Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΞΕΦΥΓΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΒΕΛΙΟΥ: ΤΟ 60% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ»!

Άρθρο της Κορίνας Πενέση από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί
Νέο παραλήρημα για τον επικεφαλή του Ενωμένου Κινήματος για την Αλβανία, Ταχίρ Βέλιου, ο οποίος απαντώντας στις θέσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά , που σε συνέντευξή του επεσήμανε το αυτονόητο, ότι η ελληνική μειονότητα πρέπει να αναγνωρισθεί, όπου και αν βρίσκεται, σε ολόκληρη την Αλβανία, απάντησε, έξαλλος: «Η χθεσινή δήλωση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, είναι μια γελοία δήλωση ενός εκπροσώπου μιας τεχνητής χώρας, όπως είναι η Ελλάδα, η οποία αν και είναι, άδικα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων, κυρίως τους Αρβανίτες και τους Αλβανοτσάμηδες».
Σημείωσε ακόμη: «Εάν ο κ. Κοτζιάς εκτιμά ότι η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος, τότε αν ενεργήσει για να μας πείσει, ας εφαρμόσει τα δικαιώματα των μειονοτήτων σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις, ας αναγνωρίσει τα δικαιώματα των Αρβανιτών και των Αλβανοτσάμηδων, οι οποίοι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία, πάνω από το 60% του σημερινού πληθυσμού της Ελλάδας.
Στη συνέχεια, ας συνεχίσει με την αναγνώριση των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας στους Αλβανοτσάμηδες, να αποζημιώσει για τη ληστεία με τη βία της ιδιοκτησίας, τον επαναπατρισμό των βίαια εκτοπισμένων πληθυσμών, την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αλβανοτσάμηδων, το δικαίωμα της οργάνωσης εξουσίας και διοίκησης και της αλβανικής γλώσσας ως επίσημης γλώσσας, χρηματοδοτώντας την εκπαίδευση στην αλβανική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα και την προετοιμασία του εδάφους για το τελικό καθεστώς της αρχής της αυτοδιάθεσης και το δικαίωμα της από-αποκοικιοποίησης των 15.674 τ.χ. αλβανικού εδάφους που βρίσκεται υπό την κατοχή της Ελλάδας».
Το θράσος περισσεύει. Την στιγμή που η λίστα των διαχρονικά θρασύτατων ανθελληνικών ενεργειών από την Αλβανία δεν έχει τέλος, ο καθένας δηλώνει ό,τι του καπνίσει, πάντα φυσικά με την αδιαφορία των εθνομηδενιστών  του ΣΥΡΙΖΑ και των πατριδοκάπηλων ΑΝΕΛ. 
Πάντα έτσι συνέβαινε όμως. Πάντοτε οι αντιδράσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών από την μεεταπολίτευση ήταν ανύπαρκτες έως υποτυπώδεις. 
Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Νίκος Κοτζιάς στις 8 Ιουνίου 2016 είχε φωτογραφηθεί στο γραφείο του Ράμα μπροστά από ένα χάρτη που εμφάνιζε ως αλβανικά και εδάφη που ανήκουν στην Ελλάδα.
Τι άλλο να συμπληρώσουμε εμείς πέρα από το ότι, η υποτέλεια και ο ανθελληνισμός των πολιτικών ταγών του σύγχρονου ελλαδιστάν ξεπέρασε κάθε όριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :