Κηφισιά, για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιούσε ένα Audi A8, 4.000 κυβικών, και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με στόχο να ανοίξει κατάστημα πώλησης τσαγιού στη Γλυφάδα.

Την εισαγωγή των ναρκωτικών από τη Γερμανία στην Ελλάδα φέρεται να συντόνισε ο Ελληνας επιχειρηματίας, που κατά πληροφορίες έχει υπό τον έλεγχό του έξι εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα στο Μάιντς της Γερμανίας. Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών διέθετε εδώ και αρκετό καιρό πληροφορίες που ενέπλεκαν τον 40χρονο σε διακίνηση ναρκωτικών από τη Γερμανία στην Ελλάδα. Μέχρι την ημέρα της σύλληψής του ωστόσο, την 23η Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί της υπηρεσίας δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Από κοινού με τον προσφάτως αποφυλακισμένο συνεργό του πραγματοποιούσαν συναντήσεις με ιδιοκτήτες δημοφιλών νυχτερινών κέντρων του Λεκανοπεδίου (κυρίως σε Γκάζι, Γλυφάδα και Κεφαλάρι) προκειμένου να κανονίζουν τις λεπτομέρειες για διάθεση MDMA στα καταστήματά τους.

Τα ναρκωτικά είχαν κρύψει στο διαμέρισμα της 40χρονης πρώην μαζορέτας, στη Ν. Σμύρνη. Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν 8,6 κιλά MDMA, 730 γραμμάρια αμφεταμίνης και 2,1 κιλά χασίς. Τη «διανομή» των ναρκωτικών έκαναν ένας Ελληνας οδηγός ταξί και ένας Αλβανός. Και οι δύο έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για διακίνηση ηρωίνης. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ακόμα ένας Ελληνας ναυτικός, που όμως φέρεται να είχε περιφερειακό ρόλο στη δράση του κυκλώματος. Σημειώνεται ότι η 40χρονη πρώην μαζορέτα είναι ομογενής από το Τορόντο του Καναδά και κατά το παρελθόν είχε εργαστεί ως χορεύτρια σε νυχτερινά clubs όπως το «Plus Soda», το «King Size» κ.ά. Εκτός των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν 25 κινητά τηλέφωνα και δύο ζυγαριές ακριβείας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αξία των κατασχεμένων ναρκωτικών ανέρχεται σε 500.000 ευρώ.


Σύμφωνα με την Δίωξη Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν...ο Ελληνικής καταγωγής 43χρονος Γερμανός υπήκοος οποίος διατηρεί αλυσίδες καταστημάτων σε μεγάλες πόλης τις Γερμανίας, μια 40χρονη καλλονή που έκρυβε τα ναρκωτικά μέσα σε χρηματοκιβώτιο στο διαμέρισμα της στην Ν. Σμύρνη κι ένας 40χρονος παλιός γνώριμος των Αρχών οποίος το 2010 είχε συλληφθεί μαζί με διάσημο άνδρα μοντέλο οποίος εκείνη την εποχή μεσουρανούσε στης πασαρέλες τις Αθηναϊκής μόδας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Όπως προέκυψε από την έρευνα τις Δίωξης τα ναρκωτικά εισήγαγε με άγνωστο τρόπο στην Ελληνική επικράτεια ο επιχειρηματίας από την Γερμανία, που φιλοξενούνταν στην πολυτελή του κατοικία του ο 40χρονου στο Κεφαλάρι, οποίος μάλιστα πλήρωνε ενοίκιο 1.600 Ευρώ το μήνα για να απολαμβάνει και την ιδιωτική πισίνα τις μονοκατοικίας.

Για την διακίνηση του ναρκωτικού στα κλαμπ που διασκεδάζει η νεολαία στο κέντρο τις Αθήνας και τις παραλιακής το κύκλωμα χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια» έναν Αλβανό υπήκοο κι έναν Έλληνα συνεργό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του η 40χρονη καλλονή πρώην «τσιρλίντερ» του ΟΣΦΠ, η όποια έκανε δημόσιες σχέσεις σε μεγάλα κλαμπ τις Αθήνας, συνεργάζονταν εδώ κι ένα χρόνο με των 40χρονο από το Κεφαλάρι, ανοίγοντας ουσιαστικά «πόρτες» για την σπείρα στα σαλόνια τις Αθήνας και τις ακριβές πιάτσες του Κολωνακίου.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, στα κινητά τηλέφωνα των δυο συλληφθέντων του 40χρονου και τις φίλης του έχουν βρεθεί αριθμοί κινητών τηλεφώνων γνωστών Αθηναίων, ακόμα και μοντέλων και εξετάζεται πλέον το ενδεχόμενο να πρόκειται ουσιαστικά για το άτυπο πελατολόγιο του κυκλώματος.

Η διακίνηση του ναρκωτικού, το οποίο είναι δυο φορές πιο ακριβό από την κοκαΐνη, γίνονταν με πολυτελή αυτοκίνητα, προκειμένου τα «βαποράκια» τις σπείρας να μην κινούν τις υποψίες των Αρχών, ενώ πολλά ραντεβού για την προμήθεια δόσεων MDMA από τους χρήστες κλείνονταν ακόμα και μέσα σε γνωστά κλαμπ των Αθηνών.

Η συνολική αξία των ναρκωτικών που κατάσχεσε η Δίωξη ανέρχεται στο ποσό του 1.000.000 Ευρώ. Την Παρασκευή η συλληφθέντες θα οδηγηθούν στων Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :