Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ… ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΗΜΑ ΣΤΑ ΝΑΥΑΡΙΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ)!

Με την «πρώτη φορά αριστερά», συμβαίνουν πολλά στην αμερικανική μας αποικία, για πρώτη φορά…
Έτσι, οι Ρώσσοι σνομπάροντας τους ΗΠΑνθρώπους Τσίπρα και Καμμένο, δεν έστειλαν πολεμικό πλοίο και στρατιωτικό άγημα στην Πύλο, κατά τους σημερινούς εορτασμούς για την 191η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, ενώ έστελναν όλες τις προηγούμενες χρονιές.
Σημειώνουμε, ότι πέρυσι στα Ναυαρίνεια 2017, έγινε η πρώτη απρέπεια των Τσιπροκαμμένων, όταν απαγορεύθηκε –πάλι για πρώτη φορά!- στο στρατιωτικό άγημα του ρωσσικού πλοίου «Αζόφ» να παρελάσουν με τα όπλα τους.
Ακολούθησαν βεβαίως οι απελάσεις των Ρώσσων διπλωματών, με την κατηγορία της… κατασκοπίας, αλλά και η πλήρης απουσία εκπροσώπων του αμερικανόδουλου «ελληνικού» κράτους κατά τους εορτασμούς για τα 190 χρόνια από την επίσημη έναρξη των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Ρωσσίας (1828-2018), που έγιναν τον προηγούμενο μήνα στον Πόρο.

Θυμίζουμε, ότι στην περίπτωση αυτή η ρωσσική πλευρά είχε υποβάλει αίτημα προς την ελληνική (υπουργείο Εθνικής Αμύνης), να μεταβεί στο νησί στρατιωτικό άγημα για να αποδώσει τιμές για την επέτειο, αλλά το αίτημα αυτό αγνοήθηκε από τον ξεφωνημένο ΗΠΑνθρωπο Καμμένο!
Οι δε Ρώσσοι, αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν την τελετή μόνοι τους πάνω στο πλοίο τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :