Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ MISTER TSIPRA ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ;Γράφει ο Αντίοχος

Αυτό που προαναγγείλαμε στις 27 το ανακάλυψαν τα μεγάλα ΜΜΕ χθες – δύο ημέρες αργότερα («Ο mister Tsipras πάει στην Αμέρικα στα μέσα Οκτωβρίου για να πάρει απευθείας γραμμή απ’ τ’ αφεντικά του»).

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορία που διέρρευσε ο Ιγνατίου (πιο γνωστός ως “the voice of America”) οριστικοποιήθηκε η πρόσκληση του mister Tsipra στην Ουάσιγκτον και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Λευκό Οίκο.

Πέραν της «γραμμής» που θα πάρει ο mister Tsipras απ’ τ’ αφεντικά του, υπάρχει βεβαίως μια σημαντική παράμετρος που δεν πρέπει να αγνοούμε: η πρόσκληση στον Λευκό Οίκο σημαίνει ότι η κατοχική συγκυβέρνηση των αμερικανοκομμουνιστών και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων τους εξακολουθεί να έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη των διεθνών τυράννων, άρα δεν πρέπει να περιμένουμε σύντομα εκλογές! Τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο…

(ΥΓ) 1: Τα υποκριτικά συνθήματα του κομμουνισταριού, ελληνόφωνα και… αγγλόφωνα, «Αμερικάνοι φονιάδες των λαών», «Έξω για πάντα από το ΝΑΤΟ», «Έξω οι βάσεις του θανάτου», «Yankees go home», κ.τ.λ., τα οποία κραύγαζαν κάποτε τα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης (σίγουρα δε και ο mister Tsipras, όταν ήτανε κνίτης) τώρα… δικαιώνονται!

(ΥΓ) 2: Μην πιστεύετε ποτέ τα κομμούνια, μ’ όποιο προσωπείο κι αν εμφανίζονται! Στην πραγματικότητα, πιστεύουν τα αντίθετα απ’ αυτά που κραυγάζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :