Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ… ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ… ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ!

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
Γράφει ο Αντίοχος
Ακόμα και οι βουλευτές των κομμάτων του κατ’ ευφημισμόν λεγομένου «συνταγματικού τόξου», υπόκεινται σε έλεγχο πολιτικής ορθότητας, από τους… εισαγγελάτους ιεροεξεταστές, για να μην… ξεχνιούνται!
Έτσι, με αφορμή κάποιες αρνητικές ψήφους και κάποια «παρών» κατά την ψηφοφορία στην ολομέλεια της βουλής για την άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για το περιεχόμενο πολιτικής ομιλίας του σε στελέχη του Κινήματος το 2011, ο πρώην κνίτης και νυν… εισαγγελάτος του συστήματος έγραψε τα ακόλουθα:  
«Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Νέας Δημοκρατίας και της Ένωσης Κεντρώων «έγραψαν»… μαύρη σελίδα σήμερα στη Βουλή.
– Ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου.
– Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού έκανε την… πατάτα, έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας ότι καταψήφισε… εκ παραδρομής, διότι ήταν κουρασμένος!

– Εξίσου… αστείες είναι και οι δικαιολογίες βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και της Ένωσης Κεντρώων.
Την ώρα που η ακροδεξιά “καλπάζει” σε χώρες όπως η Γαλλία, Έλληνες βουλευτές ψηφίζουν υπέρ του Νίκου Μιχαλολιάκου! Και μη χειρότερα!».
Και μη περιοριζόμενος σ’ αυτά, ανέλαβε και τις… ανακρίσεις των… άτακτων βουλευτών. Πρώτο θύμα του ήταν ο βουλευτής Κέλλας. Πάρτε μια γεύση των ανακριτικών μεθόδων του εισαγγελάτου:  
«»Γκέλα» του βουλευτή Κέλλα για την Χρυσή Αυγή
Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, όσον αφορά την στάση του στην χθεσινή ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο κ. Κέλλας ψήφισε παρών…».
Έπεται η… ανάκριση και των υπολοίπων, οι δε… ποινές θα ανακοινωθούν προσεχώς!
(ΥΓ): Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :