Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ TΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ TON LAKIS! ΑΛΕΞΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΓΙΑΝΝΑ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

lakis

Η μισή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήγε να δει τον… φίλο της Λάκη
Πρέπει να αισθάνεται πάντως πολύ καλά ο Λάκης που ευοδωσαν οι προσπάθειες του τόσα χρόνια, και υπεύθυνος προπαγάνδας και γελωτοποιός της Αυλής…
Όλοι τους ήταν εκεί…
Το μισό υπουργικό συμβούλιο με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, η Γιάννα Αγγελοπούλου, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, πολιτικοί και επώνυμοι παραβρέθηκαν στην θεατρική πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου.
Επρόκειτο για μια παράσταση του νέου έργου του Λαζόπουλου «Θεέ μου, τι σου κάναμε», στο θέατρο «Γκλόρια» ειδικά για τους «υψηλούς προσκεκλημένους».
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του.
Κατά τα άλλα, από κοντά στην παράσταση και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη (η οποία σημειωτέον χθες πήγε και στο «Γ. Καραϊσκάκης»), ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρμπλής και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του.
ksidakis_1012
gerovasilis_1012
pappas_1012
kouroumplis_1012
Παράλληλα, το παρών έδωσαν ο Νίκος Κοντομηνάς, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ελένη Μενεγάνη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
kontominas_1012
gianna_1012
Το νέο θεατρικό έργο του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» που παίζεται στο θέατρο Γκλόρια, αποτελεί μία θεατρική μεταφορά της γαλλικής κομεντί «Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?» του Philippe de Chauveron, την οποία ο έλληνας ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας έχει μεταφέρει με επιτυχία στα ελληνικά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :