Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ: ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ… ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!


ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ
Ενώ ο αρχιτρομοκράτης Ξηρός συνεχίζει να παραμένει ελεύθερος (μιας και οι ελληνικές «αρχές» δεν μπορούν να τον εντοπίσουν, ομοίως και οι «συνεργαζόμενες» αμερικανικές…), τη… νύφη για τα καθημερινά σουλάτσα του αρχιτρομοκράτη στην Α΄ Πτέρυγα (των «Πυρήνων» της Φωτιάς και του ΣΥΡΙΖΑ) και το… πρωτοχρονιάτικο (αποχαιρετιστήριο…) πάρτι, καλούνται να πληρώσουν 10 σωφρονιστικοί υπάλληλοι και 7 αρχιφύλακες και αρχιφυλακεύοντες. Σύμφωνα, λοιπόν, με το πόρισμα: «Παρότι υπήρχε σαφής εντολή με απόφαση του Συμβουλίου της φυλακής να τοποθετηθεί ο Xριστόδουλος Ξηρός στην Ε’ πτέρυγα χωρίς δυνατότητα μετάβασης σε άλλες πτέρυγες και παρότι ρητά είχε οριστεί ο αρχιφύλακας του Καταστήματος Κράτησης ως υπεύθυνος για την εκτέλεση της ανωτέρω απόφασης εντούτοις αρχιφύλακες και αρχιφυλακεύοντες παρέβησαν την εντολή αυτή επιτρέποντας την μετακίνησή του στην Α’ πτέρυγα, κατά παράβαση του άρθρου 34 παρ.2. περιπτ. γ’ του Κανονισμού Λειτουργίας του Καταστήματος Κράτησης, όπου ρητά ορίζεται η υποχρέωση των κρατούμενων να μην επικοινωνούν με κρατούμενους άλλων πτερύγων, καθ’ όλο το ανωτέρω υπό διερεύνηση χρονικό διάστημα και ιδίως από 5/11/2011 έως 31/12/2013 είχε επιτραπεί στον Χ. Ξηρό να εισέρχεται στην Α’ πτέρυγα, να επικοινωνεί και να συγχρωτίζεται με τους κρατούμενους που διέμεναν σ’ αυτήν…».
Μας δουλεύει βεβαίως ο υπουργός της «δικαιοσύνης» (της «ανεξάρτητης», μην το ξεχνάμε αυτό…), θέλοντας να πιστέψουμε ότι την ευθύνη για όλα αυτά που συνέβαιναν επί δύο ολόκληρα χρόνια με τον προστατευόμενο του κράτους αρχιτρομοκράτη, την είχαν κάποιοι… υπάλληλοι (που δεν τολμούν βεβαίως να αναφερθούν στις εντολές που είχαν από το υπουργείο για να αφήνουν τον Ξηρό να κάνει ότι γουστάρει, γιατί αυτές οι εντολές δεν είναι γραμμένες πουθενά, δίνονταν ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ, για να μην υπάρχουν αποδείξεις…).
Εν τέλει, ας θυμηθούμε τι έγραψε επ’ αυτού ο συγκρατούμενος του Ξηρού, Α. Γιωτόπουλος, που γνωρίζει τα πράγματα από πρώτο χέρι:
«Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματα του, μεταφέροντας τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Όχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία. Η διαταγή ήρθε από πάνω. Από την Αντιτρομοκρατική, από την ΕΥΠ και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :