Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΤΑ «ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ» ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

beos1_0
Γράφει ο Αντίοχος
Σκούρα τα έχουν βρει τα «πουτανάκια των δανειστών» (δική τους η έκφραση, αλλά σε… άλλους καιρούς), με την απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου να πατάξει τα ξεσαλωμένα πουλερικά του κόκκινου παρακράτους, που φοράνε ένα κράνος και μια κουκούλα και το παίζουνε… άντρες, με αρχή συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί στην πόλη στις 18 του τρέχοντος μηνός. Ενώ, λοιπόν, η αρχική πρόθεση των εντολέων των βρωμερών παρακρατικών σκουληκιών ήταν να απαγορεύσουν -με την αστυνομία!- στον δήμαρχο και την νεοσύστατη ομάδα περιφρούρησης της κοινωνικής γαλήνης του Βόλου, να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της 18ης , τα σχέδια άλλαξαν γιατί ο δήμαρχος και η ομάδα περιφρούρησης δε θα φέρουν κοντάρια και άλλα τέτοια αντικείμενα, ώστε να δικαιολογηθεί η απαγόρευση (ότι πάνε να δημιουργήσουν… επεισόδια). Τι να τα κάνουν άλλωστε τα κοντάρια και τα συναφή; Στη θέα τους και μόνο, θα… κατουρηθούνε απάνω τους τα ξεφτιλισμένα παρακρατικά υποκείμενα και θα πάνε κλαίγοντας στη… μαμά τους!  

Έτσι, τώρα τρέχουν να επιδώσουν ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που θέτει σε… αργία (!!!) τον δήμαρχο. Αλλά, ούτε αυτό έχουν καταφέρει ακόμα!
Άραγε, τι άλλο θα κάνει αυτό το ελεεινό και τρισάθλιο τριτομνημονιακό και αμερικανοκομμουνιστικό μπανανο-ψευδοκράτος για να προστατεύσει τους… κατουρλήδες του παρακράτους του;

Δεν υπάρχουν σχόλια :